În aceste momente, un urias actor al României trece printr-o încercare grea. Sănătate si fortă, maestre Dinică.

10 COMENTARII

  1. Este mare pacat ca nu ne respectam valorile decat atunci cand e prea tarziu …
    Sa dea Dumnezeu sa se faca bine! Ar fi o pierdere foarte mare pentru noi …
    Dar pe de alta parte nu poti sa nu observi ca dumnealui nu a fost invitat, implicat, solicitat in emisiuni, in viata publica etc. in ultimii ani .. si ca dumnealui sunt atatia actori buni, pe care ii vom regreta cand nu vor mai fi, dar nu ii cinstim acum ..

  2. Se duc unul cite unul… Artisti, oameni de cultura, seniori ai bunului simt. Si raminem mai saraci, mai singuri, mai uitati de lume. Stau si ma intreb citeodata, cum Dumnezeu, perioada comunista a dat atitea valori Romaniei si de 20 de ani nu s-a mai remarcat nimeni la acelasi nivel? Au iesit in fata mahalagii, non-valorile, țațele si precupetele, manelistii si kitsch-ul.
    Oare asta e marea schimbare?

  3. Septicemia e grea, nasoala….Dar ma intreb daca n-o fi facut asta de la permanentul contact cu mizeria asta de nivel de trai, referindu-ma strict la sicanele gandite de maicultii statului, pentru artisti….
    Sper! Sper sa nu se duca inca…mai are multe de zis pe marea scena…
    Si alti colegi de-ai lui s-au dus….si guvernantii se bucura ca au mai scapat de platit o pensie….

  4. sa fim seriosi. dl voiculescu ne da lectii cum sa ne respectam valorile dar la dansul la Antena nu vezi acesti oameni deosebiti sa apara printr-o emisiune. vedem tot felul de nebuni.deci rusine dl voiculescu

  5. Drept! Ma gandesc insa ca la Antene, mogulu-si face doar banu’ gros.
    Nu ati vazut ce pragmatic e Diaconescu cu OTV-ul? Il doare-n tenisi, e o afacere din care trebuie sa scoata banu’! Cu cati mai multi, cu atat mai bine pentru el.
    Ce „Geoana” face afaceri cu electricitatea statului din motive caritabile? ROMPETROL s-a cladit pe rationamente de intr-ajutorare a populatiei?…..Videanu pune borduri ca sa finanteze in totalitate azilele de batrani?
    Ficiori, nu amestecati biznizu cu alte alea.
    Mogula la fel …. La antene atrage tot grobianul ca sa-i produca bani (nu uitati ca multi romani sunt de-a dreptul indobitociti…dar cumpara dupa reclama ca sa fie trendi-flendri) iar pentru sufletul lui mai merge la un teatru, la un film, poate ca si la opera, balet si corale…..
    De ce sa-l acuzam? Doar pentru ca are bani?
    Crezi ca eu daca asi avea si 10% din banii lui, asi amesteca afacerile cu placerile?
    Tu asa ai face? Sincer? Hai ca nu pun botu’!

  6. http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=32905
    “Tartorii” de la CAS Cluj ai micuţului Alexandru
    Viaţa unui copil de 3 ani este în mâinile funcţionarilor de la Casa de Asigurări de Sănătate Cluj.

    Patru reprezentanţi ai CAS Cluj au organizat o conferinţă de presă pentru a justifica fiecare tergiversarea emiterii unui formular vital pentru salvarea micuţului Alexandru Damian Brisc, bolnav de cancer. Funcţionarii de la CAS Cluj găsesc de aproape trei luni diverse motive pentru a nu emite formularul E 112, necesar decontării unor servicii medicale. Copilul aşteaptă formularul în Franţa pentru a putea continua tratamentul.

    Conducerea CAS Cluj a anunţat că nu poate emite formularul E 112 pentru micuţul Alexandru Damian Brisc, deoarece le lipseşte un accept de la Institutul de Cancerologie Gustave Roussy din Franţa.

    “Aparţinătorii copilului au depus un accept vineri (23 octombrie – n.red.), însă în el este menţionat şi transplantul de celule stem hematopoetice, care nu poate fi decontat din Fondul unic de sănătate. Am trimis un fax în Franţa pentru a vedea stadiul tratamentului şi pentru a primi accept doar pentru chimioterapie. Totul depinde de acceptul clinicii din străinătate”, a declarat ieri Emilia Groza, director general la CAS Cluj.

    în 23 octombrie, aceasta a declarat că “problema se va rezolva”, după ce unchiul băiatului a depus la CAS un nou raport al medicului curant şi o nouă cerere strict pentru tratamentul prin chimioterapie. Primul raport depus în 1 octombrie a fost refuzat de CAS Cluj pentru că menţiona şi alte servicii medicale pe lângă chimioterapie.

    “Sincer, nu ştiu ce mai vor. Sunt exasperat. Legea spune clar că formularul E 112 se emite în 5 zile în baza raportului medicului curant, pe care l-a refăcut. Le-am dus şi accept în Franţa, dar nu putem să le zicem medicilor din Franţa să scrie numai ce vrem noi. Ei au trecut tot tratamentul. O să şterg eu cu markerul ce nu trebuie de acolo, dacă cei de la CAS nu pot selecta”, a spus unchiul copilului, Florin Brisc.

    Reprezentanţii CAS Cluj i-au cerut prima dată acceptul medicilor din Franţa în luna august, când copilul a fost dus la Institutul Gustave Roussy. După ce s-au efectuat analizele, medicii din Franţa au trimis o informare completă. De menţionat că toată corespondenţa între institutul din Franţa şi CAS Cluj s-a făcut prin părinţii lui Alexandru, care îl însoţesc în Franţa, şi prin unchiul rămas la Cluj.

    “Am înţeles că transplantul şi chimioterapia s-au efectuat. Noi nu mai ştim pentru ce eliberăm formularul”, a spus jurista CAS Cluj, Nicoleta Cozma. Din Franţa, tatăl micuţului răspunde autorităţii medicale clujene pe site-ul dedicat lui Alexandru: “Aţi urmărit să prelungiţi cât de mult acest circ fiindcă ştiţi că nu se plăteşte retroactiv şi mai bine, poate ei încep tratamentul între timp. (….) Doamnelor din CAS, ce aţi fi dorit? Să vorbesc în şoaptă cu cancerul şi să-i spun să stea un pic, aşa cam vreo 3-4 luni, să nu mai acţioneze fiindcă noi aşteptăm un act?”.

    în tot acest timp, până şi medicul-şef de la CAS Cluj, Adriana Vlad, se leagă de următorul aspect: “în raportul medicului curant se precizează că tratamentul cu chimioterapie poate fi efectuat în România sau în străinătate”. Numai că întreg tratamentul nu poate fi efectuat în România, iar medicii francezi nu pot trata boala doar pe jumătate.

    “Chiar dacă este vorba de viaţa unui copil, trebuie să aplicăm prevederile legale. Să fie toate documentele, pentru a ne putea justifica în cazul unui control de la Curtea de Conturi. Formularul E 112 este ca un CEC în alb”, a declarat Emilia Groza, director CAS Cluj.

  7. @sandman, deci_concluzia, Gabriel: Politica editorială a televiziunilor românesti are un decident comun: publicul. Cu exceptia televiziunii nationale.

Comentariile sunt închise.