Sâmbătă am fost, din nou, în fosta/viitoarea Piată Progresul din colegiul meu senatorial (Colegiul 8: Eroii Revolutiei-Berceni-Giurgiului). Aflată azi în faza de santier, aceasta va fi reconstruită din temelii pentru a deveni, până în toamna lui 2012, una dintre cele mai moderne si mai civilizate piete din România – cu parcare pe acoperis pentru clienti pe timpul zilei si pentru locatari pe perioada noptii, cu 500 de tarabe pentru producători la parter si cu restaurante si cafenele la etaj.

Asta se întâmplă după ce o serie de alte obiective de infrastructură pe care mi le-am asumat în 2008 au fost duse la bun sfârsit prin efortul primarilor Oprescu si Piedone: modernizarea Cartierului Progresul (asfaltare si canalizare), lărgirea si decongestionarea unor bulevarde importante (Nitu Vasile, Brâncoveanu, Văcăresti), refacerea parcurilor (Gradina Valorilor Românesti, Copilului, Tineretului), modernizarea Pietei Sudului, cresterea numărului de grădinite etc.

Ne vedem acolo în toamnă, la inaugurare.

31 COMENTARII

  1. super..uite niste locuitori fericiti in Bucuresti..daca vreti sa va extindeti proiectele ar fi foarte bine

  2. Felicitari pentru tot ce ati facut pentru Sectorul 4. Cu siguranta o sa va votam din nou!!!!

  3. Voiculescu Dan, poti sa te clonezi pentru a face treaba si in alte orase ale tarii? Mare nevoie este de oameni precum matale. La mine, in Neamt, este dezastru. Pinalti ala ne-a distrus orasul. Vai de capul nostru! Haide, vino si candideaza la Neamt.

  4. Pe aceasta cale tin sa va felicit ca va implicati in rezolvarea problemelor cetatenilor din colegiul 8.

  5. hmmm, pare foarte interesanta, ma intreb ca oare chiar va fi gata pana atunci, s-au mai inceput multe lucrari care au stat pe terminate un timp destul de inelungat, oricum mie mi-ar place sa fie gata, ar fi un loc in plus unde as putea merge sa-mi petrec timpul.

  6. Pacat ca nu toata Romania ,traieste in sectorul 4 Bucuresti.Din pacate o alta parte importanta dintre noi ,traieste in provincie.Poate odata cu PC ,o sa vedem astfel de proiecte FACUTE CU CAP ,in toata tara.Vrem sa se construiasca,vrem si parcuri si gradinite si scoli,dar toate FACUTE CU CAP,nu anapoda.Felicitari pentru proiect.Pentru asa ceva,as vota un senator,un primar.Pentru VORBE ,nu mai votez.

  7. @ Dan Voiculescu

    INSTRUCTAJ DE PROTECŢIE A MUNCII

    De mai mergi, în vizită pe şantier ,
    Să-ţi pui, neapărat, pe cap o cască ,
    Căci nu mai eşti şi-acuma pioner ,
    Să porţi, ca tov. Iliescu … bască !
    ( De-i în zonă Băse, să-ţi pui mască ! )

    P.S. Pe lângă tine văd prea mulţi gură-cască :)

  8. Detinatorul unui Titlu de Licenta in Drept, conferit de catre o universitate acreditata prin lege, in urma absolvirii Facultatii de Drept 4 ani 240ECTS si care este incadrat in acest moment pe functia didactica de maistru instructor conducere auto cu gradul didactic I, titular la catedra de conducerea automobilului/tractorului, poate fi incadrat pe functia didactica de profesor instruire practica ?
    Sau mai pe romaneste, studiile superioare juridice,cu specializarea Drept, pot fi considerate studii in specialitate pt instructorul auto ?
    Va multumesc,
    .

  9. Piata cu tarabe pentru „producatori” este o investitie paguboasa si fara viitor…
    Oraseanul nu mai are timp disponibil sa se duca toata ziua in piata el cumpara periodic ce are nevoie din „mall-uri”!
    Taranii „producatori” care nu mai sint „tarani” (nici nu mai produc) nu-si pot pierde timpul degeaba in spatele tarabei!…
    La tarabe, preturile sint mai mari decit in „mall-uri” ,iar legumele si fructele sint de la prietenii nostri turci, etc..
    Asa ca eu cred ca piata de care se face vorbire are o singura parte buna: parcarea pentru bucuresteni…

  10. Chiar v-ati implicat pentru modernizarea colegiului si ne bucuram, noi fiind beneficiarii directi.

  11. De prin piaţă adunate
    Şi-napoi la lume date

    Aseară invitatul lui Gâdea de la Antena 3
    n-a putut camufla obişnuita obrăznicie
    a etniei sale.

    MeReU se tot căzneşte
    Să ne-nveţe româneşte.
    Noi l-am crede de i-ar creşte
    Bucăţica ce-i lipseşte…

  12. Off topic:

    Nu mai pot cu stirile despre „grevistii USL”. Stirea contine 2 parti: delaratia unui PDL-ist si declaratia unui USL-ist.

    PDL-istul isi expune „poezia” ca „lenesii care nu vin la munca”, „Isi primesc banii nemuniciti”, „noi muncim si ne descurcam greu sa facem ca Parlamentul sa functioneze in folosul populatiei” etc.

    USL-istul vine cu remarci despre regulamentul de oridine interioara, despre chestiuni administrative.

    Imi vine sa intru in TV, nu alta, sa declar ca aceasta greva este generata din cauza derapajelor grave de la Democratie, Constitutie, din cauza muncii de care zic ei, dar munca in folosul intereselor personale, ACEASTA GREVA ESTE REALIZATA DEOARECE USL-UL NU DORESTE SA MAI ASISTE LA ACTIUNI PARLAMENTARE ABUZIVE!!!!

    Concret, sa priceapa lumea rostul grevei!

  13. NIŞTE SADISME

    Voiculescu , la inaugurare-n toamnă ,
    Va organiza un foarte mare bal ,
    Având ca invitat şi o distinsă doamnă :
    Elena Udrea , primarul general .

    P.S.
    Vom fi serviţi şi noi, oricum, cu o palincă ,
    De primarul din Sectorul 4 … D-na Mincă !

  14. DL. VOICULESCU SUNTETI UN OM ADEVARAT SI ATI DAT DOVADA DE CORECTITUDINE SI PARTIDUL CONSERVATOR VA INTRA LA PRIMARIE IMPREUNA CU USL.

  15. Buna ziua, Dl. Voiculescu parintii mei sunt din comuna Vidra se ocupa cu legumicultura, detin mai multe solarii si tot incearca sa gaseasca o taraba prin pietele din Bucuresti dar nu gasesc din cauza tiganilor negustori ori li se cere niste sume exagerate pentru a obtine o taraba in pietele modernizate.
    Poate imi spuneti dvs. cum ar trebuia sa procedeze acum la deschiderea piatei pentru a obtine o astfel de taraba.

    Va multumesc

  16. Banuiesc ca nu o sa fie gata on toamna asta. Ma uit pe geam si vad ca mai este destul de construit ca sa intarzie cel putin pana in iarna.

    Cand va fi gata?

Comentariile sunt închise.