Sambata am avut satisfactia de a intalni, prin intermediul celor de la Fundatia pentru Dezvoltarea Romaniei, o suta dintre cei mai isteti „pitici” ai Romaniei. Care s-au intrecut in cadrul Olimpiadelor Prescolarilor, dedicate viitorilor top-manageri si masteranzi :) , preocupati deocamdata cu jocurile varstei de 3-5 ani.

Va impartasesc un secret: acesti copii sunt atat de inteligenti, de dezinvolti, de eficient formati in epoca informatiei digitalizate, incat Romania anilor 2040 va arata cu totul altfel decat tara macinata de conflicte in care traim astazi.

21 COMENTARII

  1. Fundatia are niste proiecte extraordinare atat pentru copii cat si pentru tineri. Felicitari, sunteti un exemplu!

  2. Un proiect interesant, binevenit pt cei mici. Pana la urma…si ei trebuie sa isi dezvolte spiritul de competitie. Felicitari!

  3. Felicitari pentru proiectele pe care le desfasurati prin intermediul Fundatiei Dan Voiculescu. Dumneavoastra ati inteles cel mai bine faptul ca trebuie sa investim in copii, ei sunt viitorul.

  4. Mi-a placut ideea proiectului inca de cand l-am vazut prima oara in spotul televizat. Ma bucur ca si copilul meu a participat la un astfel de concurs. Pe langa experienta dobandita si-a facut si numerosi prieteni de joaca. La cat mai multe proiecte, cel putin la fel de frumoase!

  5. Desi se spune ca in orice familie, comunitate, societate, copiii sunt oglinda celor maturi, refuz sa cred acest lucru. Cred ca acesti copii ne pot demonstra contrariul. Cred ca ei pot face pt Romania mult mai mult decat am reusit noi in ultimii 20 de ani.

  6. Sa speram ca astia micii vor prinde timpuri mai curate. De apreciat ca ii ajutati pe cei mai talentati copii. N-ar fi rau sa o faca cat mai multi, care au posibilitati

  7. Buna ziua, dle Voiculescu! Am si eu un pitic si vreau sa-l inscriu la cursurile dvs. Cum o pot face? Multumesc

  8. REZULTAT SCONTAT

    Văzând copiii de pe-acest album ,
    Cu suflet mai curat decât zăpada ,
    Ceva îmi spune încă de pe acum :
    C-au şi câstigat deja …Olimpiada .

  9. In ei ne punem speranta. Pana atunci, poate vom trai intr-un stat cu adevarat democratic.

  10. Domnule profesor, am avut timp, in cei 62 de ani de viata, sa constat ca poprul asta nu duce lipsa de inteligenta ci de caractere si ca prea adesea inteligenta este confundata cu viclenia.

  11. Nu vă cred, domnule Voiculescu. Și noi eram inteligenți, dezinvolți și chiar eficient formați. Aveam școală, omenie, speranță și măsură. Mai trebuia doar să fim liberi. Și totuși uite ce a ieșit. Cred că de fapt am făcut un schimb, le-am dat pe toate pe libertate.
    Neamul ăsta are mari probleme și mare nevoie de ajutor în a le identifica, analiza și conștientiza. Dupaia mai vorbim de România anilor 2040, dac-o mai fi să fie.

Comentariile sunt închise.