Constat cu surprindere ca in anul 2015 mai exista jurnalisti care mai cred in mitul averii ascunse a lui Voiculescu si de fabuloasa constructie creata in jurul conturilor lui Ceausescu.

Printre cei care au picat in capcana propagandei s-a aflat si doamna judecator Camelia Bogdan care, in 2014, prin decizia penala pronuntata impotriva mea, a dispus acele cercetari extraordinare despre care am mai scris.

In decizia sa istorica a decis ca toate institutii nationale si internationale sa faca verificari:


“……… asupra bunurilor mobile si imobile, inclusiv asupra conturilor societatilor comerciale la care acesta figureaza ca imputernicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate in tara sau in strainatate, care se vor identifica in cursul punerii in executare a prezentei dispozitii de indisponibilizare.

Organele de cercetare penala ce vor fi desemnate de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie si Administratia Finantelor Publice a Sectorului 1 Bucuresti care vor colabora cu:

  1. Biroul pentru Prevenirea Criminalitatii si de Cooperare cu oficiile de recuperare a creantelor din statele membre ale Uniunii Europene din cadrul Ministerului Justitiei in calitate de oficiu national pentru recuperarea creantelor in domeniul urmaririi si identificarii produselor provenite din savarsirea de infractiuni sau a altor bunuri avand legatura cu infractiunile;
  2. Agentia nationala de Administrare Fiscala;
  3. Oficiul National al Registrului Comertului;
  4. Oficiul National de Prevenire si Combatere a spalarii banilor;
  5. Autoritatea Nationala  a Vamilor;
  6. Garda Financiara;
  7. Banca Nationala a Romaniei;
  8. Inspectoratul General al Politiei;
  9. Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate imobiliara;
  10. orice alta autoritate sau institutie publica, inclusiv cele responsabile de gestionarea, administrarea si valorificarea bunurilor asupra carora au fost instituite masuri asiguratorii precum si a celor care fac obiectul confiscarii speciale si va incunostiinta Curtea de Apel Bucuresti sectia II penala, rezultatul verificarilor” (extrasul complet din Decizia Penala nr. 888/A/2014 poate fi consultat aici)

Am promis opiniei publice, romanilor care mai aveau suspiciuni si celor care ma acuzau ca m-am imbogatit din banii poporului ca rezultatul acestor investigatii va demonstra ca tot ce am realizat in viata, am realizat prin munca, multa si cinstita.

Prin multiple adrese oficiale si reveniri (pe care m-am hotarat sa vi le pun la dispozitie) am cerut sa mi se comunice rezultatul acestor verificari.

Am inteles ca nicio institutie din cele mentionate de Camelia Bogdan nu ar fi informat ca ar fi gasit bunuri mobile si imobile, sau conturi ale societatilor comerciale la care eu sa figurez ca imputernicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate in tara sau in strainatate, altele decat cele declarate de mine.

Tuturor acestor institutii le-am solicitat sa respecte legea si dispozitiile deciziei de condamnare, sa realizeze aceste verificari si sa comunice institutiilor abilitate rezultatele obtinute.

Cititi aici raspunsul primit de la Oficiul National al Registrului Comertului (una din institutiile indicate in Decizia Penala) si solicitarea mea.

2 COMENTARII

  1. Advocatii Dv. nu gasesc procedura prin care sa ceara redeschiderea procesului Telepatia -ICA cel putin pentru suspiciuni nefondate, dupa aceste raspunsuri primite dupa demersurile Dv.? Trebuie sa se urneasca ceva in favoarea adevarului si pentru Dumneavoastra !

Comentariile sunt închise.