Am lipsit mult timp, dar azi avem o întâlnire de joi de toată frumusețea. Cu Felicia, Mihnea și Codrin. Mă pregătesc energic pentru a răspunde original la cea de a 10544 ediție a întrebării: ”Și acum, între noi, care a fost treaba cu conturile lui Ceaușescu?”.

28 COMENTARII

  1. Stimate Dle Profesor,

    Permiteti-mi cu ocazia Aniversarii zilei de nastere sa va urez din suflet un calduros si sincer La Multi Ani!
    Va doresc multa ,multa sanatate Dvs precum si familiei dvs, energie, sa va bucurati de cei dragi si sa aveti cat mai multe clipe petrecute alaturi de ei.
    In plan socio-politic Va urez ca tot ceea ce intreprindeti sa se realizeze cu rezultatele scontate, fiind convins ca ceea ce faceti este bine pentru toti.
    De ziua dvs voi bea si eu un pahar de sampanie,pentru sanatatea dvs, chiar daca sunt departe de tara.

    Cu deosebita consideratiune

    Andron

  2. super, şi eu sunt restant cu o astfel de întâlnire şi chiar sunt şi eu curios de aceste conturi şi de labirinturile de sub Bucureşti :D ale lui Nicu,

  3. Buna seara Domnule Voiculescu. Sunt asistentul personal al acad. prof dr. Balanescu Ion, medic chirurg renumit, care opereaza si la Centrul de Diagnostic si Tratament Victor Babes! Dupa multe incercari ale D-lui profesor de a va contacta prin sefa Dumneavoastra de cabinet, am discutat astazi cu dansul si am ajuns la solutia de a va scrie pe blog. Va rog respectuos sa-mi trimiteti pe adresa de email, o posibilitate de intrevedere intre Dumneavoastra si Domnul profesor Balanescu! Cu multumiri!

  4. La multi ani frumosi si valorosi!!

    Asteptam si eu un raspuns legat de gradinite. Ce ne facem?
    Stiu ca exista o solutie – gradinitele private – la care am apelat si eu, dar, daca -mi pierd locul de munca nu-mi voi mai permite aceasta „aroganta”. Vreau sa muncesc pentru a-i oferi copilului meu macar educatia de care am avut eu parte, dar locul meu de munca a devenit incert (nu mi-am mai primit salariul din luna mai!!!!!!). Ce facem cu acesti copii??? Gradinita reprezinta, in opinia mea, cei 7 ani!!

  5. as vrea sa stiu daca , chiar nu se poate sa le interziceti realizatorilor de emisiuni de la gsptv sa il mai introduca in emisiuni pe JJ becali. stiu ca nu e bine cu cenzura si nu o incurajati, dar in acest caz cred ca nu se mai poate altfel. stiu ca sunt sanse mici, dar v-as ruga sa-mi raspundeti, deoarece nu as fi scris daca nu as fi observat ca faceti asta

  6. Da da ! La multi ani ! Da cum a mers la intalnire ? V-au prins in ofsaid ? Capabili sau incapabili ? S-au descurcat sau nu ? Spuneti-ne si noua cum a mers, ca citim pe aici si ne facem griji.

  7. Nici acum n-ati inteles ca Basescu nu cistiga niciodata daca nu triseaza ? Referendum de ziua alegerilor ? De ce nu faceti dvs. un referendum ca sa stie votantii ca familia Basescu traieste din traficul cu arme ?

  8. urat din partea dvs sa lansati un blog pe care sa posteze comentariile doar lingusitorii. mi-e foarte greu sa cred ca lumea va apreciaza in vreun fel. dar poate ma insel. si e cam mult spus mogulul. cum ramane cu concursul ala cu planul de afaceri ? eu sunt dl cu idea : reality show cu studentii din regie . o zi buna

  9. @iolanda alina: Nu.
    @cosmin: N-am treaba cu politica editoriala a GSP TV.
    @fane babane: A fost o intalnire reusita. Pentru ambele parti.
    @patrascu: Dovezi ai?
    @hordy: E insusita.

  10. Stimate Domnule Dan Voiculescu,

    Nu ştiu multe lucruri despre dumneavoastră, nu mă pasionează politica (e ceva moştenit din familie), iar ceea ce am aflat fără să întreb era notoriu deja: despre trustul de presă şi fundaţia care sprijină tinerele talente. Totuşi am un singur motiv pentru care i-aş mulţumi actualei adunături de pretinşi politicieni sau oameni de afaceri – de fapt cu toţii specializaţi în manipulări şi furturi – care ocupă poziţiile guvernului şi preşedinţiei: acela că datorită ororilor acutizate în ultimele patru săptămâni şi care le aparţin am reuşit sa aflu ca există FACIAS şi, în foarte mică măsură, să înţeleg că vă număraţi printre puţinii oameni pe care îi admir şi îi respect pentru că au ceea ce numim coloană vertebrală.

    Nu îmi permit să dezvolt subiectul, însă situaţia politică actuală care o afectează direct pe mama mea, pensionară din sistemul sanitar, şi care a afectat încă din anul trecut şi micul meu SRL prin impozitul forfetar, m-a dus către pagina de web a FACIAS şi apoi aici. Aşa am aflat puţin mai mult despre ceea ce faceţi, despre ceea ce sunteţi şi trebuie să spun că sunt plăcut surprinsă.

    Vă scriu pentru a-mi exprima admiraţia faţă de iniţiativa dumneavoastră alături de FACIAS, pentru luarea de poziţie faţă de actualul preşedinte şi faţă de actualul guvern al ţării, pentru atitudinea deschisă faţă de cei care vor să vă cunoască şi nu numai…

    Specializarea mea pe marketing mă lasă să întrevăd în întâlnirile de joi o anume promovare „low profile” (dacă o pot numi aşa) pe care v-o faceţi, dar poate tocmai asta e de admirat într-o lume în care toate promovările se fac agresiv, îţi invadează viaţa în scopul de a te determina să acţionezi sub presiunea mesajului, a momentului… Mărturisesc că deşi la cei 46 de ani ai mei nu mai sunt demult ceea ce se numeşte „o tânără speranţă”, mi-aţi stârnit curiozitatea ca om şi politician – exact în această ordine. Nu mă gândesc că sunteţi un supra-om şi nici că nu aţi făcut, ca noi toţi la timpul nostru, anumite erori. Dar tocmai faptul acesta vă face să fiţi credibil şi uman, reprezentând experienţa de care toţi avem nevoie pentru a şti să alegem binele de rău. Iar în acest context cred că suportul dumneavoastră faţă de conaţionalii afectaţi de abuzurile fostei şi actualei guvernări vă scoate cu cel puţin un pas în faţa celorlalţi politicieni care au ales să tacă, sa fie „diplomaţi” sau toleranţi cu orice risc, chiar acela că toleranţa lor în contextul acesta politic îi face complici la delict.

    Vreau să îmi exprim recunoştinţa – în numele meu şi al mamei mele – pentru a folosi o parte din ceea ce aţi cîştigat prin muncă proprie în sprijinul celor care au nevoie ACUM. Sunt puţini cei care au putut şi au ales la fel. Dacă într-o zi veţi considera că la întâlnirile cu cei ce doresc să vă cunoască mai există un loc liber, m-aş simţi onorată să mi-l oferiţi mie.

    Nu în ultimul rând le-aş recomanda celor ce au postat aici înaintea mea – deci concluzia & andron – să încerce să îşi imagineze ce atitudine le-ar provoca un tânăr care le-ar aborda părinţii în felul în care v-a primul dintre ei. Ar trebui să înţeleagă toată lumea că nu e nevoie de tupeu şi grosolănie pentru a interpela („ce-o fi aia?”) o persoană într-un spaţiu care îi aparţine, fie el şi virtual. Pentru exemplificarea urmărilor unei astfel de atitudini e suficient de ilustrativ guvernul boc.

Comentariile sunt închise.