O foarte recentă inițiativă a Uniunii Europene prevede instituirea unei taxe de cel mult 0.2% din cifra de afaceri a marilor companii europene, cu ajutorul căreia să se asigure fondurile necesare pentru susținerea țărilor afectate de criză și, implicit, a categoriilor sociale vulnerabile.

Astfel, necesitatea SOLIDARITĂȚII marilor agenți economici cu societatea în care își obțin prosperitatea este confirmată inclusiv de strategiile oficiale ale Uniunii Europene.

În acest context, susțin crearea cât mai rapidă a Fondului Național de Solidaritate! Pensionarii și societatea românească în ansamblu au nevoie de măsuri concrete imediate.

22 COMENTARII

  1. chiar este nevoie mare de un asa fond de solidaritate si sustin acest demers al dumneavoastra care vine direct in sprijinul nostru al tuturor

  2. existenta unu fond de solidaritate este una normala si relevanta in asa momente grele pentru romania.insa asta trebuie sa inteleaga si sica mandolina.

  3. romanii mereu au fost solidari unii cu altii in momentele grele si acum este un astfel de moment in care nu trebuie sa ne facem ca nu vedem greul care apasa pe umerii nostrii.

  4. propun ca si multinationalele sa participe, ca fac afaceri aici la noi si tot profitul lor merge in afara tarii, sa participe si ele la acest fond ca de aici ,,mananca,, miliardele de euro.

  5. va felicit din suflet domnule profesor pentru implicarea de care dati dovada si sunteti mereu alaturi de noi.va respect foarte mult si va urez multa sanatate.

  6. sunt total de acord cu dumenavoasta ,scopul acestui fond de solidaritate este de a venii in ajutorul tuturor romanilor si de echilibra balanta economica insa nu vad de ce atata reticenta din partea lui iohannis in ceea ce priveste creearea lui.

  7. tarile baltice au deja de nu stiu cati ani fonduri de solidaritate puternice iar noi abia daca reusim sa creeam unul si acela la inceput de drum….asta insemana sa fi o tara controlata puternic din afara fara sa mai ai nimic al tau.

  8. sunt de parere ca un asemena fond ne va scoate la lumina ins atrebuie creat de guvern si toate firmele mari din romania sa contribui la el.

  9. norvegia are cel mai puternic fond de investitii guvernamental din lume oare ea cum poate?si romania abia mai respira.

  10. sa copiem ,, miracolul economic german,,?da se poate ca la ei a reusit asta si uite unde este germania acum din punct de vedere economic si nu numai.

  11. romania are o amre sansa important este sa o fructifice la maxim daca nu….ne cam meritam cu totii soarta.

  12. singura noastra sansa inspre bine este acest fond de solidaritate si trebuie sa intelegem ca fara el suntem ca si pierduti.

  13. este flagelul de care romania are neaparata nevoie pentru echilibrarea economiei romanesti si de dezvoltarea ei durabila.

  14. sper sa se dea o ordonanta ceva de infaptuirea acestui fond de solidaritate cat mai repede.

  15. un asa fond trebuia sa se fi facut inainte de covid19 si poate asa stateam si noi mai relaxati stiind ca avem de unde inainta daca avema ceva banu trasi deoparte…ins asa….este mai greu.

  16. ma bucur mult de initiativele luate de dumneavoastra care vin in ajutarea acestei tari greu incercate de acest virus.

  17. o contributivitate trebuie sa avem cu totii la acest fond pentru ca asta inseamna solidaritate nationala.

  18. fondul de solidaritate trebuie neaparat infintat de guvern si sa contribuie la el toti cei care au firme chiar si mai mici.

  19. cei din conducerea tarii trebuie sa constientizeze faptul ca daca stau cu mainile in san nu se vor rezolva problemele de la sine.

  20. tarile civilizate si dezvoltate au demarat de ani de zile astfel de fonduri de solidaritate si nu numai si de aceea au trecut mai usor peste orice chiar si peste aceasta epidemie de coronavirus.romania ar trebui sa faca la fel.

Comentariile sunt închise.