Minunati copiii de la Scoala nr. 119 Vasile Voiculescu din sectorul 4, care au participat recent la prima Olimpiada interdisciplinara pentru elevi „ARISTOTEL” (un concurs de cultura generala, logica, matematica si creativitate).

In contextul exploziei de imagini violente din scoli, cu adolescenti scapati de sub control, droguri, alcool si scene exotice de „dragoste” :) astfel de centre de excelenta fac cinste invatamantului romanesc.

Mai multe detalii despre o competitie deschisa scolilor: aici.   

16 COMENTARII

  1. UN MOGUL OBRAZNIC

    Mulţi s-au prins abia acum de schemă,
    De ce mogulu-i atacat cu atâta violenţă :
    Păi după ce-a furat întreaga sare gemă ,
    E şi tupeist, având … club de excelenţă ?

  2. Buna initiativa.Felicitari.Din pacate ,privind aceste poze , nu pot sa nu realizez ,ca acesti copii vor fii somerii de „maine” sau „capsunarii din Spania de poimaine”.
    Eu nu pot sa fac un copil,pentru ca ce sa vezi …nu imi gasesc un job.Cica ….nu am experienta pe functia pe care o am.Nasol …..atunci accept si fara sa fiu platit ,numai ca sa fac experienta pe functie.Nici asa nu e bine.Accept sub-functie ….dar uite ca nu pot nici asa ,pentru ca se crizeaza toata lumea ,ca „Vai ,dar cum sa accept o functie mai mica,inseamna ca am anumite probleme despre care nu vreau sa spun ,privind natura job-ului”.
    Viata e misto….atata timp cat nu te nasti in tara asta.

  3. Educatia si dezvoltarea copiilor trebuie asigurate, nu puse in pericol. De noi depind aceste lucruri.

  4. Astfel de concursuri de cultura generala ar trebui organizate mai des in scoli, pentru a-i stimula pe copii, pentru a-i determina sa citeasca si sa invete mai mult si pentru a le dezvolta astfel creativitatea.

Comentariile sunt închise.