Ieri a fost ziua de naștere a lui Mircea Badea. Îi urez “La mulți ani!” și îl felicit pentru profesionalism, consecvență și curaj.

De foarte multă vreme, Mircea își rostește liber și apăsat convingerile. Într-o presă marcată, în general, de partizanat, a criticat toate forțele politice, având, în egală măsură, generozitatea de a le recunoaște punctual meritele (rar, când a fost cazul).

În opinia mea, “Omul de la măsuță” este dovada obiectivă că la Antena3 – și în România, în general – există jurnalism de opinie, implicat și obiectiv, în egală măsură.

Mircea, continuă să faci ceea ce crezi, să lupți pentru ce simți că merită, să te bucuri de profesia și de talentul tau!

11 COMENTARII

  1. mircea badea este un mare om de televiziune de aceea rezista de atata vreme aici si ii dorim ani multi fericiti

  2. timp de 10 ani mircea badea ne incanta cu emisiunea lui ii doresc multi ani inainte si sa fie mereu asa cum este acum direct si sincer iti multumim mircea badea

  3. un mare om de televiziune si un mare caracter il respect pe mircea badea pentru tot ceea ce face si ii doresc la multi ani

  4. La Mulți Ani și din partea mea, să o țină tot așa.

    PS: În sfârșit blogul arată bine acum, felicitări pentru noul design. ?

  5. Mircea are identitate, demnitate si onoare. Fara aceste elemente esti nimeni si nu poti fi nimic. Ca jurnalist are, in plus, intuitie, al 6-lea simt. Nu avem 10 jurnalisti in tara! Restul sint activisti.

Comentariile sunt închise.