Într-o vreme în care apar valize unde nu te-aștepți și în sufragerii se pun la cale tot felul de afaceri dubioase, am decis să deschid și eu, azi, ușile sufrageriei. Am făcut-o tot pentru a pune la cale ceva: o lansare de carte !

La Târgul de Carte Gaudeamus, Asociația scriitorilor de carte de specialitate a găzduit această inedită „sufragerie a lui Voiculescu”, în care am lansat cartea mea cu numărul 36, „Doctrina secolului XXII – Ce va urma după capitalism”. Cartea poate fi găsită, începând de azi, în librării și la standul Editurii Rao.

Am intrat într-o sufragerie în care, după cum veți vedea, este interzis accesul câtorva categorii, foarte puține, de oameni. Experiențele dureroase, pe care le-am trăit cu toții în acești 12-13 ani, dureroase pentru mulți dintre noi, m-au făcut să refuz accesul în acest spațiu de discuție celor care fac parte din aceste categorii.

În sufrageria mea nu îi veți găsi nici pe Maior, nici pe Coldea, nici pe Kovesi, nici pe Pahonțu, nici pe toți trepădușii pe care i-ați găsit în diverse alte sufragerii și care, din păcate, încă mai caută câte o clanță pe care să o apese pentru a se face utili sistemului.

Au fost, însă, prezenți în Sufrageria lui Voiculescu: scriitorul Nicolae Iliescu, av. Dan Chitic, av. Daniel Ionașcu și prof. Aurelian Băluță, care a găzduit această lansare. Alături ne-au fost mulți prieteni, cărora le mulțumesc, așa cum mulțumesc și profesorului Adrian Paul Iliescu care a făcut posibilă prezentarea ideilor mele intr-o abordare originală, rezultată dintr-un dialog provocator, editurii Rao și, nu în ultimul rând, familiei, care mi-a fost mereu alături.

Bun venit în sufrageria lui Voiculescu!

20 COMENTARII

  1. Domnule voiculescu in alte sufragerii se petrec lucruri dubioase si pline marsavii de uneltiri impotriva acestei tari…insa la lansarea cartii dumneavoastra numai invitati de seama intelectuali oameni cu o vasta cultura.

  2. Imi pare foarte rau ca nu am fost la lansarea de carte m-as fi bucurat sa iau un autograf de la dumneavoastra….mult succes pe mai departe va doresc.

  3. Sufrageria dumneavoastra este mult ravnita numai persoane de o inalta tinuta care fac cinste acestei tari prin activitatile desfasurate.

  4. Recomand cu mare caldura cartea dumneavoastra publicului larg care doreste sa afle adevarul din spatele cuvintelor frumoase spuse de unele persoane neavizate dupa parerea mea.

  5. Un volum pe care oricine dintre noi ar trebui sa il citeasca pentru a stii sau mai bine spus pentru o creiona in linii mari sau si nu numai

  6. Felicitări domnule profesor Dan Voiculescu! Sunt și suntem lângă dumneavoastră în promovarea și implementarea acestui proiect frumos pentru oameni. Să fi OM copilul meu!

  7. Multi si-ar dorii o astfel de sufragerie insa la cat de corupti sunt apeleaza la alti invitati care nu fac cinste acestei tari

  8. Toti stim ca educatia conteaza foarte mult fara ea nu merge nimic,avem nevoie de specialisti din toate domeniile care sa ne aduca la cunostiinta si sa ne arate care ar putea fi nouile tendinte economice culturale si nu numai,va multumim domnule voiculescu pentru aceasta carte minunata si pentru interesul pe care-l aratati pentru dezvoltarea si intregirea acestei tari.

  9. O sufragerie interesanta si foarte frumoasa….chiar am sa merg la librarie sa imi cumpar cartea dupa titlu suna bine si sunt convinsa sa voi afla lucruri minunate.

  10. O carte deschizatoare de drumuri pentru mintile intelepte…de asa ceva are nevoie romania,de oameni implicati direct in cultivatea valorilor si principiilor romanesti.

  11. De acum iubitorii de literatura de specialitate au de unde se inspira,felicitari domnule voiculescu pentru ca antrenati si sprijiniti educatia in romania.

  12. Tinerii care citesc vor fi adultii educati si civilizati de maine…respect pt dumneavoastra domnule profesor…educatia este baza societatii noastre.

  13. Ca fost profesor de istorie,actualmente pensionar,nu pot spune decat atat:MA INCLIN….faceti lucruri remarcabile domnule voiculescu lucruri de care altii au uitat sau se fac ca uita,prin aceasta carte puneti inca o caramida la fundatia educatie romaneste,pe care cei alesi au lasat-o de izbeliste,claditi noi valori morale,principii puternice premergatoare unei societati aflate in deriva…va multumim pentru tot ceea ce faceti si va suntem alaturi in noile dumneavoastra proiecte.

  14. Cred ca aceasta carte va revolutiona gandirea specialistilor si va da un imbold clasei conducatoare inspre o mai buna adminstrare a societatii in care traim

  15. Cartea este necesara publicului larg pentru a cunoaste adevarul pur despre ceea ce a fost si ceea ce va venii ne pregateste pentru un climat nou pentru noi si ne aduce la cunostiinta noi comportamente pe care trebuie sa ni le insusim.

Comentariile sunt închise.