In ultimul timp se speculeaza ca imunitatea a devenit o piedica in realizarea actului de justitie. S-a insistat chiar pe “superimunitatea” sub care s-ar ascunde parlamentarii.

Pentru ca exista un dosar in justitie, in care a fost inclus si numele meu, si pentru ca niciodata nu m-am ascuns dupa o functie, am decis astazi sa renunt la imunitatea parlamentara si, in consecinta, sa demisionez din Senat.

Cred ca este esential ca justitia sa actioneze liber, fara nicio presiune, fara nicio ingradire.

Pentru a preveni orice speculatie, anunt ferm ca, pana cand nu va exista o hotarare a justitiei in acest dosar, nu voi mai accepta nicio functie publica.

Oricum, lupta mea politica va continua pana cand Romania va fi definitiv eliberata de regimul Basescu.

De altfel, consider ca ar fi corect ca Traian Basescu sa nu se mai  ascunda dupa imunitatea functiei prezidentiale, sa isi dea demisia si sa permita justitiei sa isi faca datoria in dosarele penale in care este cercetat.

54 COMENTARII

  1. Asa este. Cred ca justitia trebuie sa judece liber. In acest dosar nu exista probe din care sa reiasa ca ati facut trafic de influenta in privatizarea ICA.

  2. „Pentru a preveni orice speculatie, anunt ferm ca, pana cand nu va exista o hotarare a justitiei in acest dosar, nu voi mai accepta nicio functie publica.”
    Nu ar fi fost mai cinstit fata e dalegatori sa nu participati la alegeri pana la definitivarea cercetarilor? Mai ales ca faceti acest gest ca sa preveniti speculatiile. Acum e cam tarziu. Este evident ca interesul dumneavoastra este tegiversarea procesului si nu definitivarea lui. Daca nu veti cere schimbarea tribunalului si veti lasa ICCJ sa judece dosarul, mai aveti o sansa sa credem in acest demers. Si daca tot sunteti atat de inversunat impotriva lui Basescu, de ce nu va anuntati candidatura pentru 2014? Macar oferit-va ca alternativa daca tot luptati cu dictatura lui Basescu.

  3. „Pentru a preveni orice speculatie, anunt ferm ca, pana cand nu va exista o hotarare a justitiei in acest dosar, nu voi mai accepta nicio functie publica.”

    Domnule Dan Voiculescu, va rog sa explicati.
    Adica, daca se fac alegeri partiale in colegiul unde ati candidat, pentru postul de Senator pe care tocmai l-ati eliberat, nu veti candida din nou pentru acest post?
    Adica riscati ca acest proces incorect si fara probe sa mearga pana la capat la tribunal?
    Dar daca, Doamne feri’, completul de judecata decide ca sunteti vinovat (desi noi stim ca nu sunteti) si da sentinta cu executare?

  4. Domnule Voiculescu,

    Urmează nişte alegeri parţiale… veţi candida la acestea? :D

    Pardon, nu sunt deloc original… văd că deja întrebarea a fost adresată… :D

    Dacă nu ar fi dramatic, ar fi ilariant…

  5. pai si de ce ati mai candidat? era mult mai usor pentru toata lumea daca nu ati fi candidat pana nu se rezolva aceasta problema cu dosarul. In felul asta nu se mai cheltuiau acum alti bani pentru noi alegeri in colegiul abandonat de dvs.

  6. Domnule Dan Voiculescu,

    Apreciez atituninea dumneavoastra,…sunt rari oamenii cu caracter si coloana vertebrala!…

    Dan Slavici

  7. PROFESORUL I-A DAT SAH-MAT JAVREI ORDINARE

    După ce demisia lui Voiculescu va fi consemnată în Monitorul Oficial, dosarul său de corupţie va fi din nou transferat de la Curtea Supemă la Tribunalul Bucureşti. La termenul de pe 31 ianuarie judecătorii Curţii Supreme vor consta că Voiculescu nu mai este senator şi că instanţa nu mai este competentă să judece cauza. Dacă până în 2018 Voiculescu nu primeşte o sentinţă, atunci procesul încetează de drept.Aştrii au hotărât : Javra Ordinară Naţională se va sinucide anul acesta (anul cutremurelor).

  8. Locuiesc in colegiul 18, v-am votat si va inteleg decizia. Nu aveati ce face, ati fi intrat pe mana cainilor lui Basescu de la Curtea Suprema si v-ar fi condamnat pe nedrept cum l-au condamnat pe Nastase.

    Vreau sa va asigur de toata stima si consideratia mea pentru activitatea pe care ati depus-o in folosul oamenilor si fara nicio ezitare va voi vota din nou imediat ce situatia o va permite. Intre timp ar fi bine sa nu se organizeze alegeri aici in colegiu, va asteptam sa va intoarceti dupa ce scapati de cainii lui Basescu.

  9. *JON S-A HOTĂRÂT SĂ DEMISIONEZE AFLÂND CELE DE MAI JOS

    „O teorie controversata ar putea explica ce reprezinta defapt „sufletul uman”:

    Doi cercetatori din Statele Unite sustin ca au descoperit esenta sufletului omenesc. Stuart Hameroff si Sir Roger Penrose de la Departments of Anesthesiology and Psychology Universitatea din Arizona, au elaborat o teorie care ar putea explica ce reprezinta sufletul uman.
    Teoria propusa de cei doi sustine ca la baza constiintei sta rezultatul unor efecte de natura cuantica gravitationala. Constiinta fiind regasita la nivelul celulelor din creier sub forma unor structuri numite microtubuli.
    Cu alte cuvinte sufletul este un produs al mai multor interactiuni ale intregului Univers care cauta si se concentreaza in celule vii precum cele din creier, ceea ce ar insemna ca acesta ar exista si in afara unui corp, deci practic „noi” am putea trai si dincolo de moartea fizica.
    Cei doi sustin ca din punct de vedere biologic corpul nu poate trai decat un numar limitat de timp, dar ca „interiorul” care se regaseste la nivelul creierului poate calatori si se poate regasi si in alte forme fizice care sunt „dotate” cu astfel de celule , de-alungul timpului.
    Teoria este acceptata de o serie de savanti de renume din intreaga lume, dar nu este unanim aprobata, fiind destul de multi care au rezerve asupra definitiei de „natura cuantica gravitationala”. Definitie care pana acum nu este cu adevarat stabilita.”

  10. Chiar ma miram cum de nu va umflara atat amar de vreme pe unii cu prea multa forta indreptata hotarat impotriva sistemului !
    Nu poate sa fie in regula sa cereti votul alegatorilor si la atat de scurt timp dupa ce-l obtineti sa renuntati. Au mai fost cazuri de renuntare din diverse alte motive, toate in opinia mea fara justificare suficienta.
    Cred ca situatia dumneavoastra era anticipabila si era mai simplu sa nu fi candidat. Justificarea reala lipseste si ne invaluie si mai tare in ceata, pe cei ce nu stim motivul real. Daca nu puteti sa-l faceti public macar nu va mai justificati si basta.
    Totusi, este sigur ca va veti intoarce la Tribunal de la Curtea Suprema? Si daca va intoarceti si castigati, procurorii nu pot face recurs, care recurs nu ajunge tot la Curtea Suprema?
    Si vorba lui Mircea…pare mai periculos sa nu publicati dosarul, mai ales acum cand acceptati si posibilitatea unui proces politic si nu juridic…

  11. Citind comentariile, nu sunt sigur daca e vorba de sarcasm sau cei care comenteaza chiar vorbesc serior. Exceptie face comentariul dinaintea mea; daca tot am intrat aici, macar am citit ceva interesant.

  12. Domnule Voiculescu,

    nu are sens sa va justificati prea mult pentru demisia din Senat. Eu ca simplu cetatean sunt ingrozit de „justitia politizata” si daca as fi in situatia de a fi judecat in Romania as prefera, ca la medic, sa obtin cat mai multe „opinii” adica cat mai multe cai de atac.

    Cazul Adrian Nastase spune multe. Din punctul meu de vedere, il consider vinovat si totusi sunt total nemultumit/ingrozit de o sentinta cu executare in conditiile lipsei de probe. Faptul ca procurorii sunt incompetenti nu trebuie „compensat” cu o justitie stramba. In plus, amanarea eliberarii lui arunca justitia Romana in cloaca discriminatorie a inchizitiei.

    Nu cunosc detalii despre cazul dumneavoastra decat ca nici aici nu sunt probe, dar va tin partea pentru ca ati facut mult bine amarastenilor. Ma refer la Legea Voiculescu care a „picat” ca o mana cereasca in plina mafie imobiliara si jaf organizat in varful carora sta cocotat traian basescu si liota lui de slugoi (de ex ioan rus).

    Ma bucur ca aveti mai multe cai de atac si sper sa nu abandonati lupta impotriva regimului basescu. Crin are nevoie de un aliat puternic in conditiile in care „coabitarea” lui ponta isi arata tot mai mult „coltii” ca e de fapt o „fraternitate”. Ma intreb cat de mult a pus, ponta si anturajul sau, umarul la scoaterea dumneavoastra din scena, stiind astfel ca Antonescu ramane singur si vulnerabil.

    ponta se vede pe cai mari, aproape cu sacii in caruta… are sefia guvernului si un guvern paralel PSD si o coabitare frateasca cu „sefu’ statului”. Si totusi, daca totul e doar o iluzie?

    Cat de multa iluzie e in optica lui ponta se va vedea cu ocazia organizarii alegerilor partiale de ocupare a locului dumneavoastra in Senat. Vom vedea cu totii care va fi prezenta la vot si scorul USL, acum cand sloganul de campanie nu mai e nici „jos basescu” nici „dreptate pana la capat” ci „guvernul pontadoi e de fapt guvernul bokopt”.

  13. foarte buna decizia.de abia asteptau Livia Stanciu si completul lui Nastase sa va trimita langa el.dosarul asta e putin rizibil,daca nu ar fi de plans ca in Romania oamenii sunt condamnati fara probe.Sa fim bine intelesi,va cred la fel de nevinovat ca Rockfeller care spunea:”Poti sa ma intrebi cum mi-am facut toata averea,doar de primul milion nu.”Daca ar fi existat justitie in Romania,Nastase ar fi fost condamnat intr-un dosar bine facut,cu probe bine administrate si nu pe baza a niste bazaconii.la fel si in cazul dumneavoastra.

  14. CE CHESTE
    Afând despre această descoperire, Guvernatorul şi-a luat piranda Maria cu salba şi costumul tradiţional şpăguit de la confraţi, după care au transformat în submarin
    http://stirileprotv.ro/stiri/international/rezultatele-unui-studiu-genetic-tiganii-europeni-provin-dintr-o-casta-marginalizata-din-india.html
    acest F 16 pentru a-l folosi la repatriere în mama India, manevră care i-a fost facilitată de Dan Voiculescu hotărât să stingă conflictul în mare.
    http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-avion-american-f-16-a-disparut-de-pe-radare-in-largul-coastelor-italiene-ale-marii-adriatice.html

  15. AJUTOR NESPERAT

    Deşi n-are încredere-n justiţie, o boabă ,
    Tot nu şi-a pierdut speranţa Senatorul ,
    Căci i-a promis solemn, Regele Cioabă ,
    Că-l va sprijini, să-l judece … Staborul .

    P.S. Repun acest catren la acest post, in speranta ca , dupa 3 ani de cand comentez pe acest blog, , nu voi fi cenzurat de administratorii acestei pagini virtuale. Imi place sa cred faptul ca neaparitia comment-ului meu inca de ieri, a fost un simplu accident. Domnul Dan Voiculescu nu a ingradit,dupa cate cunosc, nicicand ,nimanui, accesul la libera exprimare pe blogul sau , nici chiar atunci cand,comentariile la adresa domniei sale au fost mai putin magulitoare . In plus, mizez pe simtul umorului cu mult mai dezvoltat decat al altor politicieni , pe care insusi D.V. recunoaste ca il poseda.

  16. TRAIAN BĂSESCU ŞI CORTEXUL PREFRONTAL
    Somnul de calitate al parlamentarilor (în plen, evident) este garanţia că nu-i vor uita pe cei ce i-au ales (penultimul paragraf) – unu la mână.
    Pentru Guvernator, care a manifestat constant probleme grave de memorie în ambele mandate, stimularea electrică (ultimul paragraf) ar putea să-i reamintească angajamentul – cel cu masa verde, în special – de a demisiona, şi altele neonorate încă – doi la mână.

    “Schimbările structurale care au loc în creierul uman în mod natural, de-a lungul timpului, ajung să afecteze calitatea somnului, care la rândul său reduce abilitatea oamenilor de a stoca amintiri pe termen lung.
    Cercetări precedente au arătat că regiunea creierului aflată în spatele frunţii, cunoscută sub numele de cortexul prefrontral, tinde să se reducă în volum cu timpul, iar o parte din această regiune joacă un rol cheie în susţinerea somnului de calitate, o componentă critică în consolidarea amintirilor noi. Noul experiment, efectuat de cercetători de la Universitatea California, este prima cercetare care arată direct existenţa unei legături între schimbările structurale şi problemele de memorie provocate de somn.
    Rezultatele studiului sugerează că o metodă prin care putem preveni declinul memoriei în rândul adulţilor este prin îmbunătăţirea calităţii somnului, mai ales a fazei cunoscute sub numele de „faza slow-wave”, ce reprezintă aproximativ un sfert din durata totală a somnului obişnuit dintr-o noapte.
    Doctorii nu pot inversa schimbările structurale care au loc odată cu înaintarea în vârstă, aşa cum nu pot nici să întoarcă timpul. Cercetătorii folosesc în mod experimental stimularea electrică pentru a îmbunătăţi calitatea somnului adânc în rândul persoanelor în vârstă. Prin amplasarea electrozilor pe scalp, cercetătorii transmit curent electric în regiunea prefrontală, simulând astfel forma „undelor încete” de calitate. »

  17. Doua intrebari:
    – Cat de imbecil sa fie cineva care sa creada toata vrajeala asta cu „punerea la dispozitia justitiei” ?
    – Cu cat ii platiti pe astia care scriu comentariile astea gretoase ?

  18. @Dan Doboseriu /// Este interesant un lucru la dumneata : de ce , folosind inspiratiile „poetice” nu-l trimiti pe Basescu Traian la TZIGANI , TZIGANCI si STABOARE ?? De ce faci astfel de „glume” cu Dan Voiculescu ?? Sincer , pe mine nu ma convingi. Nu cu „arta” dumitale „divina” . Ci cu BUNELE INTENTII. Si mai ales , cu Adevaratele dumitale simpatii.

  19. ACROSTIH

    Te întrebi, îl suspectezi, din senin l-ai agăţat ;
    Hornul slobozeşte fumul, dacă-i bine curăţat !
    Oare e în lumea noastră o fiinţă mai greţoasă
    Ramolită şi spurcată decât *Jon ? Hai, ne lasă.

    *Jon : Javra ordinară naţională, alias Guvernatorul.

  20. DOAR CU PRAFUL DE PE CĂILE MARITIME

    « Avem experienţă în construcţia de vagoane pentru călători şi marfă. Există vechea bază tehnică în acest sens, utilizată sporadic. Este asimilat boghiul Y35 în ambele variante (călători şi marfă). Cererea peruană poate fi onorată de către furnizorii români, numai că preluarea vagoanelor pe apă, atât de călători cât şi de marfă este foarte scumpă.Ne rămâne varianta de a exporta în Peru, via mare, containerizat, componentele metalice ale carcaselor, boghiurilor, instalaţiilor de frână automată, de încălzire şi iluminat de la vagoane. »

    Acesta este doar un fragment din discursul cretinului Guvernator, ţinut ieri la sosirea pe aeroportul Henri Coandă pentru novicii mioritici de oriunde. Câteva explicaţii :
    Transportul pe apă, la capătul lumii, a numeroaselor componente ale unor structuri metalice complexe asamblabile prin sudură de rezistenţă, în bună parte, presupune, obligatoriu, şi exportul sedevisticii, implicit a tehnologiei de fabricaţie.
    Manopera de asamblare a acestor structuri poate reprezenta până la 70-80 % din preţul vagoanelor. Şi atunci românii cu ce se aleg ? Cu praful de pe…căile maritime, certamente.
    Superba industrie de material rulant ceauşistă exporta curent, via mare, vagoane de cale ferată asamblate, pentru că avea şi o puzderie de nave, o flotă, bă cretinule nenorocit, vânzător de neam, ţară şi…FLOTĂ.
    Bun e Cel de Sus ! Vai mama ta, cât de repede vei afla.

  21. ŞENGHENIREA TABLOURILOR OLANDEZE

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/dosarul-jaful-secolului-hotii-tablourilor-au-retinut-numele-lui-matisse-dupa-masina-matiz.html

    Regina Beatrix a Olandei a abdicat în semn de protest referitor la tablourile furate, nu înainte de a-i aminti premierului că la baza acestui caz stă decizia neghioabă a acestuia de neadmitere în spaţiul şenghenitor a strămoşilor din Carpaţii de curbură.
    « Grăbeşte-te repede », pân’ nu pun ăia ochii şi pe digurile Olandei, a mai adăugat Suverana.

  22. CE BINE NE-NŢELEGEM NOI DOI

    Ponta : Câte bărci au mai rămas din flota lui Ceauşescu, domnule Preşedinte ?
    Băsescu : COABITARE, ăsta e răspunsul meu sincer.
    Ponta, isteţ de felul său, pricepe că trebuie să fie ceva anagramat ; cată şi află două cuvinte : IOTE BARCA. Cu alte cuvinte : nici o barcă !

    iot//ă ~e : Nici o ( conform DEX)

  23. Parerea mea este ca e doar o lupta surda, devenita rutina din partea celor care sunt, sau ar trebui sa fie, invidiosi pentru programele dezvoltate de catre dvs.! nu au pus niciodata in balanta plusurile, realizarile pentru societatea romaneasca, ci doar aceeasi problema devenita obsesie pentru cei care se ascund in spatele unor functii de demnitate publica, intrati si ramasi in politica romaneasca doar in mra unor intelegeri facute in miezul noptii si la colt de masa… Oricum, pentru dvs, sincere felicitari pentru tot ceea ce ati facut si mult succes in continuare in tot ceea ce veti intreprinde!
    Cu simpatie, N.C.

  24. Sper ca pana la urmatoarele alegeri -parlamentare sau prezidentiale- sa aveti dosarele din justitie finalizate cu bine pentru a nu mai fi in situatia de a demisiona iar… :( …desi la cat de incet se misca justitia, intentionat sau nu, cine stie la care alegeri viitoare, din care an, Veti mai candida… :(
    Oricum, Prim-ministru al tarii puteti fi din orice moment.

  25. Intreprinderea „TIMPURI NOI” s-a comasat cu Intreprinderea de Masini Grele si a rezultat o fabricuta numita „TIMPURI GRELE”. Un banc destul de simpatic de pe vremea lui Ceasca, care este valabil si in zilele noastre, de unde expresia „ISTORIA SE REPETA”……!

  26. Stimabile Ics, dar sunt pe Minimax ! :)
    Ce altceva decat o minte de copil poate crede basmele spuse de domnul colonel ?

  27. Iar noi dorim sa renuntam la UE si NATO….

    The Lisbon Treaty

    Article 50 – Withdrawal from the EU

    http://www.lisbon-treaty.org/wcm/the-lisbon-treaty/treaty-on-european-union-and-comments/title-6-final-provisions/137-article-50.html

    1. Any Member State may decide to withdraw from the Union in accordance with its own constitutional requirements.

    2. A Member State which decides to withdraw shall notify the European Council of its intention. In the light of the guidelines provided by the European Council, the Union shall negotiate and conclude an agreement with that State, setting out the arrangements for its withdrawal, taking account of the framework for its future relationship with the Union. That agreement shall be negotiated in accordance with Article 218(3) of the Treaty on the Functioning of the European Union. It shall be concluded on behalf of the Union by the Council, acting by a qualified majority, after obtaining the consent of the European Parliament.

    3. The Treaties shall cease to apply to the State in question from the date of entry into force of the withdrawal agreement or, failing that, two years after the notification referred to in paragraph 2, unless the European Council, in agreement with the Member State concerned, unanimously decides to extend this period.

    4. For the purposes of paragraphs 2 and 3, the member of the European Council or of the Council representing the withdrawing Member State shall not participate in the discussions of the European Council or Council or in decisions concerning it.

    A qualified majority shall be defined in accordance with Article 238(3)(b) of the Treaty on the Functioning of the European Union.

    5. If a State which has withdrawn from the Union asks to rejoin, its request shall be subject to the procedure referred to in Article 49.

  28. Domnule profesor,va solicit ajutorul. Nu am la cine apela in aceasta chestiune delicata. Dupa cum se cunoaste, pe toate blogurile hartoagelor numite „22”, Evenimentul , R.L, Adevarul, NUMELE ADEVARAT al dulcineei lui Basescu a „prins” mai mult decat as fi sperat in cele mai fanteziste ipostaze ! „Duduia” se cheama fraudulos Monica Macovei. Spun fraudulos pentru ca NUMELE SAU REAL este de fapt Monica-Beria-Macovei !! Pe „Beria” l-a ocultat cu buna stiinta , dupa bunele-i obiceiuri abjecte si bolsevice . Povestea dobandirii acestui nume a fost publicata si in blogul de fata ; o voi mai posta din cand in cand ,pentru a se cunoaste mai bine. Ei , dar ce s-a intamplat de apelez la dvs. ? Aseara ,eram la „program” pe blogul revistei „22”. Nici nu stiti cat iubesc eu aceasta VIZUINA, aceasta „AVANGARDA” a ideologilor „de casa” apartinatoare infractorului Basescu Traian. Toti JDANOVII lui basescu ,profesionisti sau amatori sant aici , in „PAR” cum se spune.Tocmai raspundeam unui indignat ce latra la mine furios ,SOMANDU-MA sa nu mai folosesc denumirea de Beria-Macovei !!I-am raspuns cu „politetea” mea faimoasa ,explicandu-i ca sant bland cu tradatoarea-de-tara-profesionista !! Deoarece , logic si cunoscut din istorie , Lavrenti Beria a facut multe blestematii ,mai putin una. NU si-a tradat tara. Nu s-a dus fuga la Hitler sa-l roage sa prabuseasca PATRIA SOVIETELOR.Precum face in mod repetat „tanara” B.Macovei pe la UE si US. Dar, am promis sa ma straduiesc ,poate voi gasi ceva MAI PROPRIU Beriei-Macovei !! Ei si, tocmai in momentul asta a postat ceva chiar impricinata! Evident ,o minciuna balmajita despre MCV. Vazand iuresul de comentarii despre Beria-Macovei cred ca s-a sufocat. A sunat-o la siguranta pe sefa „22”-ului , KOMSOMOLISTA Andreea Pora , sa vada cum este posibil o astfel de blasfemie, chiar in „templul” lor, 22-ul ! Ce i-o fi zis servitoarei de „Porea” ,habar nu am. Cert este ca aceasta a trecut la amenintare scrisa cu CENZORA (sic !) daca mai indraznesc sa o mai denumesc asa pe „distinsa” ministru si Europarlamentar. De fapt am mai fost „cenzorat” in „22”, dar m-au „re-tolerat” , deoarece fara mine se plictiseau. Nu se pot ridica la infinit in slavi unii pe altii, ca nebunii, Redactori si Postaci. Ii apuca disperarea si risca „aruncarea in mare” , de tipul sinucidere colectiva , ca LEMINGII ! Acum , vin la rugamintea de ajutor , domnule profesor . Eu m-am repatriat din Canada in oct 2008 , dupa 14 ani de rezidenta acolo.Sant „LEJER NESTIUTOR” !! Cum s-ar zice,un pic „rupt” de realitatile de aici de pe la noi !Frica mi-e ca POREA-Komsomol , cu CARTARASCU , Cu LIICEAN si cu altii asemanatori, cam vor sa foloseasca Ei „trade-mark” ul Beria-Macovei !! Vor desigur sa-l comercializeze,sa-mi foloseasca FRAUDULOS munca mea !!Sa ma EXPLOATEZE josnic , domnule profesor ! Sant ferm hotarat sa ma opun unui astfel de rapt ! Daca vor bani ,duca-se ori la cap de pod , ca cersetorii , ori la portile cu SARME-GHIMPATE de la Cotroceni , tot ca cersetorii. Nu pe mine m-au slujit JDANOVII si LEONTE RAUTII astia ! Ci pe numitul Basescu Traian !! Am fost crescut in spiritul onoarei , nu al cedarii ! De aceea domnule profesor , va rog ,spuneti-mi : Cum pot INSCRIE „brandul” Monica-Beria-Macovei la Oficiul de stat pentru inventii si marci ( OSIM ) ?? Ar fi chiar pacat sa-l suteasca alde Pora si Plesu ,chit ca ei sant principial, genetic si politic inclinati la astfel de fapte. Va implor , domnule profesor , doar o mica sugestie vreau ,mica-de-tot !! /// Va saluta cu Respect si Veselie , Serban !!

  29. bestia de basescu trebuie dat jos pentru inalta tradare , nu suspendat .teroarea sa politica este fatisa !! dupa A.nastase doreste alt detinut politic. pe domnul voiculescu, singurul politician ce iubeste romania !!

  30. http://www.stiridecluj.ro/politic/ministrul-cercetarii-da-lectii-rectorilor-din-cluj-la-cabana-lui-ioan-rus-cum-se-fura-video-camera-ascunsa

    Cu ce se ocupa unii din guvernul ponta!
    ioan rus, omul lui basescu de la suspendare si-a suflecat manecile ca doar nu degeaba este el „Damblaua” lui ponta, ponta cel ce poarta la brau cheia de la visteria tarii (si a FMI).
    Domnule Voiculescu, ne imprumutam din nou la FMI sa aiba ce fura ioan rus?

    Adica ponta coabiteaza cu basescu sa poata ioan rus si ministrul cercetarii fura in liniste ?

    Intr-o tara civilizata. demisia premierului ar fi urmat la 10 minute dupa ce stirea a aparut la televizor. Doar nesimtirea il mai tine pe ponta agatat de un scaun la Palatul Victoria.

  31. salut serbane !! presupun ca esti aceeasi persoana care i-ai pulverizat pe basisti in Adevarul si Evenimentul .Z . Eu chiar stiam de 2 luni de numele „beria” macovei ! turbau toti din presa basista ! Ai toata gratitudinea mea.! zi asa , a intrat babaciunea tocmai cand o descriai ?? si a certat-o pe paparuda de pora ??ha-ha ! tare situatie !! A aflat hoaska de macovei ca o cheama Beria-Macovei si asta „in direct „!! s am citit povestea ta despre „nunta lui macovei cu Beria .imi pare rau ca n-am salvat-o . poate nu ar strica sa o mai dai , „la vedere” , inclusiv pe acest blog !! iar ideea ta cu OSIM-ul e chiar de pomina !! gluma-gluma , dar poate chiar n-ar fi rau sa-ti asiguri copy-write-ul ! cu simpatie Marcel

  32. Nemernica de MACOVEI isi merita din plin numele de BERIA !!!!! Este capul TRADARII in tara asta. Din cauza TURNATORIILOR ei LA MERKEL tara mea este PRIGONITA !! Tot bestia asta razbunatoare vrea sa-i faca rau domnului Profesor Voiculescu !!! Sa nu-l lasam singur pe DOMNUL PROFESOR !! SA N-O LASAM PE ACEASTA JAVRA SA NE DISTRUGA TARA. !!! / P.S felicitari din suflet lui Serban , pentru inspiratie Si succes cu inscrierea Beriei-Macovei la osim !!!

  33. Preludiu la, sau chiar Apocalipsa. Şi atunci cum rămâne cu datoria imensă făcută de el şi pentu el ( Javra ordinară naţională)?

    http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/un-supervulcan-din-italia-pune-pe-jar-specialistii-ar-putea-erupe-oricand-cu-efecte-devastatoare.html
    ………………………………………………………………………………………………………………..

    « Asemenea catastrofe au avut loc in urma cu 74.000 de ani (vulcanul Toba) si cu aproximativ 40.000 de ani in urma (vulcanul din Italia).
    Super-eruptiile au loc foarte rar si sunt aproape imposibil de prevazut.
    Ultima eruptie a Campiilor Flegreene a avut loc in anul 1538, cand a luat nastere in acest fel Monte Nuovo (Noul Munte), langa orasul Pozzuoli.
    Potrivit documentelor de atunci, inainte de explozie s-a observat inaltarea terenului, cutremure si schimbari in activitatea gazelor emise. » Ca şi acum, se pare.

  34. Ati cistigat o gramada de voturi cu ajutorul campaniei ,, 100 de locuri de salvat din Romania”. Ati cistigat alegerile si cred ca ar fi interesant ca aceasta campanie sa fie continuata de Eba si peste inca 4 ani de Mazare, dupa care sper ca de dumneavoastra.

  35. Ştiinţă : Dan Voiculescu, poz. 1 din Planul *Jon-Barroso

    10♣ NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ PENTRU ADRIAN NĂSTASE

    începe de azi şi se termină cu ☼ pe12. În această perioadă, cea mai lungă, care a mai rămas, trebuie să faceţi faţă la cele mai cumplite josnicii din partea unei canalii (Guvernatorul), să vă autosupraveghiaţi 24 din 24 şi, nu în ultimul rînd, să vă procuraţi o « bască ».
    Momentul aducerii pe tapet a executării silite este prestabilit în planul *Jon-Barroso de suprimare fizică al lui Adrian Năstase. Vor urma alte procese, expres derulate, în care tragerea de timp este arma victimei în faţa unei justiţii aservite şi compromise. Nu partidul v-a veghiat şi ţinut moralul cât mai sus, ci prostimea sinceră şi pură care năzuieşte ca prin dv. să asigure în România un Comandament al Dreptăţii Sociale, anexă la cel al Dreptăţii Divine.
    Aveţi grijă de sănătatea mentală şi fizică a dv.
    Rămânem prin preajmă devotaţi spiritului românesc de « justiţie pe pâine ».
    * Ţavra ordinară naţională

  36. MCV = VCM

    Curăţenie impecabilă într-un VC superb amplasat în incinta unui Carrefour. Tataie doreşte să-l viziteze inainte de a intra în interminabilele spaţii comerciale. Inscripţii mari inconfundabile indică fiecărui sex unde trebuie să meargă. La VCM intră tataie de unde iese fericit după câteva minute. Zâmbesc. – Ai citit aşa repede tot Raportul MCV venit de la Bruxelles ?
    – Nu era niciun raport. Ce ţi s-a năzărit ?
    – Păi nu scrie VCM acolo unde fuseşi care privit în oglinda de vis-a-vis apare ca MCV, mă justific eu.
    – D-aia pute de trăzneşte ? îmi replică tataie râzând în hohote…

  37. Ceea ce presupuneam s-a adeverit: in loc de combaterea evaziunii, s-au impozitat toate firmele mici! Adica, tot de la saraci luam bani! Pai, masura asta, acum doi ani de zile, a condus la taierea salariilor bugetarilor! Pentru un comerciant care vinde cu 20% adaos, iar jumatate din adaos merge pe cheltuieli (si asta-i un caz fericit), acest impozit de 3% pe cifra de afaceri inseamna 30% impozit pe profit. Acest tip de impozitare merge in servicii, unde nu exista cheltuieli cu marfurile. Adica acolo unde cifra de afaceri reprezinta, de fapt, adaosul comercial. Multa prostie pe la finantele alea! De-asta vreti dublarea pedepselor pentru evaziune? Ca sa-i arestati pe comerciantii cu 5000 de euro pe luna cifra de afaceri? Adica, pe aia care castiga 500 de euro pe luna? Halal!

  38. Dacă DA14 o cârmeşte un lat de pelican spre Pământ, România rămâne veşnic datoare la FMI?
    Pe asta să fi mizat canalia de TB când ne-a indatorat fără consultare prin Referendum?

    ÎN LIBERTATE, CU OCHII SPRE CER, DOMNULE

    “Trecere asteroidului DA14 pe langa Terra este un eveniment cu totul si cu totul deosebit, dupa ce oamenii de stiinta de la NASA au calculat ca acesta va trece la o distanta atat de mica de planeta noastra, incat va fi mai aproape de Terra decat satelitii trimisi de NASA agentiile spatiale in cosmos.
    “Este un record”, a declarat expertul NASA, Don Yeomans: “Nu am vazut niciodata un obiect care sa treaca atat de aproape de planeta noastra”
    Specialistii NASA dau insa asigurari ca nu este cazul sa intram in panica, deoarece “nu exista nicio sansa ca acest asteroid sa loveasca Pamantul”, scrie Huffington Post.
    Evenimentul a mai fost caracterizat drept noaptea in care pamantul va avea doua luni pe cer, deoarece asteroidul va reusi sa produca o lumina la fel de puternica precum cea a satelitului natural al pamantului.”

    http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/asa-ceva-nu-am-mai-vazut-niciodata-ce-spun-expertii-nasa-despre-fenomenul-noptii-celor-doua-luni.html

  39. @ Serban Dragan

    Se vede si din avion , mai ales de catre cei care te-au urmarit ori vor avea curiozitatea sa te urmareasaca si pe blogul Andreei Pora, unde tu semnezi de regula” Serban „, ca Trestioreanu Marcel = Loti = Serban Dragan , acest truc de a te pupa in cur singur ca maimuta practicandu-l de foarte mult timp incat e deja rasuflat ; s-a prins de el si ultimul comentator pe blogul, nesuferitei, ce-i drept, al lui madam Pora . Acolo, sunt satui de tine si de aberatiile tale ce provoaca efectiv voma si pe care unii le-au numit deja „serbanisme” incat ai devenit un fel de Robert Horvath pe care toti l-au alungat si l-au scuipat de pe blogurile lor . Macar ala era cultivat pe cand tu esti pur si simplu un onanist care te lauzi facand pe-a misteriosul in ce priveste pregatirea ta, desi se vede de la o posta ca esti un semianalfabet si un agramat notoriu . Du-te domnule si mai fa-ti cate un control la cap ca esti de-a dreptul penibil. Si mai lasa inventia cea cu Beria caci nu ai nici un haz, nu te mai strofoca atat sa nu faci cumva pe tine treaba mare . Hai sictir, in p.m. labagiule !

  40. Faptul ca „ZISELE” mele au devenit NUME PROPRIU , „serbanisme” asa cum PROSTESTE recunosti este o dovada fara-de-tagada ! Constituie EVIDENTA groaznicelor lovituri pe care le-ati primit de la mine. Si tu , si volodea Tismanean , si Plesu,si Liicean !! Si toti JDANOVII si TARTAROTZII ideologici ai criminalului regim Basescu Traian. Scheunaturile , zgreptzanelile voastre au avut un lucru comun si definitoriu : slugarnice si lase implorari lansate administratorilor publicatiilor Basiste pentru INTERZICEREA mea !! Aici insa, ai gresit adresa ! ori esti chiar atat de BEZMETIC incat supozezi ca aici este un site „prezidential” ??Dar , am mai spus-o si altora. Ti-o spun si tie : N-AI SCAPAT si N-AI SA-MI SCAPI !! Eu sant PRETUTINDENI. Te vad , te stiu , in orice PIVNITA te-ai ascunde !! Iar timpul tau si al STAPANILOR TAI a expirat . Vor urma SOCOTELIILE ! Indifirent cat mai sperati voi in „RESURECTIA” idolului vostru BASESCU. Care e STRAMBAT si GAUNOS deja. Va lupta ca o fiara sa-si scape propria piele !! Pentru Gunoaie de felul tau nu are nici apetenta si nu mai are nici forta. Veti fi , mai curand decat credeti , niste ORFELINI ABJECTI. Atunci ne vom rafui .Pentru toate relele si vanzaturile voastre !!

  41. Nemenrnicilor de basisti si securisti !! vreti sa ne amutiti pe toti ?? Asta cu salubritatea este un provocator ordinar !! Va e teama de domnul Profesor Voiculescu , de rectitudinea si patriotismul domniei sale !!! Minciunile voastre ordinare au umplut tot internetul . Iar pentru domnul serban cred ca ati fact deja echipe speciale. prea v-a umilit peste tot , in special in fieful nemernicei de Andreea Pora. Toti cititorii sa se uite pe „22” , sa vada ce le-a facut serban acolo !! De aceea il urati in asa hal !!

  42. D-le Voiculescu, trasati-le ca sarcina de serviciu jurnalistilor profesionisti de la Antena3 intocmirea mapei profesionale a infractoruui TB cu toate cazurile de coruptie in care a fost implicat marinarul lui peste prajit incepand cu 1990 si pana in prezent implicit cu lista procurorilor si judecatorilor care i-au dat NUP mafiotului, bisnitarului si smenarului national de prim rang si posturile pe care le ocupa acestia dupa ce l-au spalat pe borfas. Din aceasta mapa nu trebuiesc omisi nici membrii de vaza ai familiei de hoti de hoti ce conduce Romania. Si trimiteti aceasta mapa beton la UE, personal lui Merkel, Barroso si Reding si tuturor marilor agentii internationale de presa pentru a demonstra pe mana cui a fost si este inca Justitia din Romania in ultimii 8 ani de zile si de ce TB tine cu dintii de Morar si Justitei. Si bineinteles prezentati mapa profesionala de borfas si lui Ponta si Antonescu si intrebati-i direct de ce-l mai tin pe acest individ corupt pana in maduva oaselor in fruntea tarii cand locul lui s-al acolitilor lui se afla la inchisoare. Cu respect va saluta forumistul gelu.

Comentariile sunt închise.