Felicitări colegei noastre Maria Grapini, liderului nostru județean Titu Bojin și conducerii filialei Timiș cu ocazia conferinței de alegeri.

Este un exemplu de urmat în toate filialele.

PUSL poate și trebuie să fie o alternativă la alegerile din 2024.

PNL este în derivă, PSD nu va putea să formeze o majoritate politică în calitate de partid unic iar AUR va demonstra până la alegeri că este partidul fantomă, care promite multe și nu face nimic.

Parafrazându-l pe Marele Poet: ,,e usor a scrie versuri când nimic nu ai a spune”.

Este, desigur, nevoie de multă MUNCĂ cu demnitate, onoare si curaj.

Aşa să ne ajute Dumnezeu.

96 COMENTARII

  1. romania nu trece prin cele mai bune momente ale sale de aceea este mare nevoie de umanisti pentru a pune lucrurile pe fagasul lor normal.

  2. de foarte multi ani romaniei i-a lipsit o doctrina care sa o puna pe acelasi piedestal al tarilor puternice din europa.

  3. este neaparata nevoie de o noua perspectiva economica pentru romania si asta se poate realiza numai cu o gandire umanista.

  4. pentru echilibrarea diferentelor majore din societatea romaneasca este nevoie de o noua viziune in politica damboviteana.

  5. AUR este un partid periculos care promovează extremismul și ura. Dar am mai văzut genul acesta de partide în politica românească și de toate s-a ales praful și pulberea. Așa că da, sunt un partid de viitoare fantome.

  6. Observația voastră despre AUR este pertinentă. Mulți promit mult, dar nu toți livrează. Important este să avem lideri adevărați, precum cei din PUSL, care acționează pentru binele comun.

  7. Consider că PUSL are o viziune clară și proiecte consistente pentru a aduce schimbări pozitive în societatea românească. Sper să obțină un rezultat pe măsură la viitoarele alegeri.

Comentariile sunt închise.