Si atunci cand nu este beat, Basescu este ametit.

In postarea de ieri, Basescu spune ca avem un Guvern inutil. Eu vreau sa-i precizez ca mai bine un guvern inutil, decat unul criminal – asa cum au fost guvernele lui.

Sa vedem ce ramane in istorie despre Basescu si guvernele lui:

  • au cedat tezaurul Romaniei depozitat la Moscova,
  • au cedat patrimoniul fundatiei Gojdu,
  • au redus cu 25% veniturile functionarilor publici,
  • au injosit batranii insistand sa le fie impozitate pensiile,
  • au invrajbit societatea romaneasca,
  • au desconsiderat profesorii, medicii, judecatorii si valorile nationale.

Dupa ce a nenorocit o tara si un popor, acest mitoman are in continuare tupeul sa se mai exprime public.

Rusine, mare rusine pentru specia umana.

8 COMENTARII

  1. Ce soluţii vedeţi pentru a remedia:
    „- au cedat tezaurul Romaniei depozitat la Moscova,
    – au cedat patrimoniul fundatiei Gojdu,” ?

    Vă mulţumesc !

    VICTOR – OCTAVIAN VIZIREANU

  2. Desigur că dosarul „Telepatia” este cel mai clar dosar politic din 1989 încoace/o execuție publică și d-voastră sunteți o victimă a abuzului.
    Dar iată ceva ce nu știți: o copie a ultimului meu mesaj trimis aseară la [email protected]: „America. 001-604-716-2364

    1) Felicitări.
    Microsoft. Bătaie de joc/Farsă.
    Este într-adevăr luptă pentru putere.

    2) V-am scris că vă va fi arestat patronul. Nu m-ați ascultat.
    V-am scris ce veți păți cu Antena 3. Nu m-ați ascultat.
    V-am scris că știu chiar și că puteți să ajungeți primul post TV de pe mapamond. Nu m-ați ascultat.

    Cu drag.
    Ionel Petre Dima

  3. sa fim seriosi……. „cu toata dragostea” de la Decebal incoace nu am avut decat guverne de criminali si țepari…. Ceaușescu Iliescu Constantinescu Basescu….. in afara de a și trage spuza pe turta lor nu au facut nimic pt cei care i au ales…. noi cred ca inca nu am inteles…. ASA SUNT ROMANII! dam din gura pe la colturi o punem de cate o revolta si cand ajungem sus…. tot pt noi tragem! prin urmare…. hai sa nu ne mai lamentam macar….. sa ne luam ca atare……

  4. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat pentru MEDIAFAX că afirmaţiile privind transferul a 35 de miliarde de euro, cu camionul, în afara ţării, în ultimii cinci ani, au reprezentat o „metaforă”, iar situaţia nu are legătură cu Traian Băsescu, la mandatul căruia a făcut referire.

    „A fost o metaforă. Dacă vedeţi declaraţia Curţii de Conturi de câteva zile, 40% din PIB, adică 60 de miliarde de euro sunt evaziune. O parte din bani probabil a ajuns în afara ţării. Exact aşa se spunea şi în 2010 la care m-am referit eu”, a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, în exclusivitate pentru MEDIAFAX.

    CITIȚI ȘI:Purtătorul de cuvânt al Guvernului încălzește scandalul Irimescu-35 miliarde euro

    Precizările vin după ce Achim Irimescu a declarat, într-un interviu acordat Ziarului Financiar, că „Eu (în Vest – n.red.), când fac o afacere cu statul şi câştig, să zic, un milion de euro, eu banii ăia nu-i duc într-o ţară străină, să-mi iau casă sau să-i pun în cont, ci îi păstrez în Belgia (destinaţie generică – n.red.) şi fac o afacere, o firmă, o făbricuţă, şi dau şi la amărâtul ăla să mănânce o pâine. Voi scoateţi banii din ţară, şi – îmi spunea el (un interlocutor care i-a relatat povestea – n.red.) – s-au scos în ultimii 5 ani de guvernare, de pe vremea lui Băsescu – că aşa era atunci, nu că ar fi alţii mai procopsiţi ca alţii. Nu! Toţi sunt români, toate partidele, să fim clari. S-au scos 35 de miliarde (de euro) din România, îmi spuneau băieţii, confidenţial; din România, cu camionul, s-au dus în Elveţia.”
    in sfarsit, un om sincer ! Evaziune pentru Europa nu e doar in agricultura, dar omul atat a auzit, atat a spus. Mai trebuie sapat ! Oricum nu vor cadea capii interni si externi, dar poate fi un pas…

  5. In „Black Cube” e vorba de razboiul dintre 2 sacali: Iluminatul (anexa) Soros si Steinmetz (RAFO, Rosia Montana, Snagov s.a.m.d.). Daca e adevarat ca in 2013 s-a taiat si topit (la Galati) o placa istorica dacica de la Rosia Montana de 12m/6m si numai tin minte grosimea (sa ne spuna Irimescu cine stie de acest fapt, daca nu cumva numai serviciile), cand s-au obtinut vreo 900 de tone de aur de 50 karate, vreo 600 de tone de Wolfram, din cei 80% ale lui Chevron (Rockeffeler), are si Steinmetz ceva cam la vreo 20%. Mai multe pe „Departamentul Zero Romania”, la „Cautari”. Cum Europa de Est este subzona lui Soros din zona euro-asiatica a lui Rotschild, Soros s-a suparat. El sta in gazda la Rockeffeler, in Manhattan, Rockeffeler avand zona de influenta a Americii. Steinmetz a operat fara a da macar o taxa de protectie. A propos de PANAM(e)A: Rotschild, Rockeffeler, Soros, CIA, Guvernul SUA sunt printre initiatorii si sponsorii actiunii, asa ca nu erau prosti sa cada si ei in plasa.
    PS: Anumite convorbiri telefonice pot ajuta pentru localizari si interceptari supersofisticate prin satelit…

Comentariile sunt închise.