Într-un moment de mare agitațiune, de ură, învrăjbire, dezbinare și răzbunare, vă propun să … salvăm o viață.

M-a impresionat povestea Carinei.

Are 17 ani, este olimpică și are nevoie urgent de o operație pe creier. Viața ei este, în acest moment, pusă în pericol.

Ca să poată să cânte pe cele mai mari scene ale lumii, așa cum visează, Carina trebuie să ajungă până pe 10 martie în Italia, la cei care urmează să-i salveze viața.

Are nevoie de 25.000 de euro.

Fac apel la toți cei pe care, la rândul meu, i-am sprijinit o dată în viață, în diferite contexte, să se implice făcând o donație pentru Carina. Sunt foarte curios să văd câți oameni am sprijinit în viață, poate nu știu eu sau au uitat ei.


PS: Cazul Carinei este unul dintre exemplele că noi, românii, descoperim valorile culturale doar atunci când sunt deja la apogeul carierei în Occident. Când au atins excelența prin propriile eforturi, în ciuda ignorării și a lipsei de solidaritate cu care România i-a tratat.

 

2 COMENTARII

  1. Nu am avere. Sint pensionat pe caz de boala. Din ce am (mai mult dastorii…) sint dispus sa donez. Stiu ce inseamna sa ai nevoie si sa nu aiba cine sa te ajute…
    Cum sa fac?
    Banzai!

  2. De ce trebuie sa ajunga in Italia si sa dea 25.000 euro?? Si noi avem in Bucuresti un medic extraordinar care ar putea face acest lucru, si nu cu atatia bani…Inainte de a lua calea strainatatii ar fi bine sa ajunga la dr, Sergiu Stoica de la spitalul Monza iar daca el spune ca nu o poate opera atunci sa va ganditi la doctori din alte tari….dar nu cred ca se va intampla acest lucru; este un medic genial in astfel de operatii; Macar incercati sa ajungeti la el si vedeti ce spune!

Comentariile sunt închise.