Recunosc in mod public ca Traian Basescu a avut mereu comportament de sluga fata de mine in toti acesti ani.

Cateva exemple:
1. Basescu ma ruga sa apara la Antene cand a candidat la Primaria Municipiului Bucurestiului. Imi amintesc ca avea o voce de sluga.

2. Tot cu un comportament de sluga a venit ”cu caciula in mana” la Grivco – asa cum singur a recunoscut. *Pentru opinia publica: Presedintele Klaus Iohannis nu a fost niciodata la Grivco.

3. Tot ca o sluga Basescu a venit la Senat in biroul meu si mi-a solicitat sa nu votam in Parlament alegerea lui N. Vacaroiu si a lui A. Nastase in functiile de presedinti ai celor doua Camere.

4. Sluga a fost si la Taverna Sarbului cand m-a rugat sa ne intalnim cu scopul de a-l da jos pe C.P.Tariceanu din functia de Prim-Ministru pentru a-l pune pe T. Stolojan.

5. Inclusiv la intalnirea de la Cotroceni Basescu mi-a spus umil:  „Domnule Profesor, sunteti nascut in ’46, deci suntem apropiati ca varsta. Nu mai mergeti pe mana unui cal mort. Tariceanu nu are niciun viitor”.

De fiecare data comportamentul lui Basescu a fost de sluga umila, chiar si pe scarile de la Modrogan inainte sa-l tradeze pe Petre Roman.

Referitor la evenimentele recente, sustin intru totul aplicarea legii prin respectarea ei, deci NU prin abuz.  De la mic la mare, cei care reprezinta statul au obligatia sa respecte, mai ales intr-un stat de drept, drepturile cetatenilor si sa aplice legea in spiritul si litera ei. Legile sunt acelesi pentru toti si sunt facute pentru oameni, nu impotriva lor.

6 COMENTARII

  1. Cand se va face justitie ? Cand va ajunge la racoare persoanele care fac rau special basescu si gasca lui ? Cand cineva va realiza injustitia facuta multor oameni nevinovati ? Cand vor fi persoane care sa conduca Tara cu Etica ,Morala si Echitate sau macar sa stie ce inseamna cuvintele astea . Sa cunoasca Constitutia Romaniei si Legile ei in domeniul care-l reprezinta si nu in ultimul rand sa fie o persoana coereta care sa dea un raspuns demn si logic chiar si pentru un om din popor care nu intelege limbajul democratic . Oare cand ????????????
    Cine oare a ales oameni asti ??????????

  2. […] „Referitor la evenimentele recente, sustin intru totul aplicarea legii prin respectarea ei, deci NU prin abuz. De la mic la mare, cei care reprezinta statul au obligatia sa respecte, mai ales intr-un stat de drept, drepturile cetatenilor si sa aplice legea in spiritul si litera ei. Legile sunt acelesi pentru toti si sunt facute pentru oameni, nu impotriva lor”, a scris Voiculescu pe blog. […]

  3. Nu tin minte ca prejudiciile sa fi fost recuperate in Romania. In cazul A3, terenul a fost prejudiciul (desi exista 2 expertize contradictorii: 10 si 60 milioane euro). Dar s-a hotarat sa se ia prejudiciul de 2 ori, pe langa teren, luandu-se si locatiile ! Atunci sa se ia prejudiciul de 2 ori si lui MRU & M. Macovei, pentru prejudiciul de 1 miliard de dolari al Fundatiei Gojdu instrainata ilegal unui holding israelian, plus Codex Aureux, de o valoare ce nu poate fi estimata de mare ! De prejudiciile aduse de Base & Co ne-am lamurit in toate cazurile, ceea ce ne face sa credem ca nu se va face nimic nici in cazurile urmatoare. Implicarea institutiilor statului in jaful ordinar, de sute de ori mai mare in ultimii 12 ani, ne face sa credem ca avem de platit tribut pentru scut si pentru trupele din „jocul de sah” cu rusii (artificial desfasurat de cei ce imprumuta vesnic ambele tabere si la ducerea actiunilor si dupa, pentru refacere). Daca unul singur dintre ei are jumatate din averea globului (bineinteles, la negru, unde cifrele sunt de necrezut), ce le mai trebuie ? Se duc dincolo cu toate acestea ? Le trebuie mai multa smoala, cazane si furci ? Cine stie ? Lacomia, necunoasterea si incalcarea legilor universale ii (ne) duc la un circuit inchis permanent al AUTODISTRUGERII, cel putin in ultimul milion de ani, perioada inscrisa in documentele principalelor societati secrete existente acum pe Terra.

  4. Buna seara, domnul Voiculescu!
    Stiu, si eu sunt in aceiasi situatie. La fel, proces judecat de Camelia Bogdan!
    Apel, direct inainte, doar ca nu era o persoana publica….! Camelia Bogdan, derogata sa se ocupe de toate dosarele cu „asa zise prejudicii ale statului”. Doar ca s-au facut niste abuzuri foarte mari, mari de tot….! Noi am castigat recursul in casatie fata de Camelia Bogdan(doar partea penala, a agravat situatia in propriul apel) , cum se zice, i-am cam dat peste bot, dar solutia civila a ramas solutionata cum a vrut ea(inselaciunea era prescrisa de tribunal, au lasat-o nesolutionata), Ea s-a facut ca nu vede si a bagat-o din nou, cei de la ICCJ, au remarct acest lucru , dar au zis ca nu se baga, noi facand recurs doar la agravarea situatiei in propriul apel. S-a rejudecat cazul( Fotescu Ion, Bavaria Craiova), nu s-a mai luat in calcul prescriptia de inselaciune, dar a ramas totul ca la tribunal. Pai nu-ti vine sa te duci dracu???? Totusi, eu sunt fiica inculpatului, nu e bine sa fie dezbatute si alte cazuri de abuz la dvs? Eu am incercat sa iau legatura si cu cativa jurnalisti de la dvs, dar se pare ca sunt ocupati. Va rog, ajutati-ma!

  5. Tatal meu va transmite multa sanatate si noroc!!! I-am spus ca azi va scriu. Mi-a transmis: Fii asa cum te-am crescut, om frumos, transmite-i bine si sanatate, noroc( nu stiu daca mai stie de mine). Normal, ca doar sunt om frumos, asta transmit! :))

Comentariile sunt închise.