De aceasta dată, mai târziu.

A fost nevoie de mai bine de 4 ani pentru ca justiția să dărâme definitiv un alt mit construit de adversarii mei politici, cel al ”verișoarei turnate”, o construcție care a căpătat proporții fabuloase în timp.

ICCJ a respins definitiv, pentru a doua oară, acuzațiile lansate de Paraschiva Silaghi la adresa mea.

Din 2007, de când l-am suspendat pe Traian Băsescu, aceasta a fost tema predilectă de atac a propagandei la adresa mea, în mod constant și în diferite moduri.

Însă ADEVĂRUL iese mereu la suprafață.

Trei instanțe din România – Tribunalul București, Curtea de Apel București și Inalta Curte de Casație și Justiție au respins, pe rând, toate neadevărurile rostite sistematic de Paraschiva Silaghi.

Redau mai jos un fragment din declarația Paraschivei Silaghi din anul 2008, dată înainte să-și schimbe radical opțiunile:

„Subsemnata SILAGHI PARASCHIVA, cetățean german cu domiciliul în Germania (….) în anul 1973, luna noiembrie, împreună cu soțul meu SILAGHI VICTOR am părăsit România cu încunoștiințarea autorităților vremii, hotărând să emigrăm în Germania.

  • acțiunea noastră de a emigra nu a fost cunoscută de nimeni altcineva decât de noi. Nimeni din familie, inclusiv Dan Voiculescu nu a bănuit-o.
  • Întrucât legăturile din familie nu erau continue, sunt convinsă că rudele, inclusiv vărul meu primar, Dan Voiculescu au aflat de expatrierea noastră mult după ce ne stabiliserăm în Germania.
  • Cert este că în legătura cu formalitățile de dobândire a cetățeniei germane nu am avut niciun indiciu că vreo persoana ar fi încunoștiințat autoritățile, îngreunând împlinirea dorinței de a alege să locuim în altă țară.”

Cand-Dan-era-bun1Cand-Dan-era-bun-21

Cand-Dan-era-bun-32

 

1 COMENTARIU

  1. Ce coincidenta ,s-a schimbat regimul politic si instant sunteti simpatizat ,mai aveti carnetul de PCR ? Sa nu va faceti griji ,la cat de mult ridica posturile dumneavoastra in slavi americanii si evrei prin vastele emisiuni,sunt sigur ca foarte curand o sa fiti facut cetatean de onoare in USA sau Israel

Comentariile sunt închise.