Un prieten din on-line, Bogdan, imi trimite poze de la decernarea Premiului de Excelentă al Fundatiei pentru Dezvoltarea Romaniei. Poze pretioase, pentru ca le credeam pierdute.

Iar întrebarea cu care Bogdan însoteste fotografiile probează ”trainica” anormalitate în care ne-a instalat regimul portocaliu: ”Deci e posibil ca sefii de stat ai României să stea la aceeasi masă fără ostilitate, fără să evite să-si întindă mâna si să se privească în ochi??? ”

Nu doar că e posibil; e o normalitate elementară. Pe care, cumva, am uitat-o.

39 COMENTARII

  1. STRANGERILE DE MANA SE POT FACE PE ASCUNS. BLATUL VOICULESCU
    BASESCU ESTE UN ASEMENEA EXEMPLU. CATE ANCHETE LA ANTENA 3 VIZEAZA MAFIA ARMAMENTULUI CONDUSA DE BASESCU ?

  2. Cei 2 fosti presedinti de stat au mai aparut impreuna si cu alte ocazii. Si nu numai ca s-au inteles, dar se si respectau reciproc. Batalia politica e cum e, dar de la nivel prezidential incolo oamenii de stat ar trebui sa tina cont mai ales de faptul ca reprezinta/au reprezentat STATUL ROMAN. Si e sub demnitatea functiei sa se atace intre ei sau se amestece pe fata in lupta politica…

  3. Domnul Constantinescu şi domnul Iliescu şi-au reconciliat reacţia de mult timp, mai ales că cel de al doilea mandat al domnului Iliescu a fost extrem de echilibrat. Surprinderea mea este relaţia apropiată între domnul Iliescu şi regele Mihai. Deşi sunt surprins, asta nu înseamnă că nu mă bucură.

  4. o intalnire normala care cerea un comportament adecvat. in ultima vreme insa parca aceste lucruri nu prea ar mai fi posibile

  5. Pentru ca apare MS Regele Mihai I al Romaniei si pentru ca sunt valoroase pentru Dv. si pentru mine sunt pretioase.
    La fel ca si Bibliotecaru insa nu pot sa nu remarc din nou cinismul lui iliescu si demnitatea rabdatoare a MS.
    Cat despre constantinescu…prefer sa nu-mi amintesc de campania lui electorala si sa privesc pur si simplu aceste fotografii reusite.
    Felicitari fotografului !

  6. nu stiu de ce imi da impresia ca e mereu cu simturile incordate la maxim in intalniri … un reflex ce se pierde greu probabil …

  7. VINOVATII PRINCIPALI !
    CEI DIN FOTOGRAFII REPREZINTA VINOVATII PRINCIPALI PENTRU DISTRUGEREA TARII. ILIESCU ESTE UN PERSONAJ SINISTRU CARE A PUS BAZELE STATULUI SECURIST MAFIOT, IAR CONSTANTINESCU A FOST INVINS DE ACESTA. REGELE MIHAI NU NUMAI CA A INSELAT SPERANTELE ROMANILOR DAR A REUSIT SA DISTRUGA IDEIA MONARHICA IN ROMANIA LIPSESTE DOAR BASESCU CA TABLOUL SA FIE COMPLECT. ACESTI INDIVIZI
    AR TREBUI ” SA SE PRIVEASCA IN OCHI ” PE BANCA ACUZATILOR.

  8. MONARHIE ŞI REPUBLICĂ

    Şi azi “minciuna stă cu regele la masă”,
    Dar mulţi au auzit zicala cea străbună
    De mici copii (fiind la mama lor acasă) :
    Toţi cei care se-aseamănă … se-adună .

  9. pozele acestea spun multe. din pacate, marinarul odios sta la masa numai cu bercea mondialu sau cu cocosh

  10. in tzarishoara noastra nu mai exista normalitate din momentul in care au venit la putere lichelele oranj.

  11. Buna seara! In Romania inca sunt oameni de calitate. E drept, din ce in ce mai rar avem oportunitatea si onoarea sa ii vedem, ascultam, intalnim. Nu pot uita data de 1 Decembrie 2009, moment in care actualul presedinte nu ii saluta pe fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Cred ca nu este nevoie de alte comentarii… De ce se intampla astfel de lucruri in asemenea conjuncturi?

  12. Orice batalie politica ar trebui sa contina si o doza de fair-play la fel ca in cele sportive. Am serioase rezerve in privinta unor fotografii similare cu Basescu.

  13. Lui Basescu ii lipseste pe deplin diplomatia (plus multe altele) . Am constatat asta atat pe plan intern cat mai ales pe plan extern. Dar pana la urma ce poti sa-i ceri unui marinar?

  14. off-topic:

    Din nou o emisiune interesanta si cred ca audienta a fost pe masura.
    p.s.stiti de ce nu acceseaza tara noastra fonduri de ajutor ? Intre atatia bugetari nu exista unul macar care sa se priceapa la intocmit dosarul.Sau nu are nimeni firma privata cu specific pe intocmirea acestui tip de dosar catre UE si sa se incaseze comisioane pentru asta.

  15. Foarte buna prezentarea dvs. de ieri, la Sinteza Zilei. Asa cum ati prevazut, s-a declansat deja atacul impotriva trustului Intact; pentru inceput, Elena Udrea va sesiza CNA, bazata pe Stelian Negrea, etc.etc. Cea mai buna aparare este atacul. Deocamdata doar Antena 3 a pus tunurile pe puterea incompetenta si necinstita. Cred ca ar fi timpul ca toate mijloacele media ale trustului Intact sa puna toate tunurile pe putere, mai ales dat fiind faptul ca atacul la Realitatea TV se pare ca a reusit ( a propos, am vazut-o ca invitata la Relitatea pe ilustru jurnalist Sorina Matei ) si ca la inceput incet, apoi accelerat, incisivitatea Realitatii va tinde cate zero. Cat priveste UDMR-ul, spre deosebire de dvs. cred ca va inghiti amanarea statutului minoritatilor, intrucat mai are si alte pretentii pe care numai portocaliii i le pot satisface –cum ar fi regionalizarea Romaniei.

  16. Buna ziua,
    O simpla parere dca-mi permiteti!

    Pentru a nu decredibiliza si diminua moderatorul si invitatii in emisiunile trustului intact v-as recomanda sa inlocuiti in timpul emisiunilor si la evenimentele publice adresarea la persoana intai cu cea la persoana a 2-a plurar (cea de politete si respect). Inafara camerelor si spatiului public puteti sa ramaneti in aceeasi termeni familiari dar la tv pare lipsa de respect si neaprecierea calitatilor profesionale fata de moderator.
    Sanatate!

  17. ADEVARATUL VOICULESCU LA ANTENA 3-(Sinteza Zilei)
    Exista doi Voiculescu. Primul un om cu talent si probabil un adevarat geniu financiar. Al doilea un politician . Cel de al doilea al anuleaza complect pe primul.
    Acest politician este lovit iremediabil de populism cu idei economice provenind
    din bagajul socializant in care statul inlocuieste creiativitatea si initativa privata.
    In loc sa considera Romania ca o companie care a dat faliment si care trebue readus in functiune, toate masurile economice preconizate sunt indreptate in vederea castigarii unui capital politic. Acest politician reprezentind aceiasi mafie politica care a dus Romania in fundul prapastiei refuza cu obstinenta sa vada sau sa spuna adevarul.
    ROMANIA ESTE IN FALIMENT. Colapsul este total de multa vreme. Industria este ca si inexistenta ajungandu-se doar acum doi la PIB de sub Ceausescu. 80% din produselele economice sunt importante. Somajul este de ordinul milioanelor. Cea mai mare parte din puterea de munca activa a plecat peste granita iar numarul pensionarilor si a celor ajutati social depaseste pe cei angrenati in productia reala.
    Creierul tarii incepand cu doctorii si cei specializati in industrii de varf pleaca pe capete. VOICULESCU REFUZA SA SPUNA ADEVARUL PENTRU A CREIA IN CONTINUARE SPERANTE….Nici o tara aflata in conditie de pace nu a fost vreodata in aceasta situatie,……peste limita disperari. Chiar si in conditiile celui de al doilea razboi mondial nivelul de trai al Romaniei fost de un nivel acceptabil….cel mai inalt din Europa.
    ROMANIA SE MENTINE LA SUPRAFATA DATORITA BANILOR DIN STRAINATATE SI A ECONOMIEI SUBTERANE
    Aceasta economie tipica a unui societati in criza este calul de bataie a politicianului Voiculescu. Mogulul social incearca sa uita ca aceasta economie creiaza produse pentru pensionarul necajit si functionarul care nu are cu ce sa -si hraneasca copii. Caracterul pozitiv al acestei economii nedeclarata este tratata cu seriozitate de economisti cu experienta.
    Timp de o ora mogulul cel competent nu a venit la emisiune cu vreo propunere economica rezonabila de a scoate tara din prapastie. Se pare ca nu are niciuna.
    CONCLUZIE.
    VOICULESCU TREBUE SA VINA CU PROPUNERI ECONOMICE VIABILE SAU SA PARESEASCA SCENA POLITICA. Foarte multi si-au spus sperante in el (inclusiv subsemnatul ). Ar fi onest sa declare ca nu are nimic de oferit. Ai vom arata intelegere si ai vom ura …..o batranete linistita.

  18. @Geta (18): Stii de ce toate firmele de „consultanta” din Romania se inghesuie pe programele operationale si altele similare unde Autoritatile de Management sunt in tara noastra (in loc sa aplice pe diferite programe ale Comisiei Europene unde evaluarea se face mai repede, iar rambursarea se face doar in 1-2 luni)? Pentru ca, la Comisia Europeana, nu se poate interveni.

  19. Si eu v-as recomanda sa mai puneti putin mana pe gramatica. Nu de alta dar macar sa stiti ca o adresare nu poate fi facuta decat folosind verbul ,dupa caz, fie la persoana a 2 a singular, fie la persoana a 2 plural. In nici un caz la persoana intai si nici la persoana a 2 a „plurar”(sic) asa cum stiti dv.acum. Mari succesuri !

  20. 10 MAI.
    „RENASTEREA ROMANIEI
NOUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila, ctitorul manastiri moldovenesti.Efortul de revenire la civilizatie este sprijinit de Casele Regale europene.
    Romanii sunt inteligenti si au inceput sa inteleaga despre ce este vorba. Este ultima noastra sansa. La o rascruce a destinul trebue sa decidem daca continua destinul nostru european, sau devenim un fel de tara orientala.

    Nihil Sine Deo

  21. ABDICAREA DE LA TRON AL REGELUI MIHAI !
    REGELE NICOLAE, NOUL REGE AL ROMANIEI!!
O ZI ISTORICA PENTRU POPORUL ROMAN. PRIN ABDICAREA REGELUI MIHAI PRINTUL NICOLAE DEVINE NOUL REGE AL ROMANIEI. 
Majestatea Sa Regele Mihai a facut o declaraţie de sprijin pentru candidatura prezidenţială a Principelui Radu, pe 23 aprilie,2009 de Sf.Gheorghe. Sprijinul unui rege pentru un candidat republican, membru al familiei sale, nu are precedent in istorie. Un rege are indatoriri deosebite si privilegii speciale. In momentul in care incalca legea fundamentala si devine adeptul unei guvernari republicane, el pierde automat tote privilegile acordate Casei Regale de statul roman. Abdicand de la conceptul de monarhie constitutionale, el deschide calea unei succesiuni directe la tron. Tinand seama ca constitutiile republicane au fost aduse pe turela tancurilor sovietice sau prin tarnoacoapele minerilor,ele sunt neavenite si ilegale. Constitutia din 1923 este singurul act prin care se afirma vointa democrata a poporului Roman. Monarhul nu are in prerogativele sale schimbarea constitutiei . PRIN ACCEPTARE CONSTITUTIEI REPUBLICANE REGELE MIHAI DE HOHENZOLLERN SIGMARINGEN, RENUNTA LA TRONUL ROMANIEI PREDAND PUTERILE CONSTITUTIONALE NOULUI REGE . 
Constitutia din 1923 
 Art. 77. – Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Majestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor. Coboritorii Majestatii Sale vor fi crescuti in religiunea ortodoxa a Rasaritului. 
Regele Mihai si principesa Anne de Bourbon-Parma au cinci fiice, dar conform legii salice ele nu pot urma la tron. 
 
Prin abdicarea Regelui Mihai pe data de 23 Aprilie 2009 PRINTUL NICOLAE este singura imaculata demna de a ocupa tronul Romaniei,ca urmas al M.S REGELUI. 
NOUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila. 
Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram “Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor.”
“Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei”
    O ZI NOUA IN ISTORIE . TRAIASCA NOUL REGE AL TUTUROR, REGELE ROMANIEI MARI. REGELE NICOLAE. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! 


  22. ROMANIA ARE UN NOU REGE ! 15:31:03, 10 May 2011
    ROBERT HORVATH- CINEAST NEW YORK : PRINTUL NICOLAE NOUL REGE AL ROMANIEI CONFORM CONSTITUTIEI LEGALE. CONSTITUTIA COMUNISTA A FOST ADUSA DE TANCURILE SOVIETICE IAR CEA ACTUALA PRIN BATELE MINERILOR. – MOSTENIREA LA TRON NU SE POATE FACE DECAT PE LINIA BARBATEASCA. – REGELE MIHAI PRIN SPRIJINUL LUI DUDA A INCALCAT CONSTITUTIA ARATAND SPRIJINUL PENTRU REPUBLICA, NU MAI POATE FI CONSIDERAT REGE IN ACEST FEL ABDICA DE LA TRON. -PRINTUL NICOLAE AVAND CONSIMTAMANTUL DEVINE REGELE ROMANIE ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! PRINTUL NICOLAE, VIITORUL REGE AL ROMANIEI. \”Vom curata impreuna tara de securisti si comunisti\” Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic,social si rasial. Suntem numiti tiganii Europei. Un popor cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinara pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devanind un fel de turma, usor de mani*editat*t si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Lipsa de cultura a neamului prost ,inlocuieste cultura. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent cand o natiune europeana,in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, refuza geografia si destinul istoric. Primul pas care trebuie facut pentru a iesi din aceasta fundatura, care pare fara iesire, este intrarea in legalitate. In momentul in care constitutia adusa pe turela tancurilor sovietice a fost abrogata intrarea in normalitate ar fi insemnat intoarcerea la un document esential al democratiei romanesti, Constitutia din 1923. Securistii si comunistii, dupa cucerirea puterii economice dupa Revolutie, au creat insa un document care ar fi trebuit sa le dea legimitate.Maculatura din 1991 a fost adusa prin tarnacopurile minerilor si bagata pe gatul romanului, prin tortura, batai si mani*editat*re. Aceasta “democratie originala” isi gaseste continuitatea si in zilele noastre. Daca lumpenul sovietic ajuns presedinte ar fi cerut un referendum pentru a decide forma de guvernamant, ar fi pierdut. Ar fi castigat oamenii binelui. Astazi Romania ar fi fost o tara prospera si civilizata. In aceste conditii am fi intrat in Europa demni si prin usa din fata. Pentru a demonstra ca securitatea putea fi alungata si nu ar fi astazi peste tot ,sa vedem ce sa intamplat la cateva luni dupa care Monitorul Oficial anunta victoria republicana. In primavara lui 1992, regele Mihai venea in Romania, pentru a doua oara dupa caderea comunismului, sa sarbatoreasca aici Sfintele Pasti. “Intr-o imagine devenita istorica, Maiestatea sa iesea in balconul hotelului Continental pentru a-l prezenta oamenilor pe nepotul sau, printul Nicolae, drept mostenitor al tronului. Simpaticul si elegantul baiat care a fascinat atunci multimea adunata pe strazile Bucurestiului – posturile de televiziune occidentale vorbeau de aproximativ un milion de participanti – avea doar 7 ani.Multi il priveau insa ca pe o speranta a Romaniei. Vedeau in el salvarea pentru o tara incapabila de a se dezmetici din cosmar.” Sa vedem cine este acest print care vorbeste romaneste, are 23 ani, si traieste deocamdata la Londra. Printul Nicolae de Romania, viitorul rege, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai Regele Romaniei. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila, ctitorul minunatelor manastiri moldovenesti. Regele Mihai este rege prin vointa natiei deci Legea Fundamentala nu poate suferii modificari. Monarhul constitutional nu are in prerogativele sale reviziurea constitutiei. Pentru ca urmasii tronului trebue sa fie pe linie masculina Printul Nicolae este singura persoana imaculata, demna de a ocupa tronul Romaniei, ca urmas al M.S Regelui. Constitutia din ‘23 Despre Rege. Art. 77. – Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Majestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor. Coboritorii Majestatii Sale vor fi crescuti in religiunea ortodoxa a Rasaritului. Art. 85.-Nici o modificare nu se poate face Constitutiunii. Regele Mihai si principesa Anne de Bourbon-Parma au cinci fiice, dar conform legii salice ele nu pot urma la tron. Ordinea la Coroana Romaniei > 1. ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei, Custode al Coroanei Romaniei; Art 77 – SUCCESIUNEA ANULATA > 2. ASR Principesa Elena a Romaniei (a doua fiica a Regelui Mihai si a Reginei Ana); ART 77-SUCCESIUNEA ANULATA > 3. Nicolae de Roumanie Medforth Mills (fiul Elenei, nepotul Regelui, care va deveni ASR Principele Nicolae al Romaniei la 1 aprilie 2010, la implinirea varstei de 25 de ani); ART-77-SUCCESIUNE DINASTICA LEGALA SI CONSTITUTIONALA . Trebuie sa luam totul de la inceput. Nu avem dreptul de a ne amagi sau a minti pe altii altii. Cu tote ca ideia monarhica este adanc inradăcinata in constinta nationala, sansa revenirii la tron al regelui Mihai este nula. Pentru o intreaga generatie care a fost convinsa ca caderea comunismului era sinonima cu restauratia monarhica dezamagirea este profunda. De la un milion de oameni inbracati de sarbatoare care scandau “Regele si Patria” si printre lacrimi “Majestate nu pleca, asta este tara ta” pana la grupul politicos de batranei si cativa copilasi zgribuliti in port national, stransi in gara de la Savirsin, este un drum lung. De la cea mai mare adunare po*editat*ra spontana, care a avut loc pe pe pamintul Romaniei, pana la singuratatea Pelisorului este un drum si mai lung. Daca perioada mentionata a reprezintat un vis monarhic, este sansa noastra acum, sa-l transformam in realitate. Nici o fosta tara comunista nu avut sansa ca in fruntea unui miscari cu caracter anticomunist, sa fie o personalitate istorica. Multe voci din tara au incercat in decursul anilor sa-i diminueze rolul, sau sa-l faca tradator de tara. Au facut-o din necunostinta de cauza, revansa, sau mani*editat*re politica. Adevarul este diferit. In conditile in care razboiul era pierdut oricum pentru membrii axei, Regele a facut totul pentru a salva tara de un razboi devastator si de ai da un viitor. Cautand date pentru filmul meu “Razboiul rece a inceput la hotelul Ambasador” (documentarul se ocupa de Actul de la 23 August si confruntarea dintre serviciul american si sovietic de pe teritoriul Romaniei, pana la abdicarea regelui) am dat de niste noi documente extraordinare, despre aceasta perioda. Ele dezvalue faptul ca intoarcerea armelor a fost organizata de Rege in apropiata colaborare cu O.S.S-ul american. Cordonatorul acestei actiuni a fost comandorul Frank Wisner. Operatia a purtat numele de cod HAMMERHEAD Trebue remarcat ca comunistii au fost anuntati si integrati cu trei zile inainte de complot. Promisinile si garantiile oferite de americani vorbeau de un aranjament al aliatilor (gen Austria). Se vorbea de de arborarea in fata Palatului Regal a steagului american,englez,francez si sovietic. Deci vanzarea tarii sa facut nu la Bucuresti ci la Yalta. (National Security Archive-Records on cover operation). In vederea acestui film am contactat Asociatia pensionarilor de la C.I.A. pentru a gasi martori oculari ai evenimentelor. Toti participantii mi-au vorbit cu emotie “de regele tinar si viteaz” facand eforturi sa-si ascunda lacrimile. Discutand cu acesti oameni cunoscatori, am ajuns la concluzia ca pierderea Romaniei a fost o infrangere dureroasa, un prim Vietnam. Am inceput sa fiu convins ca elita acestei organizatii abia asteapta sa gaseasca ocazia, de asi lua revansa. Din pacate nu sa intamplat asa. Greseli si gafe monumentale au facut ca credibilitatea si po*editat*ritatea monarhiei sa se subtieze cu timpul ajungand astazi in desuetitudine, la marginea rizibilului. Totul a inceput cu vizita de Pasti cand Regele nu a raspuns cererii multimii si a dat cot cu fugitii. Coabitarea si chiar colaborarea cu comunistii a deluzionat si indurerat pe toti. Daca ideia irationala de a lasa ca mostenitor al tronului pe cineva care nu are dreptul sa mosteneasca, poate sa ne lase cu gura cascata, un Duda print consort a pus capacul. Se apropie ora unui nou inceput. Restauratia monarhiei trebue sa fie acompaniata de readucerea valorilor natiei la conducerea tarii. Acest lucru poate fi infaptuit doar prin preluarea puterii din mainile mafiei comunist securiste, care avand sub comunism doar puterea politica ,a preluat acum si cea economica. Criza economica a schimbat peste noapte toate datele ecuatiei .Din cauza mizeriei si a tensiunii etnice (vezi Italia ,Spania) si a coruptiei generalizate Romania a devenit un butoi de pulbere gata sa explodeze. Pentru ca are nevoie de o oaza de liniste si de stabilitate Occidentul sprijina actiunea noastra. Efortul de revenire la civilizatie este sprijinit de Casele Regale europene. Romanii sunt inteligenti si au inceput sa inteleaga despre ce este vorba. Este ultima noastra sansa. La o rascruce a destinul trebue sa decidem daca continua destinul nostru european, sau devenim un fel de tara orientala. In incheiere va dau o veste buna. Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram “Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor.” “Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei” ROBERT HORVATH- DEVA CINEAST NEW YORK CITITI MESAJUL ADRESAT POPORULUI ROMAN PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  23. @ Dan Voiculescu

    Imi pare rau ca trebuie sa scriu asta despre mine insumi, dar, pentru a nu stiu cata oara, domnule Voiculescu, imi dau seama cat de clarvazator, cat de inteligent m-am dovedit, nu o data, pe blogul dumneavoastra.

    Astfel, la un moment dat, in ianuarie 2010, cand masurile de austeritate erau inca departe, iar cel de-al doilea „triumf” basescian in alegerile prezidentiale inca foarte aproape, eu am prezis, pe acest blog, ca, prin administrarea incompetenta a tarii, Traian Basescu si partidul sau isi vor atrage ura populatiei. Ei bine, iata ca s-a-ntamplat.

    Tot in acea perioada, mi-am exprimat parerea ca PC-ul ar trebui sa se alieze cu PNL-ul. Ei bine, iata ca s-a-ntamplat.

    Iar azi, intrand pe blogul dumneavoastra, citesc acest post, de acum cateva zile: „Care credeti că sunt, în ordine, cei mai importanti trei lideri ai conservatorismului clasic românesc?”. Or, eu de multa vreme, inca din zilele imediat ulterioare concursului de epigrame, le recomandam conservatorilor sa procedeze asemenea liberalilor, care se pretind continuatorii Bratienilor, si sa se revendice de la conservatorii secolului XIX: Barbu si Lascar Catargiu, Mihai Eminescu, Titu Maiorescu, P. P. Carp, Tache Ionescu etc.

    Nu ma iluzionez nici o clipa ca, atunci cand am facut sugestiile de mai sus, am fost luat in seama, iar evenimentele ulterioare (alianta PNL-PC, chestia cu liderii conservatorismului clasic) se datoreaza interventiilor mele. Dar mi se pare evident ca toate predictiile mele, facute intr-o vreme cand pareau de-a dreptul improbabile si adeverite astazi, denota o inteligenta colosala. Si simteam nevoia s-o spun.

  24. EXPLICAŢIE…DOMNEASCĂ

    – De ce nu este la acea masă şi băsescu traian ?
    – Protocolul regal interzice cu desăvârşire prezenţa târfelor…

  25. CAPRINĂ
    (analiză fotografică)

    În viaţă prin multe locuri am trecut
    Şi mai multe mi-au rămas în cap ;
    Dar deşi-s umblat, n-am mai văzut
    Cum dă Capră mâna cu un …Ţap .

  26. LOGICĂ PĂDUCHIOASĂ

    În fine, umilitul JON* anunţă o minune :
    Români de-acum ieşirăţi din recesiune !
    Dovadă că păduchi înfometaţi v-au năpădit,
    Simţind ceva de supt ; vedeţi că nu-s tâmpit ?

  27. @ Tudor Beldiman (alias Iepurele de Martie)

    Daca nu ai fi penibil, ai fi de-a dreptul caraghios cand te lauzi ca esti un clarvazator si pe deasupra si … inteligent. Ti-au murit laudatorii incat ,cu inteligenta ta „colosala”, ai reusit sa te pupi singur in c*r ca maimuta ?

  28. @Codrin:
    Vai de naravurile lor, ale bugatarilor !
    Cand trebuie sa faca proiecte pentru tara noastra nici n-au habar.
    Probabil merg pe ideea „pentru salarul asta nu-mi pun capul la contributie” uitand ca bugetarul lucreaza pentru tara, pentru cresterea pib-ului nu pentru frigiderul lui din bucataria personala.
    Am sustinut si sustin ca toate locurile de munca bugetare ar fi trebuit remunerate cu minimul posibil si in astfel de locuri, pentru angajare, ar trebui realizat un test relevant de PATRIOTISM pentru a se detasa cel care vrea sa ajute natiunea romana de cel care vaneaza un job bun si sigur.Inclusiv posturile de conducere.
    Din pacate imi dau seama ca e utopie.

  29. @ Vanatorul de narcisisti (alias Dragos)

    In primul rand, esti atat de cretin, incat n-ai sesizat ca postarea mea era mai mult o gluma (scriu „mai mult” pentru ca, in acelasi timp, am vorbit si putin serios; este evident ca sunt foarte, foarte inteligent).

    In al doilea rand, faptul ca ma pup singur in c…r denota superioritatea mea intelectuala fata de tine, care-l pupi in cur pe Basescu (atunci cand nu i-o sugi).

Comentariile sunt închise.