Pe lista celor de la Fundatia pentru Dezvoltarea Romaniei urmeaza testarile din Ploiesti, Craiova si Constanta.  Stiti prin zona vreun mic geniu :) ?

17 COMENTARII

  1. Când în ţara noastră toţi politicienii se bat pe putere, mai ceva decât turcii la Vidin, acţiunea Fundaţiei este demnă de toată lauda şi mă bucur din tot sufletul că multor copii talentaţi li se întinde această mână de ajutor.
    Deşi nu are nici o legătură cu tema de azi, daţi-mi voie să-mi spun of-ul, chiar dacă îmi veţi rupe urechile (sper că, nu):
    Candidatura lui Piedone la Sectorul 4, ca reprezentant al PC-ului, nu mi se pare de bun augur, atâta timp cât, atunci când nu i-a convenit ceva, a părăsit şalupa partidului, dând fuguţa în bărcuţa pedele-ului. Reîntoarcerea lui, NU demonstrează că i-a venit mintea la cap, ci faptul că nu este decât tipul arivistului Dinu Păturică. Un om care nu ştie ce vrea, fiind cu „posteriorul” în „două luntre”, nu prezintă nici un pic de încredere pentru electorat.
    Acum patru ani, i-am dat acestui om vot de încredere, dar atunci când am avut o doleanţă, am fost tratată cu „partea dorsală” şi atunci mi-am pus întrebarea „DAR VOTUL MEU A FOST BUN ?”. I-am trimis o multime de „mieuneli scrise” (nr. înregistrare 4540/15.10.2010; nr. adresa 7732 din 15 oct. 2010 şi e-mail-uri trimise în 2009, 2010, 2011) dar Dumnealui a rămas mut la suferinţa mea, determinându-mă a-mi reaminti replici din IL Caragiale: „trădare-trădare, dar să o ştim şi noi”, „trădare, trădare, de trei ori trădare”.
    Dacă voi vota cu acest specimen, voi vota pentru faptul că sunteţi Dumneavoastră la mijloc, dar individul NU MERITĂ VOTUL MEU, ci mai curând DOUĂ SCATOALCE DUPĂ CEAFĂ.

  2. poate asa va aparea o generatie de politicieni cu un iq suficient de mare cat sa conduca romania nu sa o capuseze

  3. la sibiu sunt multi copii cu real potential…ciudat este ca nu trebuie decat sa-i strangi la un loc si sa valorifici potentiualul dar se pare ca statul nu e in stare de acest lucru

  4. Nu stiu niciun „geniu mic” prin acele zone, dar sunt sigur ca vor veni multi parinti si bunici cu copiii si nepotii.

  5. UN PONT

    La Ploieşti, IQ-ul la cei mici
    E din ce în ce mai mare ;
    Şi copiii-s aşi în matematici
    Ca Roberta-n … numărare .

  6. Ce imagine frumoasa! Cu ocazia asta, se vor umple librariile de copii interesati de educatie si dezvoltarea personala.

Comentariile sunt închise.