Turul I.

Locul 1 – 32%.

Locul 2 – 29%

Locul 3 – 21%

Turul 2.

Locul 1 (Locul 2 din turul 1) – 54%

Locul 2 (Locul 1 din turul 1) – 46%

Asa a fost, dacă-mi aduc bine aminte, în 1996…

26 COMENTARII

  1. dar de data asta cred ca nu va fi la fel… se pare ca lui base i-a revenit curajul. si cred ca o sa-l spulbere pe geoana…
    ma rog… ori unul, ori celalalt – tot aia e.

  2. Sa speram ca va fi asa.
    Daca este altfel atunci ajung la concluzia ca ne chinuim sa facem o tara mai buna pentru a fi locuita de niste idioti si condusa de niste idioti si mai mari.

  3. observ ca primu link ii cu ion iliescu si adrian nastase, observ ca convoci la antena 3 dupa rezultate membri de la psd, pnl si sorin oprescu si eviti cu nerusinare pd-l..esti un taran corcit si comunist sa iti iau (sters). dan voiculescu numa de ciuda o sa il votez pe basescu comunist spurcat ce esti

  4. Mogulule, o sa vi-o furati de la marinar de n-o sa va vedeti. Geoana=Basescu.
    Eu azi l-am votat pe Antonescu, ati masluit, ati furat, ati plimbat oameni cu microbuze, i-ati platit. Eu am fost nevoit sa ma duc sa votez in orasul unde m-am nascut desi stau in bucuresti de 16 ani, dar nu mi-am facut mutatie. Am platit bani pentru asta(transportul), dar nu imi pare rau ca am votat pentru candidatul in care cred. In schimb, jegurile au platit votanti din diverse localitati si le-au adus cu microbuzele pentru a vota si a bloca sectiile de votare speciale. E ultima data cand am fost sa votez. Am fost un naiv crezand ca votul meu si al altora ca mine conteaza. Ati ajuns sa furati mai mult decat pot vota oamenii corecti din tara asta. Sunteti doua gasti de mizerabili, pesedisti si pedelisti. Sa va dea Dumnezeu dupa constiinta! Sa ne dea tuturor! Doamne Ajuta!

  5. E de toata jena actiuna Antenelor in ultima saptamina. Sfirsitul culmineaza apoteotic cu emisiunea Sinteza Zilei unde ii vad cu mirare pe Gidea, Stan, Ciutacu si Badea sustinindu-l pe Geoana. Asa le-ati dat ordin, d-le Voiculescu?
    Sigur e un lucru: de azi ma mut pe History Chanel. Antenele au clacat rusinos in istoria televiziunilor din RO. Adio d-le Voiculescu, adio Antenelor.

  6. Aveti vreo replica la ce a zis Antonescu ? Ce ati zice sa va amintiti de 2004 ? Sau nu ati invatat ca prin jucatul la 2 capete e pierzator ? amanetati viitorul copiilor nostri ….. pentru unii e mai usor cu o tara de capsunari decat cu una de intelectuali … pacat . V-a mai parut rau odata …poate o sa va para si acum …..

  7. interesantă paralelă, mai ales că, se spune, istoria se repetă. eu n-am votat în 1996, încă eram prea mică, dar îmi amintesc atmosfera de atunci şi nu cred că cea de acum seamănă prea mult. atunci s-a votat schimbarea. oamenii au crezut sincer că se termină comunismul şi au votat cu inima uşoară (îmi amintesc ce-mi spuneau părinţii, am fost cu ei la vot, cum am mers mereu după revoluţie – pe atunci aveam 16 ani). acum se votează, din nou, răul mai mic. nu chiar ca-n 2000, dar tot pe răul mai mic vor merge din cei peste 30% care acum au preferat alţi candidaţi.
    off topic, profit de ocazie să vă întreb: de ce-aţi permis ce a făcut Antena 3 în campanie? e păcat să se ducă de rîpă atîta muncă. nici măcar la Mircea Badea nu m-am mai putut uita – înainte de campanie, emisiunea lui mă relaxa, mă uitam de fiecare dată cînd eram acasă la ora respectivă, dar în campanie n-am rezistat mai mult de 10 minute de fiecare dată.
    şi întrebarea 2: ce va face echipa de la Antena 3 după campanie, ca să recucerească electoratul pierdut în campanie?
    vă rog să nu-mi răspundeţi că fiica dvs. conduce Antenele. mai bine nimic.
    p.s. tot aştept să văd şi în România instituţii de presă care susţin asumat un candidat în campania electorală. pe faţă. fără încercări de manipulare care jignesc.

  8. Am votat cu Crin tocmai pentru a incerca sa pun umarul la un tur 2 basescu – antonescu, ca sa stau linistit ca oricare iese din ei va urma o directie de dreapta. Sunt unul din cei care muncesc la privat si pe spatele caruia stau toti asistatii sociali si bugetarii din tara asta si culmea desi in mare parte din ultimii 5 ani tara a avut o directie de dreapta cu PDL si PNL la butoane asistatii sociali si bugetarii au dus-o mai bine decat inainte cand PSD-ul facea legea si chipurile catre ei se intreptau beneficiile regimului.

    Eu va citesc posturile de ceva vreme buna si nu inteleg cum un afacerist ca dvs. poate avea o viziune de stanga??? E LOGIC ca daca masurile sunt de dreapta afacerile prospera, implicit veniturile si impozitele de pe urma lor, rezultand un mai mare castig pentru buget deci politicile sociale (care nu lipsesc chiar daca orientarea politica e de dreapta) vor fi si mai bine finantate.

    Consider ca suntem prea saraci sa adoptam o directie de stanga din moment ce noi nu avem nici macar o economie cat de cat functionala. Politicile de stanga au nevoie de finantari uriase pentru categoriile de persoane care nu „produc”… de unde le luam?? iar ne imprumutam?am facut multa politica de dreapta si am pus economia pe picioare? cu ce am finanta o eventuala politica de stanga?

    Doar ce-mi trecuse gandul de emigrare, dar daca Doamne fereste iese Geoana cred ca o sa fiu si mai energic in directia asta decat eram inainte.

  9. am fost la vot!!!

    Dupa ochiul meu de ne-specialist, am constatat ca traficul in Romania, acum in duminica aceasta era mai aglomerat, agitat si cu multe microbuze, lucru ce in alte duminici nu prea am observat…..Pe drumul BV-Onesti -Galati ziceai ca e atmosfera de Craciun mai mult…..Straniu.

  10. Domnule Voiculescu ..cum va simtiti cand va ameninta Basescu in ultimul sau interviu cu falimentul pt Antena 3 ?
    Dictatura e pe cale sa se instaureze.
    Va rog faceti ceva .
    Vorbiti cu Crin Antonescu sa nu lase tara in mainile tiranului. Totul depinde de el .. .
    Dar dupa discursul din seara alegerilor mi-am pierdut orice speranta ca , copiii mai au vreun viitor !!

  11. @mik,are dreptate!
    Domnule Voiculescu,nu il lasati pe Basescu sa faca dictatura,vorbiti cu Antonescu si faceti una a dumneavostra.
    Ah,si cu Vanghele presedinte,neaparat.Un revelion o sa fie tara…

  12. 25 de voturi pentru Mircea Geoana in R. Moldova, si peste 700 voturi pentru Basescu…..
    Probabil ca se stia de numarul total aprox. al votantilor si nu s-a chinuit nimeni sa le transmita vre-un mesaj cu priza la alegator.
    Nu intereseaza pe nimeni ce se intampla acolo. Asta e adevarul .

  13. Daca ar fi fost Adrian Nastase acum in locul lui Mircea Geoana, ar fi castigat turul doi.
    Asa…slabe sanse. Sa dea Domnu’ sa ma insel.

  14. Mi-e greta si scarba,doar cand ii vad fata lui Basescu,si imi doresc,vorba lui Badea sa vorbeasca pe vas.Gasiti inelul lui Arabela si dati-il lui Geoana.Daca nu,ar fii bine pentru urmatorii cinci ani sa ne aprovizionam cu Metoclopramid si sa invatam pozitia de drepti,la comanda.

  15. Să înţeleg că Geoană trebuie să îşi lase barbişon şi să-şi schimbe porecla în ceva care aduce a cornută?:)

  16. Titlu: „Eu cu cine votez?!”

    22 noiembrie 2009.Cica o zi importanta pentru tara mea! Cica! Ora 17:00. Ma imbrac si pornesc cu pasi grabiti spre cea mai apropiata sectie de votare (pentru ca sunt studenta in alt oras fata de cel in care m-am nascut). Ajung! Stau la o coada infernala de parca se dadea ratia! In sfarsit intru. Primesc buletinele de vot! Unul singur ma interesa! Presedintele! Deschid, „rasfoiesc” si…hop imi sare in ochi! Am vazut acolo, pe buletin, un OM! Parca nu-mi venea sa cred! „Am cu cine sa votez?! In sfarsit?!” M-am intrebat in sinea mea! Bucuroasa am luat repede stampila si nu am mai stat pe ganduri! Parca imi era oarecum frica, ma grabeam….sa nu cumva sa vina hotii astia sa „ma cumpere”.Ma asteptam la asta! Am iesit din cabina, am pus in urna si am iesit pe usa atat de bucuroasa! Nu mi-a venit sa cred! In sfarsit nu am mers la vot ca sa-l anulez!!! In fine! Vine seara, ora 21:00. Deschid televizorul si astept rezultatele cu sufletul la gura! Dupa 15 minute il inchid cu parere de rau si cu un gust amar! Sorin Oprescu-Procent obtinut: 3.18%.Bravo oameni buni, bravo! Sa ne fie de bine, sa ne bucuram de presedintele nostru! Oricare ar fi in turul 2, al meu nu o sa fie, da’ ma rog!! Abia astept sa vina acest tur 2 ca sa ma pot duce sa mazgalesc buletinul! O sa o fac cu zambetul pe buze!!!Si o sa rad de noi, De noi toti, ca tare nu ne duce capul!!! Sa fim sanatosi (nu o sa avem cum), bucurosi (in nici un caz) si sa dea Dumnezeu sa ne bucuram de fulare, de sacose, de pixuri si de alte chestii din astea! Ca pana la urma, e bun si plasticul daca il mesteci putin mai mult nu!? RUSINE SA NE FIE!!!!!
    „Restul e tacere”

  17. „Toate-s vechi si noua toate”… daca moda revine mereu, de ce n-ar reveni si psdul in acelasi stil atat de cunoscut…sa vedem cine vine dupa ei…minerii au fost…ar urma taranii, economii…da’ din acestia nu prea mai sunt…nu-i nimic, cu-atat mai bine…ei stiu sa o puna de-o rascoala..ca orasenii n-au stiut sa o puna de-o revolutie reala in ’89…si acolo a trebuit sa jucam teatru in stil pur romanesc.

Comentariile sunt închise.