Aniversările sunt momente în care prezentul, cu bunele și relele lui, se încarcă natural cu reperele biografice esențiale din trecut și cu proiectele majore care vor defini viitorul.

În această dimineață am fost, cu adâncă recunoștință, la cimitir, la mama, la tata și la regretata fostă soție. După-amiază voi avea bucuria de a fi alături de familie.

Iar mâine – la fel ca ieri și ca în fiecare zi din ultimii 30 de ani – voi continua să lupt pentru valorile umanismului pragmatic, având convingerea că DEMNITATEA, ONOAREA și CURAJUL sunt trăsăturile definitorii ale ființei umane, iar dreptatea și adevărul trebuie să fie împlinirea firească a trecerii noastre pe acest pământ.

30 COMENTARII

  1. La mulți ani împliniți!
    Generația tânără vă mulțumește că luptați pentru moștenirea pe care doriți să ne-o lăsați: UMANISMUL PRAGMATIC

  2. la multi ani Dl Profesor, ati reusit sa faceti atat de multe si sa dati oamenilor un pic de incredere in viitor prin proiectele dvs.

  3. Va dorim cat mai multa putere pentru a izbandi in toate proiectele marete in care va implicati! Sa fiti mereu sanatos, temerar, fericit si mai ales… alaturi de noi! La multi ani! Echipa F (Cristina, Catalin, Serin si Georgiana)

  4. chiar daca anii trec peste noi trebuie sa luptam pentru principiile si idealurile noastre,la multi ani fericiti va doresc.

  5. facand parte din actuala generatie pot spune ca am avut multe de invatat de la dumneavoastra si pentru asta va multumesc mult.la multi ani.

  6. Ceea ce ati facut dumneavoastra, in ultimii 30 de ani, pentru copiii acestei tari, este cea mai buna dovada de imcredere in viitorul lor, in puterea lor de a construi acolo unde dumneavoastra ati pus temelia. La multi ani, domnul profesor!

  7. La mulți ani, sănătate și putere de munca concretizata in proiecte adresate tinerilor care pot redefini lumea!

  8. Domnule profesor ați fost și sunteți un OM aproape de oameni un OM empatic. Pentru asta vă iubește Dumnezeu! La mulți ani!

  9. Felicitari dl prof Voiculescu pentru tot ce ați realizat, pentru sacrificiul făcut, pentru lupta pentru adevar și dreptate, pentru ajutorul dat celor care va înconjoară. Sunteți un OM deosebit.
    Cu stima și profund respect, ma alătur și eu celor care va urează La mulți ani! Multă sănătate și putere. Zile serene sa aveti.
    Sper ca voi trai ziua in care Vi se va face dreptate și vor recunoaște nedreptatea făcută d-voastră și celor 11 .

Comentariile sunt închise.