Auzind aberatiile Cameliei Bogdan, declar public ca solicit Tribunalului Bucuresti sa caute nu numai conturi personale ale mele si ale familiei mele, ci si toate conturile firmelor familiei mele.

3 COMENTARII

  1. Antena 3 intoxicată sau se lasă intoxicată?

    Una din slugile de presă a lui Paszkany Arpad, pe nume Liviu Alexa a ajuns sa fie preluat live de Antena 3 intr-o corepondență despre una din metresele care se învârt în jurul curului mare a piticaniei Boc. Una Blondă. Ștefania Frencz pe nume, plătită baban de coietele Boc din banul public. De parcă ar fi numai una …

    Practic nu e prima dată când Antena 3 o mușcă și rumegă aceleași idioțenii din presa platită de Paszkany. Că e vorba de Liviu Alexa, un fel de guru al presei scrise pașcaniote că e vorba de smintitul tradător Sabin Gherman pe sticlă, același lucru.

    104_paskany

    Acest Liviu Alexa n-a făcut alteceva decât să-i facă propagandă lui Boc pe spațiul emisiunii Subiectiv a lui Răzvan Dumitrescu.

    Se știe de la manualul de manipulare că atunci când vrei să-l resusciți un cadavru băsist ca Boc e bună și puțină reclamă negativă. Ce va reține prostul de acasă sau cretina din fața televizorului că Boc are o amantă blondă pe care o plătește gras din bani publici, dar nu contează că clujenii tot pe el îl vor la al 4-lea mandat de primar. Una la mână că e o stupizenie, un non sens ca unul ca Boc, care a făcut numai rău țării, să mai fie vreodată preferat și de primar.

    E Liviu Alexa exact această minciună o rostogolea apăsat ardelenește precizând că preopintentul e dorit. E dorit de Paszkany, care conduce din umbră Primăria Cluj și pe față pe Boc. Sigur, sigur cu concursul vieprimarului UDMR Anna Horvath, care îi trimite pe clujenii români la plimbare dar se ocupă impreuna cu Boc ca maghiarii sa fie îndestulați.

    În realitate la Cluj funcționează de prin 2004 filiera Soroș- Paszkany care știe că deocamdată prostimea de Cluj nu e chiar dispusă să voteze un ungur și atunci vrea sa-l mențină pe Boc cu orice preț deoarece altă slugă care să le satisfacă absolut toate interesele financiare, imobiliare, e greu de găsit. Adică un antiromân mai ticălos ca Boc.

    Răspunsul nu-i decât unul atunci când mai auziți întrebarea

    Cine îl alege pe Boc?

    Soroș George și Paszkany Arpad

    Adică finanța americano-evreo-maghiară care a acaparat Clujul cu Boc plantat pe post de papițoi dar împotriva românilor. Și ce pretinde circarul boc că ar face e doar de ochii lumii!

    Sigur și clujeni sunt de vină ca au acceptat această cârdășie antiromânească dar se trezesc greu si mușcă la fel ca Antena 3 momeala lansată de presa lui Paszkany cum că clujenii il vor pe lulă din Răchițele. Sau o fi vrut Antena 3 sa-i facă reclămă deghizată lui Boc??? S-o fi sucit în halul ăsta? Mai ales ca Paszany e unul dintre cei care și-au dorit ca Voiculescu să fie arestat, bănuiți poate din ce considerente.

    Paszkany i-a creat , ca să facă impresie și să aibă credbilitate alegerile la Cluj și un opozant lui Boc, doar de de fațadă, tocmai in persoana lui…. Liviu Alexa, care desigur mimează opoziția cu o preconizată candidatură de formă la primărie și care în loc să facă opoziție spune că bocu e dorit de lume. Va dați seama ce fel de contracandidat e Liviu Alexa.

    Deci la Cluj ungurimea își face jocurile cu sluga Boc pe care il vor a patra oară primar în orice condiții. Deci știti despre ce se poate face la vot. Frauda de exemplu, cum s-a mai întâmplat. La drept vorbind clujenii de bună credință nu îl vor pe Boc într-o proporție de 50-60% dar vocea lor are grija Paszkany s-o astupe cu trusturile lui de presă care lansează pseidosondaje de opnie în care boc e mereu indispensabil, … adică izmană.

    Pieleanu și Bogdan Chiriac sunt slugile bucureștene ale lui Paszkany care propagă ori de câte ori au ocazia minciuna cu boc dorit de Cluj. și băsescu al București….E lesne de înțeles de ce și cum. Banii și prietenia americană cu Soroș

    O minciună e rostogolită de atâtea ori până prinde.

    https://forumwebtop.wordpress.com/2016/02/04/paszkany-intoxica-antena-3/

Comentariile sunt închise.