Nu-l cunosc pe cel care a facut plangerea impotriva lui Pinochio, dar il felicit. Ar fi strigator la cer ca Basescu sa nu dea socoteala pentru impostura sa si pentru tot raul facut acestei tari.

In perioada in care eram Presedintele Comisiei comisiei de anchetă privind suspendarea lui Traian Basescu – care a dus printre altele si la demiterea lui Claudiu Saftoiu din functia de director SIE – am inteles, odata in plus, cat rau a putut sa faca aceasta persoana Romaniei.

1 COMENTARIU

  1. AFIRMAŢIE EXTREMĂ din partea Iranului: Extratereştrii înalţi şi albi controlează SUA
    Autor: Alexandra Iancu | marţi, 13 octombrie 2015 | 0 Comentarii | 833 Vizualizari
    Iranul afirma că extraterestrii conduc SUA
    Unele dintre documentele secrete ale NSA (Agenţia de Securitate Naţională a Americii) făcute cunoscute de către Edward Snowden în imensul scandal al interceptărilor, care a început acum câteva luni, demonstrează fără echivoc faptul că Statele Unite ale Americii au fost conduse în ultimii zeci de ani de către o rasă de extratereştri cu pielea albă, înalţi, care au asistat de asemenea ridicarea celui de al Treilea Reich al Germaniei Naziste încă din anii ’30.

    Ştirea a fost publicată recent de către agenţia iraniană de ştiri Fars News Agency. Rusia, fiind un aliat din umbră al Iranului, a publicat un raport prin intermediul FSB-ului său (Serviciului Secret de Informaţii), care arată fără nicio îndoială dovezi cât se poate de clare ale faptului că SUA au fost conduse de către reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre cel puţin din anul 1945 până în prezent, scrie efemeride.ro

    Se pare că agenţia iraniană Fars a preluat ştirea de pe site-ul whatdoesitmean.com, care afirmă că Edward Snowden, după ce a primit azil politic în Rusia, a pus la dispoziţia conducerii acestei ţări anumite documente care arată în mod clar faptul că o rasă extraterestră a sosit pe Pământ acum câteva zeci de ani, i-a ajutat în anii ’30 pe nazişti să construiască o flotă de submarine foarte avansate din punct de vedere tehnologic, iar apoi s-a întâlnit în anul 1954 cu preşedintele american Dwight Eisenhower, prilej cu care s-a pus la punct „regimul secret de conducere al Americii”.

    Ceea ce este îngrijorător din raportul FSB rusesc, e faptul că se spune că extratereştrii albi şi înalţi au determinat crearea unei supravegheri electronice în masă a populaţiei Pământului, care este ultima fază înaintea preluării complete a controlului asupra planetei noastre.

    Rusia este cel mai mult preocupată să afle dacă cei care se opun „guvernului din umbră extraterestru, condus de Obama” s-au aliat la rândul lor cu o altă rasă extraterestră sau nu. Aceasta ar face ca Pământul să devină încă o dată teatrul unor operaţiuni beligerante între civilizaţii extraterestre, cu efecte dintre cele mai rele asupra omenirii.

Comentariile sunt închise.