Ceea ce am spus, în anul 2004, că în România va fi haos dacă Băsescu câștigă alegerile prezidențiale, a fost repede trecut cu vederea.

Sunt 11 ani de atunci.

Am fost cel mai consecvent adversar politic al lui Traian Băsescu și trăiesc un sentiment de putere când văd ce părere au colaboratorii lui despre el.

Silvian Ionescu, despre care nu se poate spune că nu l-a cunoscut bine, îl numește ”lepră” și ”jigodie”. Mă întreb ce caută o jigodie și o lepră liberă printre oameni.

3 COMENTARII

  1. Dupa parerea mea, nu a fost un presedinte chiar atat de rau pe cat s-a tot vorbit. S-a demonstrat ca se poate si mai rau, sau ca se poate si mai putina implicare din partea unui sef de stat. Problema noastra e ca ne „mancam” intre noi in loc sa ne gandim la solutii de dezvoltare. Probleme interne ne macina.

  2. .._Un fapt divers_…Aseara acasa la parinti fiind in camera unde am copilarit si unde doarme batrinul meu tata am deschis TV-ul…Unde vrei sa dau il intreb eu_??…Unde iti place tie imi zice batrinul !…Scanez ! Fiind deja ora 20 ajung si pe la B1 !..la emisiunea celebrului R. Banciu~!~…Il ascult cu atentie mai ales ca vorbea de Vadim in stilui caracteristic !!_…Dar~Bouleanul fiind Latrau de profesie nu sa putut abtine si a trebuit sa manince rahat de Ceausescu si comunismul sau_…_Atita ia trebuit lui taica-miu !_..Ia trintit citeva injuraturi~sfinte bouleanului zicindu-mi sa dau pe alt post TV !..Ii spun ca ma intereseaza ce zice…Sa enervat mai tare si sa luat de mine-bineinteles~…”Iti place tare de asta !!! De asta nu aveti VOI acum servici ! Ai trecut de 40 de ani si nu gasesti de munca intr-o fabrica_ett_”…Degeaba am incercat sa ii explic ca il ascult pe „dobitoc” din cu totul alte motive nu ca imi place de el sau ce cleveteste el acolo…..Si-a dat jos ochelarii si sa intors pe o parte !..Sa culcat logic~…

Comentariile sunt închise.