Sep 10

Mă adresez persoanei fizice Kovesi și vă sugerez de la bun început să nu mai confundați sau să puneți egal între instituția DNA și persoana fizică Kovesi. Lupta împotriva corupției trebuie să continue, dar ea nu depinde de un singur om, și anume de dumneavoastră. Poate, astfel, abuzurile din DNA vor rămâne istorie.

În activitatea dumneavoastră, ați influențat și chiar distrus destine omenești. Anul trecut au fost înregistrate 134 de achitări definitive, iar în acest an, numai în primele 5 luni, judecătorii au infirmat 95 de rechizitorii.

În același timp, în calitate de procuror șef, împreună cu unii procurori (nu toți, și chiar ar fi interesant de știut ce procurori onești mai ascultă astăzi ordinele dumneavoastră) ați ținut în nelucrare dosare, fie în scopul de a le folosi în șantaje politice, fie în scopul de a proteja anumite persoane.

Doamna Kovesi,

Nu m-aș mira dacă după această scrisoare veți încerca să găsiți prin sertare delațiuni pe baza cărora să faceți alte abuzuri în ceea ce mă privește. Se știe că sub presiunea unor anchete diverse personaje fac declarații mincinoase pe care dumneavoastră încercați să le folosiți fără a avea niciun fel de dovezi.

Cu ajutorul unora precum Nelu Iordache, Gheorghe Ștefan, Dorin Cocoș etc sau a unor foști salariați ai grupului fondat de mine, cum ar fi Mihai Craiu, Sorin Oancea etc ați încercat să deschideți dosare fictive. Asta în cazul meu. Să nu mai amintim cazurile: Adrian Năstase, Decebal Traian Remeș, Dan Radu Rușanu, Călin Popescu Tăriceanu, Mircea Diaconu, Liviu Dragnea, Ludovic Orban, Lia Olguța Vasilescu, Romeo Stavarache, Tudor Chiuariu, Romeo Florin Nicolae și alții.

Doamna Kovesi,

Vă anunț că nu îmi este frică de dumneavoastră. 80% din populația României a confirmat într-un sondaj de opinie că dosarul ICA a fost instrumentat politic.

Vă sugerez să nu faceți cerere la CSM pentru apărarea reputației deoarece majoritatea celor prezentate mai sus au fost confirmate de judecători, singurii care au dreptul de a distinge între vinovăție și nevinovăție sau sunt în atenția Inspecției Judiciare.

Doamna Kovesi,

Lupta împotriva corupției poate continua și fără dumneavoastră, fără procurorii care vă sunt servili și fără abuzuri. Așa cum corupția ucide, abuzurile pot distruge destine și, uneori, chiar ucide.

România trebuie curățată de corupție și de abuzuri pentru a avea un autentic stat de drept.

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

Legaturi (via Technorati):
Niciuna deocamdata.

9 Responses to “Scrisoare deschisă: Doamnei Laura Codruța Kovesi”

 1. 1
  Tamara Says:

  Fac parte din cei 80% care sunt convinși ca dosarul ICA a fost fabricat, instrumentat politic. Va apreciez si va respect. Va urez multă sănătate și putere in lupta împotriva nedreptăților.

 2. 2
  marinica Says:

  E destul de probabil ca dosarul tau sa fi fost instrumentat politic, tinint cont de tendinta de a da sentinte de la 2 la 10 ani cu suspendare oamenilor politici. Si nu sint inregimentat politic.

 3. 3
  Bogdan Says:

  „80% din populația României a confirmat într-un sondaj de opinie că dosarul ICA a fost instrumentat politic.” este un argument invalid. Chiar si daca stiam ca sondajul este unul de incredere si cu o marja de eroare mica (si nu stim asta, ba chiar ma indoiesc ca este asa), sentintele nu trebuiesc date pe baza vointei populare. Nu se face asa in nicio tara cu acces la apa potabila si electricitate.

  Genul asta de argumente subrede folosite pentru a picta „adevarul” dorit de dumneavoastra nu va fac niciun serviciu. De aceea trustul de presa cu care sunteti asociat si-a pierdut credibilitatea.

  O zi buna.

 4. 4
  Moise Says:

  Domnule Dan Voiculescu,
  Vreau doar atat sa va spun: „DNA nu arestează politicieni ca să distrugă familii, ci pentru că au furat” (citat din marele actor Victor Rebengiuc)…

 5. 5
  Timia Says:

  Multa sănătate domnule profesor și sa va trăiască fiica . La mulți ani, Dna Camelia Voiculescu! Sa aveți parte doar de lucruri frumoase pentru ca le meritați !

 6. 6
  Toni Says:

  Bun găsit, domnule Dan Voiculescu !

  Adevărații „luptători” români, cca 6 milioane, din cauza nedreptății și tot ce ține de nelimitatele defecte de personalitate a unora care au administrat și administrează țara noastră la cel mai înalt nivel, în aceste vremuri când România are nevoie de ei, sunt în exil.

  Guvernul PSD + ALDE, încă de la începutul acestui an (2017), ar fi trebuit să pregătească, cât mai repede posilbil, repatrierea a cel puțin 4 milioane de români.
  NIMIC !!!

  Interesează pe cineva că România pierde în fiecare săptămână câteva sute de cetățeni români și peste 120 000 000 (o sută douăzeci de milioane) de ore creative ?
  Dar în fiecare lună, an sau cel puțin ultimii 10 ani de „Democrație” ?

  Atâta timp cât nu s-a deschis nici măcar un subiect pe tema asta, răspunsul este IGNORANȚĂ și EGOISM !

  NU există DEMOCRAȚIE într-o țară considerată stat de drept, democratic şi social, fără Conștiință, implicare activă psihică, fizică și spirituală a tuturor cetățenilor.

  În prezent, România, are nevoie de românii ei, de o alternativă, de educație la un nivel peste mediu, de forță de muncă, de intelectualii „furați” cu acte în regulă de către marile companii si corporații străine, de libertate, dreptate și respect.

  Dar totul depinde de voința noastră, a tuturor !

  Vrem ?

  Toate cele bune!

  Cu sinceritate, Toni

 7. 7
  S-o ros... Says:

  Ingrijorarea ambasadorului american si a unor reprezentanti UE fata de posibila reforma din Justitie eu o interpretez ca o ingrijorare de aducere a Justitiei romanesti dupa modele nord-atlantice, american si europene. Sa fie iar dubla masura, ca in cazul ambasadorilor cu OUG 13, cand ei aveau in tarile lor ce ne interziceau noua ? Sa intelegem ca a fost facut un buchet de bune si rele, amestecate, pentru a fi respinse ? Nu ar fi prima data in 28 de ani. E clar ca doua gasti se lupta pentru putere, greseli fac si unii si altii, iar logica ramane ca pe vremea comunismului. Aici se tradeaza cei care nu sunt altii decat cei care au infiintat si comunismul si nu urmaresc decat acapararea sub orice forma a resurselor. Se intelege, cu concursul paoagalilor, pretutindeni infiltrati (si in Justitie, Servicii…).. Salvarea noastra o constituie gimnastii. Cand ni se trage presul de sub picioare.

 8. 8
  Mai, danezilor... Says:

  Ideologul mondial, Soros (desi sunt altii care il coordoneaza), ne arata calea pentru schimbarea „lui” Kovesi. Strada. Daca cei „domestici” (cam de 40 -100 de ori mai numerosi decat cei din Piata Victoriei) sunt cuminti, cei din strada („maidanezii”) decid soarta tarii. Si nu numai. A Cataloniei si a urmatoarelor provincii din „planul lui Soros”. Regionalizarea si ifiltrarea fortata a migrantilor duc, in final, la slabirea/desfiintarea natiunilor si crearea SUE. Kovesi incepuse bine, desi multi plimbati pe la Tv nu pateau nimic sau, mai precis, cei dintr-o tabara jucau doar roluri dintr-o piesa de teatru, pentru a nu fi chiar pe fata Politia Politica ce se contura. De exemplu, Gitenstein, Giknavorian, Basescu, Coldea nu vor pati nimic niciodata. Klemm s-a cameleonizat pe langa Trump, care inca nu poate misca pana nu termina anchetele cu rusii, desi DC Leaks, SCL, Guciffer l-au ajutat de zeci de ori mai mult. E o manevra a „vechilor”, de a-l tine inactiv. In concluzie, daca in fata DNA nu e nimeni, oamenii apreciaza aceasta derulare a evenimentelor. Mai, danezilor… Sa fie ceva putred in Danemarca ?

 9. 9
  Hora Unirii Says:

  Hai, sa dam mana cu mana, / Cei ce Soros ii aduna ! / Cei din Rosia Montana / Si Provincia Catalana. / Din Sardinia, Veneto, / Scotia si-apoi Flamanzii, / Toti astepta Noul An / Si-ordine din Manhattan. / 600 de-ONG-uri, / 23 de mii „soldati” / Vor actiona K1, / Si-or starni cam multi r….. . / Tu, Monika MaKOvei, / Hai, de mana sa ma iei ! / Ca, tu si cu MRU / „Gojdu”, „Codex Aureux”, / Le-ati vandut „pe cativa bani”, / La ai vostri papagali. / Dar noi, la ECFR, / Oare pe cine avem ? / L-au sters, dup’-un an jumate, / De pe site, insa din graba, / Inca l-au lasat pe harta. / Nu mai punem preluarea a FDGR, / Ne-am facut „frati” cu nazistii, / Insa, …asta e. / Cu votarea-n Diaspora, / Iar, ne-au pacalit. / E motiv ca noi sa credem / Inc’un vot cinstit ! / Colectiv, Bamboo si Ponta / Au fost cate-un pas, / Ca acum, Dragnea si Valcov / Sa ne-o dea in nas. / PDL-istii si Tudos-ii de la SRI / Vor conduce astfel tara ! / Ne vor pacali !

Leave a Reply