Vad cum unii se bucura ca vor fi vandute cladirile confiscate. Acestora doresc sa le spun ca sentimentele lor de ura si invidie le vor fi fatale. Ii vor autodistruge.

Imi pare rau pentru ei.

In ceea ce priveste confiscarea, celor de buna credinta le spun ca aceste cladiri au fost construite cu mult inainte de privatizare, cu autorizatii de construire legale si cu bani proveniti din credite bancare fara nicio legatura cu ICA.

Sa lasam justitia din Romania si din UE sa faca lumina.

3 COMENTARII

  1. Se poate discuta cu dvs? Ma numesc Luminita Viasu sunt nepoata lui Ricu Ciulpan iar acum 35 de ani, cand eu aveam 6 ani, v-ati implicat, la cererea unchiului meu, intr-o situatie in care se afla familia mea. Dar nu despre asta as dori sa vorbesc cu dvs ci despre un subiect cat se poate de actual. Este posibil?

  2. Am inteles de pe Net ca un clan tiganesc vrea sa stranga bani pentru rapirea lui Basescu, inclusiv printr-un cont cu destinatie codificata… Se sondeaza daca ar fi amatori/contributori… Se intentioneaza sa-l lase liber prin tarile arabe (fara mobil) sa vada cum se descurca… Chiar daca nu se va realiza, ca poanta, e foarte buna…

Comentariile sunt închise.