Anul acesta va fac urarea putin mai devreme. Din motive obiective. In urma cu cativa ani am suferit mai multe interventii chirurgicale. Acum a venit momentul pentru un control medical mai amanuntit (nimic “spectaculos” – regret ca ii dezamagesc pe amatorii de zvonuri alarmiste si pe alti “prieteni”) si, pentru o perioada, nu voi participa la activitatile curente.

Oricum, trebuie sa intelegem, dincolo de entuziasmul firesc al castigarii alegerilor de catre USL, ca ne asteapta un an, 2013, foarte complicat si vom avea nevoie de toata energia pentru a rezolva provocarile care ne asteapta.

Dar, pana ne revedem in 2013, va urez sarbatori cu bine, in familie, alaturi de toti cei dragi.

Si La multi ani!

41 COMENTARII

  1. @ Dan Voiculescu

    Sărbători Fericite!

    Şi de Crăciun mergeţi mai mult pe plante… lăsaţi porcul şi porcărelele (preparate din carne de porc) pentru domnul Băsescu. :D Se spune că face bine la colesterol. :D

  2. Vă suntem alături.
    Sănătate maximă !
    La Mulţi Ani 2013 !

    …………………………

    SCHIMB ECHITABIL
    http://a1.ro/news/inedit/chinezii-construiesc-cea-mai-mare-cladire-din-lume-in-orasul-chengdu-va-fi-de-trei-ori-mai-mare-decat-pentagonul.html

    La schimb cu teroristul chinez, s-a acceptat un « pentagogu » din clădirea respectivă care să-i găzduiască pe cei 600 parlamentari mioritici recent aleşi, şi comanda vasului piraţilor pentru naufragiatul din Cotroceni.

  3. Multi ANI BUNI domnule Profesor. Multa SANATATE si PUTERE. Multumiri Dumneavoastra (si ANTENEI 3) pentru TOT. Sper ca efortul pe care l-ati depus in TOTI acesti MULTI ANI GREI sa nu fie RISIPIT cu seninatate de ALTII. Acestia sa nu uite ca este INFINIT mai GREU sa cimentezi politic o victorie decat sa o obtii. O victorie electorala este de multe ori conjuncturala. Maximalizarea casticului POLITIC nu mai este chiar atat de simpla si triumfalista. In conditiile in care Puterea OCULTA a lui Traian Basescu a ramas practic NEATINSA. Mai mult , mie imi pare chiar lejer INTARITA in urma Pactului ce s-a semnat cu acesta( l-am citit cu atentie si in detaliu) Cu Admiratie , Serban Dragan.

  4. Multi ANI BUNI domnule PROFESOR. Ganduri sincere , FORTA si SANATATE !! FIE ca Eforturle ce le-ati depus atat dumneavoastra cat si ANTENA 3 In toti acesti MULTI ANI GREI sa nu fi fost DEGEABA. Adica sa nu fie RISIPITE de ALTII !!! Care se pare ca au naivitatea de a confunda Victoria cu PASTRAREA EI. Cu toata admiratia, LA MULTI ANI , Serban Dragan

  5. @ Dan Voiculescu

    RECOMANDARE

    Să-ţi mai faci câte-un control, din când în când ,
    E o idee foarte bună pentru care te felicit, Dane
    Şi sănătate îţi doresc , dar să nu-ţi vină în gând ,
    Să-ţi pui, doar ca să fii mai cool , şi … silicoane .
    ( Indiferent ce-ar fi, rămâi un om … de milioane ! )

  6. Sarbatori fericite, la multi ani si numai ganduri bune in 2013.

    JOI, 20 DECEMBRIE 2012

    Ganduri pentru alesi, numiti si …ceilalti

    ” Păstoriţi turma lui Dumnezeu care se află în grija voastră! Vegheaţi asupra ei, nu pentru că aţi fi obligaţi, ci de bunăvoie, pentru că aşa vrea Dumnezeu! Nu o faceţi din lăcomie de bani, ci pentru că doriţi să slujiţi.Nu fiţi asemenea unor dictatori faţă de cei ce v-au fost daţi în grijă, ci fiţi un exemplu pentru cei din turmă! ”

    Parlamentul si-a inceput noua legislatura. Guvernul este gata-gata sa fie aprobat. Relatiile de coabitare au fost parafate si transmise inclusiv „mai marilor europeni”. Se apropie sarbatorile de iarna si toata lumea a intrat in „febra cadourilor”.

    Toate acestea, insa, nu ar fi fost posibile daca, acum 23 de ani, Timisoara nu ar fi devenit primul oras liber. Si daca, mai apoi, Bucurestiul si intreaga tara nu s-ar fi ridicat pentru continuarea luptei pentru libertate, dreptate si adevar.

    Lasand, deci, politica la o parte, cu toate considerentele doctrinare ce o separa, cu toate realizarile si neajunsurile cotidiene, gandurile de astazi se indreapta spre toti alesii nostri, de la Presedinte la ultimul parlamentar, spre cei care vor fi numiti in conducerea treburilor administrative, spre cei pusi sa apere drepturile si libertatile cetateanului, chiar daca stim ca „justitia e oarba”, spre cei indriduiti sa carmuiasca, spiritual, destinele unui popor atat de usor influentabil si manevrabil cu singura intentie de a le spune:

    OPRITI-VA SI ADUCETI-VA AMINTE !

    Daca nu erau eroii din decembrie 1989 astazi nu v-ati fi putut bucura de locurile voastre calde, pline de oportunitati materiale si financiare si ati fi ramas niste anonimi intr-o lume plina de tenebre.

    Daca nu erau eroii din decembrie 1989, toate planurile de rasturnare a dictaturii ar fi esuat, indiferent de interventia straina, care nu poate fi omisa.

    Daca nu erau eroii din decembrie 1989 … .

    Dar, aduceti-va aminte de victimele colaterale, de pierderile gratuite de vieti omenesti, de distrugerile rauvoitoare si de jaful suportat de aceasta „saraca tara bogata” !

    Opriti-va si aduceti-va aminte de toate acestea, si de multe altele stiute doar in sufletul vostru dar nespuse si faceti ca, cel putin de acum inainte, sa nu uitati cui va datorati ascensiunea, functiile, statutul, bogatia.

    Va invit, deci, sa meditati la randurile de la inceput, chiar daca ele par a fi scrise doar pentru cei indriduiti cu calauzirea spirituala.

    Cu siguranta, Dumnezeu, cel care a permis schimbarea in tara noastra, va va deschide mintea si ochii si va va calauzi daca nu spre altceva, macar spre o autoevaluare si o autocenzurare existentiala. Mai ales acum, in preajma Sarbatorii Nasterii Domnului.

  7. Craciun Fericit!

    Anul nou sa va aduca sanatate familiei dumneavoastra si tuturor celor de la Antene. :) .
    Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru Romania in 2012. Sunteti un patriot, domnule senator Voiculescu!

    La Multi Ani!

  8. Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciun.
    Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite !!! Sper ca Mos Craciun sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .

  9. Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri si ani plini de bucurii.

  10. Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi !

  11. Revin cu un nou LA MULTI ANI Domnule Profesor.Si chiar cu riscul asumat de a deranja , cu un nou comentariu. Produce foarte multa TULBURARE pactul de coabitare. Mai ales ca ESTE RIDICAT IN SLAVI de catre toata CAMARILA lui basescu. De toata presa aflata sub influenta sa. De catre toti filozofii si intelectualii lui. De catre abjecta ELENA LUPESCU. Vai scuzati-ma am vrut sa spun ELENA UDREA ,dar am gresit !!! Oricum. RECURSUL la istorie este in general benefic.Amicii mei sant bulversati si Tristi. Dupa bucuria victoriei se instaleaza ceva. Pentru multi ar putea sa fie din nou FRICA. Da,Frica de faptul ca BASESCU ar putea castiga Iar.O unanima impresie pe care o decantez din toate conclavurile ce le am in grupul meu (destulde divers social,si asta cu atat mai bine) este urmatoarea: Doar Dan Voiculescu (si ANTENA 3) este un Personaj SIGUR . N-am vrea deloc insa sa-l vedem SINGUR. Va asigur ca indiferent ce pacte fac diversi politicieni ,cei care percep corect scena Si au fost cu adevarat DUSMANI ai regimului OPRESIV si SECURISTIC si ANTINATIONAL incarnat de CAIMACAMUL traian basescu, ei bine ,toti acestia va considera APARATORUL si SPRIJINUL lor. Aparator in fata fricii ce asteapta pitita, precum OUL DE SARPE,in vreun lugubru cotlon al PALATULUI unde de parca o eternitate s-a instalat STRAMBATATEA, IMPILAREA si VANZAREA ROMANIEI. SANATATE si FORTA va doreste Serban Dragan

  12. Multumim pentru urari !

    Sa Va ingrijiti sanatatea si sa nu uitati ca Va suntem alaturi si ceea ce ne-ati scris aici ne ingrijoreaza si pe noi, comentatorii fani ai Dv.!

    Sper ca Va vom revedea dupa …ziua apocalipsei din nou plin de energie si de idei pentru noi, poporul roman, asa cum Va stim. :)

    Va doresc sa Va bucurati alaturi de cei dragi de magia sarbatorilor de iarna !
    Sanatate si La Multi Ani !

    p.s.primiti cu colindul …virtual ? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=KrF_OXwTAPg

  13. La multi ani cu sanatate !
    Va asteptam, ca intotdeauna, printre noi cei care (mai) indraznim sa vedem un viitor fericit pentru Romania.

    PS. Ponta era sa se sinucida la faza cu UDMR-ul ; bine ca i-a dat Cel de Sus mintea de pe urma, ca baiatul asta nu realizeaza nici acum ce razant a trecut „piaza rea ” pe langa el.

  14. Mogulule, Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multa sanatate si sa stii ca suntem multi cei care ne gandim la tine. Esti the best

  15. D-ALE COABITĂRII

    De la o familie de bătrâni vegetarieni se recoltează zilnic, scaunele, în vase de argint, pentru Cotroceni. Întrebat de un curios, ce destinaţie au « produsele », operatorul comercial a răspuns sub rezerva anonimatului :
    – Domnul Guvernator posteşte…

  16. Va doresc sa va bucurati de trecerea in noul an fiindca in curand va vine nota de plata si s-ar putea sa nu aveti acces facil la blog de unde va veti afla…

  17. interNET

    – Bă porcule, de ce l-ai omorât pe Ceauşescu?
    (Porcul trăieşte, e fostul preşedinte Iliescu).
    – Aşa a vrut cretinul Gorbaciov, confrate kaghebist,
    făcând stânga-mprejur, cu tot Partidul Comunist…
    ……………………………………………………..
    Huffington Post : A fost revoluţia din 1989 un fals ?

    Revolutiile presupun in mod necesar haos, nu promisiunea unei mari dezvoltari economice. Aşa-numiţii intelectuali – cei mai mulţi educaţi în timpul comunismului – cred că au fost trădaţi de revoluţia din 1989, deoarece aceasta nu a adus prosperitate şi stabilitate (România a fost condusă din 1989 de o clică incompetentă de escroci foşti comunişti). Ei cred că nu a fost o revoluţie autentică. Este pacat-Rupert Wolfe-Murray .
    http://www.cotidianul.ro/

  18. Moto : ®Nu ignoraţi hăitaşii în politică şi vânătoare.

    – Ai mai merge la vânătoare de mistreţi, Adrian Năstase ?
    – Desigur, dacă în ei ar fi reâncarnaţi cine ştiu eu…

  19. DECI GUVERNATORUL A MÂNCAT SPURCĂCIUNI

    « La întrebarea ”Deci România este ţinută la porţile Schengen nu din cauză că justiţia autohtonă nu este suficient de combativă cu faptele de corupţie, ci din alte motive?”, iată ce răspunde directorul ISPRI.
    ”Da, răspunde prof. Dungaciu, din cauză că în UE se întâmplă ceva care ar putea să pulverizeze pilonii cei mai importanţi ai acestei construcţii şi va face ca Uniunea să arate altfel decât ne-am imaginat noi atunci când am anunţat că vom intra în Schengen şi am făcut mult tam-tam pe această temă”.
    Mai precis, ”aderarea României şi Bulgariei va lega Grecia de restul statelor din Schengen, iar în acel moment, spatiul de Liberă Circulaţie va avea un canal direct între zona de migraţie externă: acest lucru înseamnă proximitate cu Turcia, dar indirect şi cu Iran, Irak, Siria, ceea ce înseamnă deschiderea unui canal extrem de periculos sau perceput ca atare”.
    Prof. Dungaciu susține că blocarea aderării s-a făcut din cauza Uniunii Europene, contrazicând astfel afirmațiile lui Traian Băsescu » (Sursa Cotidianul.ro)

  20. Este o vorba la romani:”ce-i rau….nu piere”.Asta-i o gluma, pentru dusmani….nu va suparati
    Sanatate….Un an nou fericit si La Multi Ani

  21. RATING

    – Dacă Traian Băsescu v-ar graţia fără să i-o cereţi, ce aţi spune, domnule Adrian Năstase , întreabă un reporter.
    – ® Nu de mănuşi medicinale are nevoie Guvernatorul – cel ce se scobeşte în nas ; mai degrabă de un curs intensiv la grupa mică.
    – Nu înţeleg.
    – Umfl-o, ş-o să vezi rating.

  22. UNA PE LUNĂ NOUĂ

    ® Fericirea este o frântură din Rai, semn că el există şi-i face curte sufletului.
    ® Când fericirea stă la baza nefericiri, cât şi ivers, Raiul şi Iadul îşi fac reclamă mascată.
    ® Revelionul : o petrecere eminamente crăcănată
    ® Iubirea este o boală care nu cunoaşte imunitatea.
    ® Pe puntea dintre ani este sens unic de circulaţie.
    ® De frica oamenilor ameţiţi anul vine şi pleacă numai noaptea.
    ® Masă de disecţie pentru regele vieţuitoarelor este cea de Revelion.
    ® Într-o clipă…cu un an, se pot învechii jurămintele de Revelion.
    ® Strănuţi într-un an şi-ţi ştergi nasul în altul, numai de Revelion.
    ® Ştiind că-i poartă în cârcă, anii nu pregetă să-l cocoşeze pe om.
    ® Adam şi Eva necunoscând copilăria au dat în mintea copiilor… pentru un măr.
    ® Sorcova : Şi bătut (la cap) şi cu banii luaţi !

  23. CIFRE şi LITERE

    1.Unu
    V-aţi bucurat în van când a murit nebunu’.
    2.Doi
    La luptă, Ne vrem ţara înapoi.
    3.Trei
    Ce bine-i uneori în faţa vetrei.
    4.Patru
    Sunt destinat să muşc, şi nu să latru.
    5.Cinci
    Mi-e dor de vremea când purtam opinci.
    6.Şase
    Ce ai făcut jigodie cu sutele de vase ?
    7.Şapte
    Sunt buni covrigii în cafea cu lapte.
    8.Opt
    Păzea, că disperarea-n noi s-a copt.
    9.Nouă
    Cam tot ce se mai face, e pe… ouă.
    10.Zece
    De nu-l gonim pe *JOB, e doar rahat cu apă rece.

    *Javra Ordinară Bătrână

  24. 12 + 1

    ® Deţinuţii din penitenciarele româneşti au condiţiile constructorilor comunismului ! Cinste Guvernatorului.
    ® Noaptea aceasta, în Bucureşti, Luna a strălucit aşa de tare că s-a văzut toată economia subterană. Păcat că Guvernatorul dormea !
    ® Păduchioasa dracului zise Luna despre Geea văzându-i puzderia celor peste 7 miliarde de « păduchi ».
    ® Astă-noapte Ponta şi Constantin au fost zăriţi făcând alpinism, la Lună, pe muntele lui Venus ; Guvernatorul, nu, pentru că ş-a pierdut pioletul între Crăciun şi Anul Nou.
    ® Cocoşul de munte n-a mai cântat dis de dimineaţă. E la f(r)ezandat.
    ® Depinde din ce parte priveşti ca să afli cum arată lumea peste gratii ?
    ® Cei 600 de parlamentari mioritici şi-au început activitatea : O freacă la rece.
    ® Ursul carpatin nu mai hibernează…de teama zilei de mâine.
    ® Tot mai puţini bucureşteni în carrefoururi, semn că-şi mănâncă… zilele.
    ® Ochii din spatele sticlei cu trăscău arată ca cepele.
    ® 2013 va aduce « ghinion » : dispariţia lui Traian Băsescu.
    ® Degetul mioritic arătător în vinclu semnalizează un început de artrită, nu ce cred (h)unii.

    ® Monica Macovei a primit ecusonul FUFA : lătratul interzis

Comentariile sunt închise.