Feb 06

Astăzi, Băsescu iese în spațiul public și, după ce a folosit-o pe Kovesi, îi cere demisia.

Este rușinos pentru un bărbat să fie laș, mai ales dacă se pretinde a fi bărbat politic.

Dacă ar spune doamna Kovesi ce știe despre Băsescu Traian, acesta ar fi arestat imediat.

Rușine, Băsescu!

8 Raspunsuri la “Acum consider că e corect să o apăr pe Kovesi în fața lui Băsescu”

 1. Dan Voiculescu O APĂRĂ pe Laura Codruţa Kovesi în fața lui Traian Băsescu: 'Dacă ar spune ce știe, ar fi ARESTAT imediat' | la timp spune:

  […] Băsescu i-a cerut demisia şefei DNA, Voiculescu a reacţionat dur. Într-o postare pe propriul blog, Voiculescu îl face praf pe Băsescu şi îi dă sfaturi lui […]

 2. balbeck spune:

  E si dansul suparat ca i-au bagat nepotul la inchisoare. 🙂

 3. Traian spune:

  Pentru sanatatea, in ultimii ani greu incercata, lui Mircea Badea sa speram ca nu va citi aceasta postare , altfel e pericol de appoplexie… 😀

 4. Gogu spune:

  Asa este. Dar si viceversa…

 5. Mitica spune:

  Ironia sorții … să aperi unealta de ” utilizator ” !!!

 6. Gheorghe Florian spune:

  Cu siguranță această distinsă doamnă ar putea să spună mai multe despre Dosarul Telepatia, ce părere aveți?

 7. Gheorghe Florian spune:

  Distinse Domnule Profesor, așa cum bine ați punctat la ediția de anul trecut, România are nevoie de moralitate pentru a-și recâștiga onoarea. Cu acest prilej vă adresez următoarea întrebare publică, pe care o puteți lua și ca pe o provocare: intenționați să reveniți în viața politică? Dacă răspunsul ar fi afirmativ, ați putea reînființa un partid precum Partidul Conservator, dat fiind că foarte mulți membri ai ALDE și PNL(aripa Antonescu) ar fi gata să se înscrie în partidul dumneavoastră de doctrină umanistă social-liberală în secunda doi?

  Astăzi, mai mult ca niciodată, lumea vă apreciază lunga carieră didactică, filantropică și politică și, odată cu acest vid de valori, România are nevoie de Dan Voiculescu – politicianul! Observ, de asemenea că deși sunteți un reper de implicare socială, nu sunteți implicat și pe rețelele de socializare, așa că au apărut câteva pagini pe Facebook dedicate așa-zis susținătorilor dumneavoastră, despre care nu știm ce să credem (una se numea Alaturi de Mogulul Nostru, cealaltă ceva cu Voiculescu Președinte).

  Vă mulțumesc anticipat de răspunsuri, sper că nu le veți transmite într-o nouă postare!

 8. Lenuta spune:

  Lasa Traiane ca acuma suntem in acelasi sindicat, avem tinta comuna!

Lasa un Comentariu