Deși sunt plecat în stăinătate,  astăzi am votat, este dreptul meu.  Din cele mai vechi timpuri, familia a început cu Adam și Eva. Iar eu am votat pentru ei.

3 COMENTARII

  1. Eu cred ca lumea a luat-o putin razna….familia este aceea pe care o stim cu toti si de unde venim fiecare dintre noi adica dintr-un tata si o mama.Cei care au alte ,,slabiciuni,, sa si le desfasoare in intimitatea caminului lor.

  2. Asa este Bianca……lumea nu mai este ceea ce a fost si tendintele sunt in continuare incerte..parca de multe ori noi oamenii ne dovedim noua insine ca nu mai suntem oameni ca nimic din ceea ce este uman nu mai este la moda nu mai este normal ….normalul de devenit anormal si invers.

  3. Fereasca Dumnezeu…..din democratie nu am inteles nimic si parca am luat numai ceea ce este rau serios…eu cred ca s-a depasit demult limita normalului cu aceste aberatii si ar fi cazul sa revenim putin cu picioarele pe pamant sa mai lasam deoparte influentele negre ale occidentului si sa luam numai ceea ce este bun pentru noi,nu ceea ce ne distruge ca neam,ca natie,ca popor.

Comentariile sunt închise.