@ Radu Herjeu, Mos Călifar:

Misiune îndeplinită. Prin Fundatia Mereu Aproape.

Alexandra merge la Melbourne.

Va multumesc pentru ca mi-ati atras atentia.

20 COMENTARII

  1. RUGĂ ŞI BLESTEM

    Dumnezeu să aibă-n pază
    Fundaţia “Mereu Aproape” ;
    Şi toţi duşmanii ei să crape
    De ciudă, că-i “Mereu pe fază” !

  2. […] absolut deloc fanul mogulului, dar cand merită aplaudat, merită si punct. Totusi ma miră o singura chestie : materialul a fost filmat de GSP/Antena3. […]

  3. sper sa fie mai multi ca voiculescu. mai multe fundatii precum „mereu aproape”. avem nevoie de actiuni de acest gen in conditiile in care statul (reprezentat de basescu si boc) este incompetent, ignorant si tresare numai cand este vorba de business-uri in favoarea pdl-ului sau in favoarea supusilor basescieni.

  4. Către FUNDAŢIA DV

    Supunem milei dvs. acordarea imediată a unui ajutor logistic pentru transportarea în siguranţă a unei persoane cu handicap cerebral prezidenţial, din Cotroceni unde se află în stare autotranchilizată alcoolic până-n locaţia cu numărul 9 din Bucureşti, pe dreapta. Persoana a absolvit vechea şcoală de tâmpiţi, cu diplomă de informator legalizată, şi manifestă, la trezire, disponibilitatea şcolirii (în limba maternă decedată) după noua Lege a educaţiei care pretinde că ar fi promulgat-o.
    Referitor la hrană, există certă disponibilitate populară de a i-o servi-n papiţă, la ore de vârf, sub controlul camerelor de luat vederi.
    Cu stimă şi speranţă.

  5. am ascultat acum un reportaj pe HBO despre cum s-a prefacut capitalul comertului exterior in unul privat , colosal cati bani , extraordinar ce ordinarii s-au facut .(confirm reportanjului ).

  6. Va propun ceva …toti cei care ati urmarit interviul cu Domnul Sobaru,da-ti link la status cu inregistrarea emisiuni si anuntati-va prietenii macar asa ca si SEMN DE SOLIDARITATE daca vor sa vada ce inseamna CURAJ , RESPECT ,UMILINTA, MODESTIE sa priveasca acest interviu.
    Este un lucru extrem de usor de facut un COPY – PASTE PENTRU O SANSA LA VIITOR.
    Toti vorbim pe messenger,toti da-m mesaje,STITI CAT DE USOR E …SA NU VA FIE RUSINE ,SA NU VA FIE FRICA .

    http://inregistrari.antena3.ro/view-06_Jan-2011-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

    UN CLICK PENTRU LIBERTATE ,obtiunea va apartine.

Comentariile sunt închise.