Am găsit în „măruntaiele” blogului o fereastră numită Google Analytics Summary. Care mă informează la virgulă de la ce alte bloguri am primit trafic on-line în ultima perioadă. Lucrurile arată asa:

Top Referrers

mircea-badea.ro – 3,921 Visits
ciutacu.ro – 1,561 Visits
dailycotcodac.ro – 1,381 Visits
reportervirtual.ro – 641 Visits
realitatea.net – 309 Visits

Cu Dailycotcodac e barter, deci suntem chit. Realitatea.net are o slăbiciune sufletească fată de moguli, e de-nteles. Cu Tiberiu Lovin sunt amic în viata reală, dar în on-line îmi face cadouri otrăvite: „Anunt în exclusivitate, pentru a 560 oară, o nouă rundă de concedieri în trustul mogulului. Sursele mele perfecte si-au făcut din nou datoria!”

Cât despre traficul directionat de Mircea Badea si Victor Ciutacu, e limpede: sunt dator vândut. Asa că, dacă vreodată vor să scriu ceva anume pe blog, nu trebuie decât să mă sune si să-mi spună clar: „critică-l pe Băsescu!”.

30 COMENTARII

  1. Nu uitaţi însă că nu proprietarii blogurilor intră de acolo aici, ci cititorii lor. „Premiul” ar trebui să fie nu către domnii Badea şi Ciutacu ci către cititorii lor.

    Premiul la care mă gândesc eu, pentru audienţa venită din partea celor doi, este o emisiune în stilul cârcotaşilor care să-i aibă pe ei doi ca realizatori, numai că target-ul ironiei să nu fie mass-media, ci activitatea politică.

  2. Sondajele arată o normalitate din păcate rarisimă în România.
    Faptul că suntem atâţia care îi vizităm pe Badea şi Ciutacu arată că nu tocmai întreg potenţialul de ţară a ales exilul, astfel că am mai rămas o vreme sau preţ de un timp prin România fără a fi feriţi de tentaţia plecării, asta numai din pricina lipsei unei împărăţii care să ne reprezinte.
    Premiul pentru cei doi ar fi în continuare ceea ce este mai drag oricărui jurnalist adică libertatea întru cuvânt şi tăria de caracter ca dat al unei conştiinţe împăcate cu trecutul şi cu prezentul în edificiul viitorului.
    Numa bine!

  3. Domnule profesor Voiculescu Dan,

    va rog sa faceti tot ce este omeneste posibil pentru muncit….angajatul dvs. Moise Guran.
    S-a stricat !
    Baiatu’ facea singura emisiune cat de cat frecventabila din trustul ce cu onoare il conduceti si, cam din toamna lui 2009, Moise al nostru a inceput sa manance nesanatos…urmeaza regimul alimentar al colegilor lui, muncitorii dvs.

  4. @D.V.

    De-ai obtinut, pe blog, succese-n trafic,
    Fii mai retinut mogule, nu mai radia !
    Cu critica lui Zeus, de nu vei fi in grafic,
    Badea si Ciutacu … te vor concedia.

  5. Deci va sa zica asteptati telefonul lui Mircea Badea sau al lui Victor Ciutacu sa-l criticati pe Zeus adormit. Tare :)

    In loc sa va dea Antena 3 trafic tot concurenta este baza

  6. DOMNULE SUPER MOGUL.
    Va dau o veste proasta chiar umilitoare. In mijlocul puterii financiare mondiale se inalta cladirea mafiei romane a armamentului. Sper ca apreciati sinceritatea mea si veti publica comentariul meu. Totusi nu trebue sa fiti ingrijorat. Sunt convinsi ca zilele acestei mogulimi cu epoleti sunt numarate. Se profilarea unei noi uniforme -in dungi, iar cladirea va fi mai putin spectaculoasa avand gratii la geamuri.

    SOS ROMANIA SOS
    CEA MAI PUTERNICA MAFIE DIN ROMANIA ESTE MAFIA ARMELOR. ACEASTA MAFIE ARE LA DISPOZITIE SUME FABULOASE DE VALUTA.
    CORDONATORUL ACESTEI MAFII CARE A ACAPARAT TOATE INSTITILE STATULUI….PARLAMENTUL,SISTEMUL JUDICIAR ETC ESTE CONDUSA DE GENERALUL DEGERATU. PANA NU DEMULT PRINCIPALUL CONSILER AL PRESEDINTELUI ROMANIEI SEFUL MAFIEI SI BENEFICIARUL
    PEINCIPAL AL COMISIOANELOR DE MILIOANE DE DOLARI ESTE TRAIAN BASESCU.
    IN MIJLOCUL WAL -STREET -ULUI TRONEAZA CALADIRA MAFIEI ROMANE CU 50 DE NIVELE PE NUME MIC ASSOCIATES. http://www.mic-associates.com/ourteam44.php
    DESCHDETI PEMTRU AMANUNTE.
    Robert Horvath Deva ziarist SUA
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/
    PS CITITIDEADEMENEA PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE ” DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU”.

  7. …si eu tot de la badea vin.
    ciutacu si badea intr-o emisiune!?! cred ca-i o senzatie
    nu avea audiente moise guran? era de departe cea mai buna emisiune de sinteza economica din ro!

  8. @ andy
    „Senzaţia” celor doi într-o emisiune ar fi tocmai pentru că sunt firi diferite şi au stiluri diferite de exteriorizare. De aici comicul în surplus faţă de două individualităţi. Fiecare în felul său este informat, şi, la final de săptămână, s-ar putea face o sinteză cumsecade pentru evenimentele politice.

  9. Aici am intrat practic prima oara, aici m-am dumirit ca e o diferenta intre site si blog, de la commenturile de aici am hotarit sa incerc prelungirea cu propria pagina.
    Ulterior, pornind de aici am ajuns la Badea si Ciutacu, asa ca le puteti fi dator dar nu vindut.

  10. presedintele Poloniei a murit in accident de avion , se ducea sa aduca onorul celor aprox 25000 de polonezi masacrati la Katyn…. D-zeu sa-l odihneasca … cititi comenturile de pe antena 3 si alte tv de stiri sa vedeti opinii si paralele cu Basescu … sunt mai mult decat relevante.

  11. Buuun… asa, si ? …ce se vrea de fapt ?!… Vad ca la subiectul asta, va ingramaditi din nou, ca la multe altele fara interes. Despre protestul antirovinieta initiat zilele trecute, parca nici n-ati auzit ! Cand spuneam ca poporul asta „care este” isi merita soarta… Am umblat zilele astea cu protestul pe parbriz, se uitau meclistii la mine, cu o uimire… parca ma si dezaprobau. Unii mai si radeau ca prostii. Tara si popor de kkt, ce suntem !

  12. draga Mogulule
    are si nu are legatura cu subiectul dar iti scriu pentru a te ruga sa revii la decizia de a exila emisiunea lui Moise.
    Antena 3 e un canal de stiri si nu poti sa rezisti fara stiri si interpretari economice
    Concurenta are Money Channel. Cine draq a avut ideea nastrusnica sa-l scoata pe Guran de la ora 19? Cand veneam de la servici in timp ce mancam ma uitam la Moise Guran. Are si el niste idei preconcepute si gresite dar per ansamblu e necesar !!!
    Be inspired !

  13. App. de Moise Guran, ca tot s-a adus vorba, modereaza cea mai buna emisiune din Romania pe segment economic (dupa parerea mea), nu numai de la Antene, fiind vorba de BizBazar desigur. Dar la ora pranzului. . . parca nu se simte bine acolo. . . parca nu ar fi in largu’ lui!!! Cred ca ar trebui sa renunte la A3 Special si sa revina la ce stie el cel mai bine sa faca. In legatura cu traficul. . .foarte bine, bafta in continuare. Tot de la Badea am ajuns si eu aici :P!

  14. fa ceva cu antena 3 si investiti in streamingu online ca se misca de cacao . Si nu , nu e de la conexiunea mea .

  15. He He. . . Ce rapid se misca Mogulu’!!! Imi place tot mai mult :). De dimineata doream ca BizBazar sa revina la forma initiala, si. . . . surpriza: Biz Bazar zilnic de la ora 16! Ma bucur. Apreciez foarte mult munca lui Moise.

  16. Am căutat printre revistele la care am fost abonat, una anume. Numele Dan Voiculescu mi-a rămas intipărită in memorie din februarie 1969, fiind şi eu mare amator de tot felul de „meştereli”.Dacă este sau nu este o simplă coincidenţă, mă bucur că am reţinut acest nume.Iar chestiunea cu porecla de pe vremuri, să fim serioşi. CIA şi toate celelalte servicii secrete nu ar avea nici un rezultat fără sprijin din afara instituţiei, doar dacă personalul ar fi mult mai numeros (echivalent numeric cu sprijinul din afara instituţiei). Aşadar cei care acuză modul în care se primeau informaţiile sunt cel puţin nişte ignoranţi sau cel puţin muritori de rand şi vor muri fără să priceapă nimic din ceea ce se întamplă în această lume şi nici de ce se întamplă aşa ! Să fie sănătoşi !
    Cu respect şi simpatie,
    Măruşter

  17. Am omis să numesc publicaţia: ” Sport şi Tehnică” februarie 1969 pe copertă – ” Dan Voiculescu, elev la Liceul Gh. Lazăr din Bucureşti, a cucerit, începand din anul 1965, numeroase trofee în competiţiile de navomodelism. De curand i s-a decernat titlul de maestru al sportului ( Foto Ştefan Ciotloş)

  18. d-le ciutacu speriati-i pe astia de la MAI ….fiecare 4 jandarmi mai duc in spate serviciu pentru inca unul pe care nu-l plateste nimeni si cei care lucreaza nu iau nici bani nici zile de recuperare,stiati? invitati-i la o emisiune si dati-le la gioale……..

Comentariile sunt închise.