Am vazut cum jurnalistii Antena 1 si Antena 3 au fost nominalizati si premiati alaturi de elita din televiziunea mondiala.

Ma bucur sa constat ca, in ciuda atacurilor suburbane si ofenselor pe care lupta mea cu Traian Basescu le-a atras asupra voastra, voi ati continuat sa va faceti meseria cu acelasi profesionalism.

Stiu ca succesul vostru se datoreaza efortului, inteligentei si vocatiei fiecaruia dintre voi. Asemenea rezultate reconfirma respectul milioanelor de romani care va urmaresc in fiecare zi – un reper obiectiv al performantei voastre.

Sunt mandru de voi.

8 COMENTARII

  1. Domnule Profesor, fac parte dintre cei foarte multi romani pentru care Antena 3 este vitala pentru viata noastra de zi cu zi. Desi locuiesc in Marea Britanie de aproape 9 ani, nu am pierdut legatura cu Romania si asta numai datorita postului Antena 3. Am suferit alaturi de familia mea si de sotul meu (englez get-beget!) pentru Tara noastra si pentru sacrificiul dumneavoastra. Nu stiu cat de mult va ajuta asta pe dumneavoastra, dar vreau sa va spun ca ii iubim, admiram si respectam pe jurnalistii Antenei 3. Am avut onoarea sa schimb mesaje cu domnii Mihai Gadea, Radu Tudor si Mircea Badea. Sunt un amarat de doctor care a plecat din Romania din cauza regimului Basescu, acum traim mai mult decat decent, dar ne vom intoarce in Romania anul viitor pentru ca Antena 3 ne-a dat speranta! Sotul meu s-a indragostit de Romania prin Antena 3 si vrea sa traiasca in Romania! Definitiv! Daca exista vreo posibilitate sa ajutam in vreun fel intoarcerea romanilor din strainatate in Tara, suntem gata la orice. Habar n-am daca voi avea un loc de munca atunci cand ma voi intoarce, dar TREBUIE sa fiu, sa fim ACASA. Inca o data, nu stiu cat va ajuta in suferinta dumneavoastra NEMERITATA, dar niste umili romani, de departe, va sunt alaturi cu inima si constiinta. Respectul si consideratia noastra pentru tot ce-ati construit avand viziunea Romaniei viitoare!

  2. :::

    Antena3 este televiziunea poporului . Care arată lumii adevărul primordial , de la-nceputuri . Ce e curat şi fără de tăgadă .

    A fost şi este farul călăuzitor al libertății românilor prin noaptea crimei hitleriste , băseskare , ciunte .
    Pentru aceasta-i datorăm cinstire profesorului Voiculescu , cel mai de seamă om al nostru .
    Traiască deci Varanul-cel-de-aur , prietenul românilor şi apărătorul lor în contra samavolniciei mongole , sălbatice , mankrute şi etern traian-băsiste .

    Să fie sănătos şi vesel . Să stie că poporul e cu el ! ! !

    ■ ■ ■

    … post scriptum : libertate Românilor , libertate lui Voiculescu . libertate … LIBERTATE ! ! !

  3. Ce nu inteleg, faptul ca toti jurnalistii din presa DVS. , au out la mesaje. Pacat! poate ca multi incearca sa impartaseasca unele nereguli legate de justitie. In ceea ce priveste justitia, acea justitie si acel complet care v-a judecat pe dvs, l-a condamnat pe sotul meu in propriul apel, fara sa faca apel procuratura, de la o pedeapsa data de 4 ani la fond, la o majorare de 6 ani si 8 luni, este enorm. Judecatorii s-au schimbat intre ei, apelul a durat 3 luni, Camelia Bgdan a fost prezenta cu Mihalcea pana la penultimul termen, deoarece, doamna Camelia Bogdan, a fost plecata la Brussel si a fost inlocuita de un judecator Daniel Dontete! , un judecator venit de la TRIBUNAL de la contencios administrativ-fiscal, la penal…. (deci, in doua termene, a majorat sentinta. O harababura de instanta! Am formulat contestatie in anulare, bineinteles, a fost respins…A, facut plangere la CSM, legat de completul de judecata ( e mult de spus) am primit raspuns ca nu este de competenta lor( poate ca nu am avut avocati competenti, suntem la pamant cu banii , iar avocatii formuleaza motive dupa cum cred ei). A ramas recursul in casatie si CEDO! Suntem din Craiova, suntem la pamant, singura sursa de venit este hotel „BAVARIA”, AJUTATI-NE CU UN SFAT! MULTUMESC ANTICIPAT! TANIA SERBAN!

  4. ★ ★ ★ – C O M U N I C A T – ★ ★ ★

    :::

    Troaca numită „Evenimentul Zilei” este o oficină periculoasă , subversivă .
    Face propagandă în contra românilor.
    Practică cenzura hitleristă . Răspândeşte zvonuri mincinoase .
    Ia bani de la duşmanii poporului , de la străini şi transfugi . Pentru a face diversiuni . Pentru a complota şi spiona .
    Provoacă panică .
    .
    .
    .
    VOR PUTREZI . LA OCNĂ .

  5. Felicitari realizatorilor premiati !
    Ati fost inspirat si cand Ati fondat acest trust media.
    Va doresc Toate Cele Bune !

Comentariile sunt închise.