După ce a dovedit acestui popor lipsă de patriotism, lipsă de caracter, lipsă de profesionalism, lipsă de moralitate și a reușit să impună o dictatură care a divizat clase sociale și a ridicat ura la nivel de politică de stat, lui Băsescu Traian i-a mai rămas de făcut un singur lucru: să-și demonstreze lașitatea și caracterul slugarnic.

Lăsând la o parte așa-zisul „om politic”, nu pot să nu remarc lașitatea bărbatului Băsescu Traian.

Acum stă ascuns precum șobolanul … în zilele și orele în care se demonstrează cum „protejata” sa, în cârdășie cu el, au făcut atâtea nenorociri în această țară.

Curajul este un atribut al oamenilor puternici, iar onoarea și demnitatea sunt valori de neprețuit ale ființei umane!

19 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu , aveti dreptate , sunt niste lasi si criminali . Merg intr-un carut cu rotile si acest criminal de Basescu a permis unui alt criminal de la el Duta Lucian sa ma bata in carut fara puterea de a ma apara . Justitia le ia apararea , i-am facut dosar penal de 2 ani si au bagat dosarul la sertar . Din cauza dumneavoastra am facut miting in jurul Palatului Cotroceni si pe data de 17 decembrie 2014 m-am manifestat de la tribuna Parlamentului , strigand tuturor parlamentarilor sa se duca la puscarie . Asta fiindca in tara nu se face dreptate , aresteaza si ancheteaza dosare per criterii politice . M-am adresat Antena 3 si vreau sa va spun ca sunteti vandut de catre unii salariati . Nu au vrut sa dea pe post cum PDL ul omoara oameni si nimeni nu le spune nimic , vorbesc de Basescu si de Duta Lucian . , Eu am tinut si tin cu dreptatea , dar unii din salariatiI dumneavoastra isi bat jov de lupta mea , Va rog sa vizionati ce va triumit , am vrut sa castig premiul de cel mai curajos om , fiindca ma lupt singur sa iesiti din puscarie . Imi pun viata in primejdie si antena 3 face jocurile altora nu tine cu dumneavoastra si cu oamenii amarati .https://www.facebook.com/video.php?v=868074976577476&set=vb.100001249441199&type=2&theater&notif_t=video_reply . Sunteti sapat din interior , lui Basescu ii este frica de dumneavoastra . Astept sa fiu contactat .

  2. Din groapa crimei hitleriste , băseskare
    Poporul a ieşit biruitor , cu ură-n gând
    Să ştie dar fasciştii şi băsiştii
    Le-om umple hoiturile cu pământ !!!

    Atenție criminali băsiști şi hitlerişti , atenție !
    Atenție mare , că poporul s-a trezit
    Şi vine ceasul crunt , turbat . Al răfuielii
    Şi răzbunarea noastră nu va mai avea sfârşit .

    || ||| ||

  3. Băsescu :

    Huligan
    Asocial
    Sălbăticiune-rea
    Conştiință de cârpă
    Jupuitor notoriu al propriului popor . Îmbuibător şi mai notoriu de străini .
    Chinuitor sălbatic de Români şi odăiaș abject de Ghiutănştaini.
    Moşier , mongol şi criminal . Fascist notoriu , încarnat şi la vedere .
    Încă se târăşte înainte
    Ca o hienă fără ochi
    Şi fără tiroida aia canceroasă ce-a dat-o la găleată .

    Uită ; sau nu ştie . Pentru că este bişnițar incult de blugi putrezi şi de cafele ştocărite . Cu care pe vremuri înşela şi otrăvea poporul .
    Ins lumpen , om grobian , de port şi de vapor . Din cale de vapor , din lumea golănească cea de jos , soioasă , borfaşe şi mizeră .

    Îi spun : Adolf Hitler s-a crezut “Mesia Germanilor” . Făcea pe invincibilul , pe cel “venit” de sus , din Walhalla (stupidul “paradis” germanic , din antica Völuspă !) . Cariera individului zis “führer” s-a încheiat “frumos” , în glorie mare . Adică a pieit josnic : şi împuşcat şi otrăvit cu propria-i mână .

    Cizmarul Ceauşeşcu s-a visat “geniul Carpaților” . Făcea pe voievodul , pe “eroul neamului”. Credea ca boul că e unic şi nemaivăzut . Şi mare personalitate . Mondială şi internațională !
    Şi a crăpat la zid , ca un tâlhar netrebnic ce era .

    Zelea Codreanu făcea pe “Căpitanul” ; aidoma bubosului şi stârpului Traian Băsescu .
    Dar … nu era mongol , era alt soi , mai “nobil” ! Dar tot străin , bicisnic şi năvălit pe-aicea .
    Era de meserie criminal . Cu sânge rece . Dement şi paranoic .
    Şi se dădea Român şi patriot , exact aşa cum face şi Traian Băsescu care e mongol .
    În fapt , farsorul Zelea fiind o corcitură pripăşită . De nemți cu polonezi . Adică o arătăre dezaxată şi nazistă . Iar în realitate îl chema Zielinski . Şi tot trădător de țară îmi era .
    Şi culmea : întrutotul şi aidoma moşierului mongol Traian Băsescu , era spion şi vânzător tot pe la porți străine . Nu la americanii lui Băsescu care pe vremea aia nu erau ce-s azi . Pe la Germania hitleristă . Aia “mare” . Pe care o slujea cu sârg , cu abnegație multă …
    Dar alții , mai şmekeri şi mai “căpitani” l-au strâns de gât pe “Căpitanul” ucigaş Zielinski ce-şi zicea “Codreanu” ! Şi i-au luat zilele cu lațul , prin pădurea Tâncăbeştilor .
    … L-au pedepsit cinstit , pe merit ; ca pe un criminal spion şi trădător notoriu , ca pe un calpuzan închinător la alte zări şi garduri . Întru distrucția şi prăbuşirea Romaniei .

    Există însă un proverb străvechi ; de peste trei milenii .
    Acesta spune aşa : ” Pe ce ai fost , nu dau doi bani ”
    Băsescu va vedea-n curând câți “bani” şi câte alte-alea face.
    Şi alții vor vedea .
    Adepții lui
    Şi slugile lui
    Şi sekuriştii lui
    Şi judecătorii lui
    Şi prokurorii lui
    Şi profitorii lui
    ŞI TOȚI ADMIRATORII LUI !!!

  4. Partea a doua . Domnule Voiculescu , , vtrau sa va ajut , vreau ca in Romania sa fie o justitie dreapta . Asa cum vreau sa va ajut pe dumneavoastra , asa vreau sa ajut pe toti cei nevinovati sa iasa din puscarie si sa mearga acesti vriminali care ne conduc in momentul de fata . Eu in iarna anului 2012 am iesit in strada pentru a schimba pe acei ce au taiat pensiile la oameni , pe cei ce au asuprit poporul . Voi lupta pana la moarte pentru dreptatea mea si a celor ce au fost bagati la puscarie nevinovati , care au fost inchisi pe criterii politice . Va trimit partea a doua a clipului necenzurat , la ce am fgacut la balconul parlamentului in 17 dec 2014 . Acest clip a fost vizualizat de 290 000 de oameni care ma iubesc . Acest clip l-am luat din alta parte . Cu mult respect , Revolutionarul Zainea . Se va face dreptate https://www.facebook.com/video.php?v=416656121823733

  5. – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui care aburcat în fruntea țării cloceşte moartea țării prin urzeli drăceşti . Cu făcături dospite-n miez de iad .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui care-i flămânzeşte pe români pentru ca să îi mulțumească , să-i îmbuibe pe străini .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce îndatorează țara la tarabagii hulpavi , la FMI-isti şi ghiutănştaini . Zdrobind şi arvunind viața , viitorul şi fericirea altor zeci de generații .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce îi aruncă pe-acei români care-s nevinovați în inchisori , în schimb îi oploseşte pe hoți , spioni , tâlhari , caiafe , târfe şi delapidatori .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce-i fătat în cort pribeag prin stepele Kalmîce şi năvalit aicea peste noi ca să ne vândă şi să ne omoare .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade mongolului moşier şi criminal numit Traian Băsescu . Duşman de om şi de popor , duşman a tot ce-i viu şi are viață-n el .

    – Vă rog să-mi spuneți dacă moartea-i suficientă pentru el şi neamul lui abject , prădar , năvalitor şi criminal .

  6. Tepesul din mine se gandeste la tine doamne,de-ai veni sa imparti niste dreptate,doar ca acum se numeste justitie si cica e independenta,imparte-o tot in doua cete,nas cu ei,nas fara ei.Unele tepe tu doamne,ca sa le ascuti mai fin,una tine pentru nasu,apoi sa-mparti fin cu fin. Nas fi,ori n-as mai fi?…. This is the question.https://www.youtube.com/watch?v=YElZbM2dAXk

  7. Stati linistit, ca o sa-i vina si lui randul sa plateasca greselile pe care le-a facut. Daca nu aici pe pamant, le v-a platii pe lumea cealalta, pt ca mii de romani nu au ce manca, traiesc in saracie si mizerie, din cauza ca majoritatea politicienilor de-a lungul anilor au furat si au distrus tara.

  8. Vreau să-l văd pe BĂSESCU CRIMINAL MONGOL , CRIMINAL DE STAT , proxenet şi moşier
    şi pe familia lui şperțară , detracată şi prădaşe .
    Fără cei 5000 de sekurişti care-l păzeau pe vremuri ceas-de-ceas .
    Gorile zise „sepepişti”
    Bine plătiți .
    Cu 7000 de euro pe lună . Fiecare !
    Dihănii ce au fost întreținute-n lux , în boierie mare .
    Şi răsplătite generos şi ca pe mahări … că dé , îi e prea-scumpă viața ! Când are-n saci atâtea-şi-atâtea bogății .
    Averi uriaşe , moşiereşti şi criminale . Furate de la noi , poporul !
    .
    .
    Acum şi când și-a terminat huzmetul în care l-au ținut şi proțăpit străinii sabotori ai româniei dedimpreună cu ghiutănştainii cei venali şi criminali … a mai rămas cu maximum 12 dulăi de pază .
    Şi vreau să-l văd ACUM cam ce-o să facă
    Că vine încercarea AIA MARE peste el .

    aia ultimă . definitivă .

  9. Si cu asta gata, odata cu arestarea lui Udrea se fasie focul de paie, Basinescu va scapa iar Johannis il va numi pe gen. Coldea mafiotul sef la SRI, triumviratul Coldea-Kovesi-Johannis conducand Romania luata inapoi pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie in prapastie. Si pentru ca Antena3 a cazut in plasa SRI s-a tocat-o pe Udrea in loc sa-i toace pe gen. Coldea mafiotul si Kovesi subordonata lui, lotul Voiculescu va ramane in inchisoare si daca cei in cauza vor mai trai vor avea posibilitatea sa iasa din inchosare dupa 7 ani de zile. Jurnalistii si redactorii de la Antena3 ajutandu-i astfel pe intemnitatii din dosarul Telepatia sa-si lase oasele in inchisoare. Curata constiinta umana si profesionala la acestia. Pacat, mare pacat ca cei care au mancat o paine alba de la d-ul Voiculescu sa faca jocurile SRI indiferent daca acestia o fac din nepricepere profesionala sau din alte motive ce tin poate chiar de servicii.

  10. Da! Este las ca nu a iesit sa-si apere perechea! A stat ascuns, dar si daca va iesi, o va face din disperare pentru ca stie ca se va ajunge la el. Sper sa nu treaca mult timp si sa-i reuneasca pe cei doi asa cum erau uniti la Cotroceni

  11. Nesiguranţa celor care se simt cu ” musca pe căciulă ” este evidentă . Controlul nervilor este foarte dificil . Doar cine nu se simte cu ” musca pe căciulă ” poate dormi liniştit … Când frica pune stăpânire pe unii , doar adevărul îi poate elibera . Nota de plată vine la toţi !!!

  12. Parerea mea este ca Basescu a fost pus presedinte de SRI si a respectat ordinele. El nu a controlat niciodata aceasta institutie. Din pacate pilele sunt la mare cautare in SRI. Daca „nasu” sau „unchiul” pune o pila „copilul” are intare in acest serviciu. Acest lucru este inadmisibil. SRI = SRL. Selelctia e foarte slaba. Insusi Codlea pare a avea un retard. Poate Cocos a fost ofiter acoperit SRI si a avut rolul sa duca niste bani la o televiziune. Despre ce vorbim. Ideea e ca s-a imbogatit prea mult. Poate Basescu a colaborat si cu alte servicii. Dar asta e tradare. Ce vrem noi poporul: mijloace de transport in comun, spitale, medicamente la preturi accesibile (sunt farmacii care au ataos comercial de 650%). Asta trebuie sa vegheze SRI. Acum se deconspira agentii. Ei vor spune intotdeauna ca SRI e imaculat. Imposibil acest lucru! Poate cu scandalul Udrea se sparge buboiul securisto-sri-st ce coace de mai bine de 25 ani. In SRI -ul trebuie sa ajunca numai elitele. Sa fim seriosi….Coldea, :(

  13. ★ ★ ★ – MARELE APEL – ★ ★ ★

    Români :
    treceți pe răbojul vostru pe ORIŞICE BĂSIST
    pe care îl cunoaşteți , ori despre care doar ați auzit ceva
    asta deoarece se-apropie momentul SOCOTELILOR
    cu ei şi cu regimul lor trădar şi blestemat .
    de-aceea trebuie să ştim pe unde zac aceştia
    şi cine sunt
    şi ce rubedenii şi-alte neamuri au
    şi unde locuiesc . ŞI UNDE ŞI-AU DOSIT AVERILE
    şi cine le sunt prietenii şi cunoscuții.
    trebuie să ştim cu cine-au fost în marea cârdaşie a trădării
    cu cine-au spionat
    şi au vândut
    şi-au jefuit această țară .
    trebuie să știm
    ce bani spurkați au luat de la străini şi de la duşmanii României .

    TREBUIE SĂ ŞTIM TOTUL DESPRE EI .
    pentru că vrem să le facem socoteala riguros şi aprig . Şi pân`la ultimul bănuț .
    şi-apoi să-i judecăm . În Piața-Mare.
    ca pe nelegiuiții cei mai răi . ca pe haini . ca pe turbați şi ca pe hiene .
    CA PE DUŞMANI NEMERNICI AI POPORULUI .
    Nici unul să nu scape
    Şi stirpea lor să piară toată . şi pe veci.
    Amin .

    Post scriptum ::: eu şi numai eu Şerban , saḥīḥ ŞERBAN (cel autentic) am scris aceste lucruri .
    Spre cunoaşterea lor de către Români
    Şi întru groaza duşmanilor poporului .
    Şi-a vânzătorilor de oameni şi de țară
    adică a băsiştilor . A TUTUROR BĂSIŞTILOR
    DE LA GRĂJDAR LA PROKUROR .

  14. ☀ ☀ ☀
    Pentru BĂSESCU CRIMINAL DE STAT , CRIMINAL MONGOL ŞI MOŞIER
    cu dedicație :

    Acum privesc Tipsia-de-Ghicit.
    tipsia cea vrăjită , fermecată . ce vede cele ce-s ascunse , nevăzute .
    … şi vraja ei lucrează
    şi-acum îți vede viitorul tău cel crunt şi blestemat .

    Ce văd ? Priveşte dar şi tu slugoi murdar pe la cotețe şi garduri de străini . De ghiutănştaini .
    tu , valiul lor . îmbuibătorul lor
    tu , năpasta şi blestemul României şi în acelaşi timp duşman turbat de om , ce-i pus pe crimă şi pe genociduri multe .
    Cum , zici că tu nu vezi ? …. Nu mai ai ochi ? ? ? Cin` ți i-a scos ?
    Ai doar găvane moşiereşti în loc de ochi ? Găvane de ciocoi şi mort ? Şi ” nu prea ” vezi cu ele ?

    Eu însă văd . Prea-bine văd : şi-ți spun şi tie .

    Deci află :
    Văd putregai şi urâciuni
    Văd groază multă . . . şi văd blestemări
    Şi schilodeală . şi corceală văd .
    …. Şi otrăveli . Strâmbenie … văd şi cocârjare …
    ŞI PUŞCĂRIE VĂD . CUM CRĂPI ÎN PUŞCĂRIE VĂD .
    Eşti blestemat , cu semnul rău pe tine .
    Eşti calp
    Eşti stârp
    Eşti strâmb . scălâmb .
    Eşti însemnat . Cu semnul şi pecetea morții
    Sicár de când te ştii , mereu cu barda-n mână . Pus pe crimă .
    Cu poftă diavolească-n tine . Poftă sadică , dementă , sekuristă .
    Poftă sălbatică de-a omorî Români .

    . . .

    Văzând acestea-toate , îți spun ție
    Acel ce eşti mongol , moşier , vânzar , abject robaci de ghiutănştaini . de bildărbergi .
    Acel ce eşti trădar , tătar şi ticălos :

    Ai încurcat-o ; şi din asta nu se scapă .
    Ai încurcat-o lepră decăzută
    Ai încurcat-o pentru totdeauna .

    Piteşte-te. Omoară-te . Dispari .

    * * * *
    Post scriptum : acei băsişti care-au citit aceste lucruri să fie blestemați .
    ….. şi cancerul şi moartea direct în ei să intre .

  15. eu Şerban , sāḥīḥ ŞERBAN cel autentic vă prezint :

    Balada scroafei de pleşkoi . Cea kurvă şi încătuşată .

    spusă de aceasta în public , de față cu poporul . atuncea când urca treptele tribunalului pentru ca să fie băgată de după gratii .

    … cu fața răvăşită de furia neputinței şi deşălată de parcă i-ar fi crăpat ovarele în burți (ovare nefolositoare , de muiere stearpă) , infractoarea Elena Udrea a îngăimat răguşit , zgrepțănat şi în transă , bălmăjind (ca nebunele) cele ce le veți citi mai jos :

    acu mă duc să zbier în închisori
    ca scroafa kurvă şi înkătuşată
    şi în desăgi mi-am îndesat cârnațul de pleşkoi
    că vreau să mă „împătrăşesc” la el ca la o cruce sfântă
    eu m-am întins cu vaporeni şi criminali mongoli ,
    şi mi-au frecat-o “voievozi” de contrabănzi şi iurte
    m-am tăvălit cu preşedinți borfaşi fătați în cort
    în stepele sălbatice , oribile
    kalmîce .

    mă duc acum să urlu-n puşkării
    să-mi rup gâtlejul meu spurkat , de rampandulă
    să zgârii ziduri mucede
    pe veci
    unde-o să zac ca o putoare ordinară , țigănească , hâdă .

    || ||| ||

    Post scriptum : să vie ghiutănştain ca să omoare români . Ca să mă salveze pe mine de furia poporului . Dedimpreună cu proxenetul meu mongol şi impotent . Cu „preşedintele” Traian Băsescu .

    … să vie , că noi i-am îndesat miliarde de dolari în buzunar
    şi alte bogății nemăsurate … şi Fondul Proprietatea

    SĂ VIE , CA ALTFEL IO ÎL DENUNȚ , ÎL SPUN !!!

    vino ghiutănştain . vino ghiutănştain . VINO HIUTĂNSTAIN …vino ….. vino ………..VINO ! ! !

Comentariile sunt închise.