Am terminat astăzi de citit si de evaluat cele câteva sute de CV-uri primite cu ocazia acestei provocări. Provocare care nu vizează nici un show TV, nici o campanie de recrutări sau angajări – ci exact, textual, ceea ce ati putut deja citi: sansa de a deveni milionari prin propriile talente si propria muncă.

Persoanele selectate vor fi invitate la o evaluare IQ/EQ s.a. care, din câte înteleg, e-o adevărată ”inginerie”. Cei pe care nu i-am ales nu sunt, în acest moment, pregătiti de-o provocare de gen. N-o luati personal: veti fi mâine, probabil. Si vom mai avea ocazii de a lua legătura.

21 COMENTARII

  1. v-am vazut la realitatea in direct si indirect spunand ca poporul nu ar mai trebui sa isi plateasca taxele … sa stiti ca si eu sunt de acord cu dumneavoatra … daca nu putem duce un razboi cu ei macar sa moara de foame.

  2. stiu ca CV-ul meu nu promite, insa, as dori foarte mult sa fiu evaluat de specialistii dumneavoastra, chiar daca totul va ramane doar la aceasta etapa:)
    chiar as dori sa stiu UNDE se afla un functionar public…trecut prin viata.
    s-ar putea ceva in acest sens?

  3. @Mihai
    cel putin la o greva fiscala nu vor mai rade guvernantii asa cum au facut-o la precedentele greve organizate de sindicate.

  4. Apropo de evaluari IQ/EQ s.a., domnule Voiculescu, faceti ceva cu cei care redacteaza stiri pe site-urile Intact, in special antena3.ro. Au o ortografie si, cateodata, o gramatica infioratoare. O instruire, o repregatire, un training, o reluare a claselor I-VIII, ceva, orice. Ne chinuim sa citim articole, stiri, reportaje, etc.
    Va rugam si va multumim!

  5. deci sa dea naiba daca se deranjeaza sa raspunda . Cateva sute de prosti se uita zilnic in mail sau la telefon sa vada daca a trimis cineva ceva …ori e praf organizarea evenimentului ori cineva rade de se strica pe seama noastra….. zi ma omule clar …pana pe data de x se trimit invitatiile sau ce or fi …cine nu a primit nu a fost invitat si gata . stam ca pelicanii sa asteptam …

  6. chiar asa…ca pelicanul astept si eu un raspuns la provocarea asta:))
    asteptam sa mi se spuna printr-un mesaj gen copy-paste ” ne pare rau nu ati ineplinit criteriile de preselectie…bla, bla…” macar atat…ar fi fost daca nu o atitudine profesionista…cu siguranta una amabila macar:)

  7. Da ar fi frumos de dat un raspuns oricare ar fi acela. Cred ca interesant(pentru toata lumea) ar fi ca testele sa fie online intr-o prima faza, iar abia apoi face-to-face pentru confirmare,eventual o testare suplimentara (poate un test de personalitate…).

  8. Ar fi interesant de postat un CV dintre cele mai bune. fara nume bineinteles, dar doar ca sa avem idee ce e cautat.

  9. Cred ca am inteles natura provocarii: mogulul asteapta sa vada care dintre persoanele care au trimis CV se pot obtine mai mult sa comenteze negativ decizia lui de a nu da nici un termen/raspuns aici/prin mail/telefon nimanui:). Sa vada cat de rabdatori sunt oamenii.

    @mery:sunt si in Ro oameni cu IQ ridicat, doar ca isi folosesc IQ-ul pentru a gasi cai de a emigra. Adrenalina ajuta cand dau de cei cu IQ-ul mai scazut gen oameni care sunt huiduti pe santiere:).

    @corbalb: pelicanul ar trebui sa se uite pe site-ul Grivco sa vada ca firma de HR a mogulului e PerformHR, deci poti pune mana de la mana de o petitie (ca tot e raspandita zilele astea in online) si sa incerci sa afli raspunsurile.

    @Creator:ce mai conteaza. Am ajuns deja „maine”, cum spunea DV. Acum suntem toti pregatiti. Putem face cu totii multe si fara ajutorul mogulului.

    @Asm: de ce esti atat de curios? Da click pe linkul din dreptul numelui meu. Ai sa vezi pe blogul respectiv un CV interesant.

  10. Stimate domnule Senator Voiculescu,
    Cunoscandu- va activitatea de mecenariat, am indraznit sa ma adresez dumneavoastra, ca ultima solutie, solicitandu-va sprijinul prin intermediul fundatiei dumneavoastra, pe care cu generozitate o patronati.
    Va rog, analizand situatia pe care v-am prezentat-o in documentele transmise fundatiei, sa ma ajutati sa depasesc acest moment extrem de dificil al vietii mele.
    Va multumesc!

    Cu deosebita consideratie,
    Troaca Luchici Liviu Andrei

  11. ne trateaza cu DISPRET …asta e cuvantul ….. lipsa de comunicare , profesionalism si cuvant si alte lipsuri sunt pe atat de adevarate de care da dovada DV. naivitatea se vinde cel mai bine in Romania … si noi am cam fost pelicani

  12. Stimate,Domnule Voiculescu,VA rugam sa spuneti oamenilor dumneavoastra sa inceteze cu aceasta mascarada tip moartea lui MADALINA MANOLE.PE aceasta artista au determinat-o sa se omoare ziaristii,indiferenta oamenlor si boala ei de celebritate.Lasa-ti acest barbat care a avut ghinionul sa fie insurat cu ea,sa-si poata creste copilul.Oare veti fi ma multumiti daca va muri si el.?

Comentariile sunt închise.