Mai întâi s-au trezit tinerii. Pe urmă – am făcut și eu ochi. Acum o regăsesc pe Maria. Care spune lucrurilor pe nume.

Hai, că se poate!

Leule, ai adormit în 2007? Cristi, tu nu mai spui nimic?  Dom’ profesor, v-ați uitat cititorii?

chat

20 COMENTARII

  1. o nu, nu elogii , traisca PC dar nu pe blogul asta care era .. despre altceva, mai interesant si mai amuzant

  2. se poate sigur ca se poate stiti cum? Incet dar sigur. Eu pot sa mananc si un elefant, stiti cum? bucata cu bucata ….la fel si aici ,
    numai bine :)

  3. nu are legatura cu subiectul … am fost plecat insa am receptionat mailul cu raspuns la ideea de afaceri si as avea o propunere… nu credeti ca ar fi buna o standardizare a business planului … un model ales de dvs care sa il aplicam toti care am primit unda verde la ideea de afaceri ?
    P.S. Cu scuzele de rigoare nu este ironie nikul este porecla mea de cand ma stiu cam de vreo 15 ani ..ar fi fost buna o inregistrare la OSIM ca sa nu ii dea Base idei dlui Voiculescu :)

  4. Maria chiar că spuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuune lucrurilor pe nume. Ea nu are un consilier de blog-imagine care să-i spună că un post nu trebuie să fie mai lung decât un scroll? Am dat click spre articolul ei, dar m-am speriat. Băi frate, cred că a scris 5 ore la el. Nici nu m-am obosit să citesc. Suntem în blogosferă, nu în presă. Mogulule, cu Maria nu ai nimerit-o… Asta e problema în PC, spuneţi cu adevărat lucrurilor pe nume, nu scrieţi …enciclopedii.

  5. O fi spunand doamna Maria lucrurilor pe nume dar le spune foarte pe luuuuuung, fara spatii si fara paragrafe. E posibil sa spuna lucruri foarte interesante, nu neg, dar daca o face in acest fel risca sa fie citita de extrem de putini. Ganditi-va cate bloguri exitsa deja si cam cat timp/blog ar putea avea rezervat un cititor.

  6. Acum am citit tot postul. De fapt am dat click pe link-urile de sub nume. Păi cu ăştia vrei să reformezi PC-ul, online? Care şi-au făcut blog doar că aşa a zis consilierul de campanie de la PC. Mihai Leu şi Irinel Popescu au 5 posturi, şi alea din 2007. Piedone (sau consilierul) mai scrie câte ceva, dar era interesant un post despre cum şi-a luat permisul de conducere. Măcar dacă puneai link către nişte blogeri adevăraţi…
    Mogulule, nu-i mai prosti pe tinerii ăştia, care cred că tot ce zboară se mănâncă, cu reformarea PC-ului. Mai bine rămâi în sfera de business-angel, măcar acolo se vor alege cu o apariţie pe sticlă, în show-ul pe care vrei să-l faci.

  7. un fragment din epopeea mariei e chiar interesant si dureros (cel referitor la frate) dar este evident ca distinsa doamna (asa cum spune si mihai) nu stie nimic nu numai despre bloguri ci despre comunicare in general.
    acum il contrazic si pe mihai: nici un ziar serios nu ar publica o ciorba asa de lunga, diluata cu repetitii plictisitoare si cu o lunga vaicareala ca de ce nu au votat-o oamenii, cum ca ar fi fost la pc…
    ilogica e si aceasta sustinere, pt ca eu cunosc cazuri de candidati pc care au castigat alegerile (fara a cita chipurile multimea care o indeamna sa plece la alt partid)… ba chiar cred ca e vorba de un artificiu prin care bate la alte porti (aminteste si de cei 5 ani care expira, chipurile ar fi obligata sa treaca in alta barca – penibil)

    si, ca sa mai uitati de patimi politice

    Piatra Neamt va invita la VACANTE MUZICALE

  8. Domnule Voiculescu, vă mulţumesc mult pentru absenţa de la întronarea de azi a nu-ştiu-cui şi nici-nu-mă-interesează!
    Sper că vă interesează mai mult orice altceva… poate faptul că Michael Jackson a murit?…

  9. @ orix: Ai dreptate. Insa Biserica s-a batut mult pentru aceasta idee. A fost atat de tenace, incat a reusit. Ideile sunt facute bune de oamenii care cred cu tarie in ele.
    @mogul: Vreau să văd cum gândește fiecare în afara unor tipare setate de mine. Face parte din competiție.
    @Mihai: E putin. Si n-am stare…
    @eSorin: Razi, dar am fost recent in China. Ce economie! Ce potential! Peste 20 de ani ne vom referi cu deferenta la ”chinezarii”.

Comentariile sunt închise.