Scriam chiar pe blog, in urma cu cateva zile, ca dosarul fara probe care mi s-a “pregatit”, ajuns la Inalta Curte, nu poate fi judecat decat de catre cei “alesi”.

Ieri, absolut “intamplator” acest dosar a fost repartizat, dintre zeci de judecatori, exact celor 3 care au pronuntat decizia intr-un alt dosar fara probe.

Aceasta “coincidenta” demonstreaza, o data in plus, ca am avut dreptate. Sigur, nu e singura coincidenta.

Tot o coincidenta a facut ca DNA sa ancheteze un chestor al Politiei Romane imediat ce domnul Basescu l-a amenintat public (“Nu e bine, domnule chestor!”).

Tot o coincidenta a declansat o ancheta ANI impotriva unui judecator imediat ce acesta a indraznit sa conteste o procedura in cadrul CSM.

Sirul “coincidentelor” ar putea continua. Dar n-are sens.

Este fascinant cum armata de impostori care striga neincetat ca apara statul de drept, in fata acestor “coincidente” antidemocratice fie tace, fie saluta incantata.

Asadar, in conditiile in care sistemul arondat domnului Basescu a renuntat la orice “jena democratica”, iar aparentele oricum nu mai pot fi salvate, nu inteleg de ce se mai pierde vremea. L-a suparat chestorul pe Traian Basescu, “umflati-l!” L-a suparat judecatorul pe Traian Basescu, “umflati-l!”. Il supara, de atatia ani, Voiculescu pe Basescu? “Curat neconstitutional, dar umflati-l!”

Umorul ramane cea mai buna arma in lupta cu impostorul…

48 COMENTARII

  1. Domnule profesor, in cel putin doua postari,am emis urmatorul postulat al regimului Basescu. Il repet, PENTRU A SE AUZI BINE. Basescu nu e „Neglijent” ,cum ar putea crede naivii.Nu a renuntat la ” jena democratica” doar de nerusinat ce este. Suprema magistratura in toate timpurile a fost puterea de a azvarli in puscarie pe cine doresti si cand doresti. Iar INTIMIDAREA este chiar mai puternica decat represiunea ! ( studiati-l pe joseph fouche ) Aceasta este SI MAI eficienta cand represiunea se exercita asupra NEVINOVATILOR. Ducand evident la FRICA publica !! In asa fel incat NIMENI sa nu se mai simta in siguranta. Faptul evident ca Adrian Nastase ESTE detinut politic Intereseaza pe cineva ?? Pe „castigatorii” si guvernantii pe care i-am votat Ii PREOCUPA acest lucru ?? Cat vor de la popor ??? 101 % la alegeri ?? eu cred ca NOI le-am dat suficient. Daca cei pe care i-am votat sa scoata in afara legii regimul basescu SE FAC ca PLOUA, nu pot trage decat o concluzie : Ar putea fi complici cu acesta. cu respect , Serban

  2. Va salut,dle. senator.Ce mai asteapta guvernantii pe care cu atata generozitate noi i-am trimis in functie. ?? Cat sa mai asteptam ce ne-au promis, prin deviza in care poporul a crezut. Sper ca dvs. nu ati uitat-o. O reamintesc : „dreptate pana la capat”. Ce mai asteptati ?? Va cert inclusiv pe dvs., pentru care am simpatie si ,mai ales,pretuire. Era vorba ca basescu si hotii lui sa raspunda ! Nu dumneavoastra. !! Oamenii sant dezamagiti rau. Va vaitati cu totii, desi aveti toata puterea . Pe care v-a dat-o poporul, nu Merkel !! asteptati sa va insceneze basescu procese politice la toti liderii usl ?? sau numai acelora ce nu au facut pacte cu el, si nu i-au devenit supusi proaspeti. ?? cu stima ,,iulian

  3. Domnu’ Dan sa nu mai fiti suparat pt tot ce vi se intampla.Sunt sigur,ca nu veti pati nimic.Daca cumva se va intampla ceva,veti fi eroul natiunii.Din toata aceasta tevatura imi va pare rau,ca o perioada de timp jocul democratic va avea de suferit,datorita lipsei dumneavoastra de pe scena ostilitatilor politice.

  4. revin :: Citind comentariul de mai sus, semnat de dl. Iulian. Este just ce afirma !! Atmosfera publica ,(cea profunda,reala, nu de prin ziare si televiziuni ) privind pe castigatori, da semne de deteriorare. Oamenii au votat MASIV schimbarea. Si nu o schimbare de fatada !! pentru o” cosmetizare ” nu s-ar fi obtinut acest 70 % !! Schimbarea nu se refera la cotlete bine rumenite , date la pomana pe stazi. Cine crede asta, se inseala. Si va deconta. Vointa populara CLARA,MASIVA,EXPLICITA a fost fara dubii si subtilitati diplomatice aceasta : JOS REGIMUL BASESCU si PEDEPSIREA LUI !! Mai ales pedepsirea lui ! doar ar fi scandalos sa aflam ca Basescu,cu banii adunati in 8 ani, zace la soare pe undeva pe plaje exotice,avand eventual alaturi o cocota mai tanara si mai apetisanta decat Elena Udrea. Care, cum se vede ,s-a cam uzat. Si cu „frumusica” IOANA ,”notara” furacioasa. pe langa ei ,rasfatandu-se cu gratia-i cunoscuta !! Sugand cu totii,gratios,bauturi energizante .si razand de noi, DE „PROSTI” ce santem.!! Cred ca santeti de acord cu mine, domnule Profesor. In sensul ca aceasta imagine ne este deloc placuta ochiului ! Vreau sa va atentionez ,cu toata simpatia, ca scuze ca „nu se poate” ca nu vrea Reding ,ca nu ne lasa Gitenstein, ca Europa , ca mai stiu eu ce , NU VOR FI ACCEPTATE PREA MULT timp. Oamenii ori va vor considera slabi ,ori altceva. Nu vreau sa spun ce !! Cand ai primit puterea de la popor TREBUIE s-o folosesti. In opinia mea , nu dispuneti de timp nelimitat. Cel mai grav lucru ar fi sa dezamagiti aceasta masa de alegatori. Care lucid, si nu amorf v-au dat ce ati dorit. A doua oara nu cred ca va mai reactiona asa. Stiti ceva ??EU cred ca lumea are dreptate. OARE cum gandeste lumea ?? Cam asa ;nici cand ai TOATE ATUURILE nu poti castiga ???? Inseamna ca nu norocul iti lipseste !! De fapt NU STII tu sa joci !! Mergi , lasa pe altul ! poate om avea si NOI noroc. Poate o fi MAI BUN. //// serban, cu simpatie

  5. CE MĂ-SA

    Guvernatorul, domnule, este o hazna deschisă cu ani în urmă, uitată nevidanjată, care pute de trăzneşte. Poporul îl urăşte de moarte, şi voia i se va-ndeplini. Dreptatea divină nu cunoaşte recursul. 25 aprilie nu este un capăt de ţară, şi la nevoie, ca-n orice război, mai e şi „ţara nimănui”…
    Parlamentul trebuie să duduie. E soluţia sigură şi la-ndemână.
    Să nu uit : să se legifereze grabnic ca foştii preşedinţi să nu primească de la stat, case.
    Ce mă-sa ! La muncă javrelor care aţi distrus o ţară minunată !

  6. @ Dan Voiculescu

    TENACITATE

    De mult, te-atacă Javra Ordinară pe la spate ,
    Având probabil stabilit ca target, să te umfle ;
    E şi dispus „să facă totul”, să aibă rezultate ,
    Chiar de-i necesar,”pe undeva”, … să-ţi sufle .

  7. @ Dan Voiculescu

    Spuneţi că „Ieri, absolut “intamplator” acest dosar a fost repartizat, dintre zeci de judecatori, exact celor 3 care au pronuntat decizia intr-un alt dosar fara probe.”

    Păi dacă tot credeţi că umorul este o armă, vă întreb şi eu… „Vă simţiţi un exemplu?”… ca să ştim la ce decizie să ne aşteptăm :D

  8. DIN ÎNŢELEPCIUNEA BORDELIERĂ

    ® – Capitalismul e ca un vagin : se intră în forţă, se iese fleşcăit.
    ® – „Fetele” sunt ca bordurile lui Videanu : se schimbă des.
    ® – Guvernatorul este ultimul creţ de pe pubisul ţării. Pensaţi-l !
    ® – Bretonata : o codoaşă care se dă cu recunoştinţă.
    ® – UE : 27 de falusuri inegale clocind ouăle limpezi ele crizei.
    ® – Parlamentarii : un „absorbant” care se schimbă tot la 4 ani.
    ® – Viitorul mioritic stă între picioare : desfăceţi-le bre, altfel pieriţi !
    ® – Nu sub fuste este economia subterană !
    ® – Silicoanele : ultima găselniţă capitalistă a economiei de piaţă.
    ® – Bordelul : o firmă respectabilă pentru clienţi nerespectabili.
    ® – „Munca l-a creat pe om”: dând din fund, aş zice, bre nea Darwine.
    ® – Mânăritul : concurenţa noastră de temut.

  9. Eu cred ca Basescu primeste ordine din alta parte dar e si ticalos. Oricum e bine sa il ai ca „pila” dar nu te poti baza pe el. Cand era Ministru Transporturilor promitea angajatilor mariri salariale si a doua zi uita ce spusese. Asta e omu n-ai ce face cred ca e impus din afara.

  10. Impresia mea este ca justitia aservita fatis lui Basescu,doreste sa mai dea ” un exemplu” . Pe dumneavoastra,domnule senator.dupa cel al lui Nastase. Daca reuseste,va fi dovada ca desi ati castigat zdrobitor alegerile,pur si simplu usl nu reprezinta nimic. Am citit si comentariile de mai sus,cele ale lui Serban. Pe langa faptul ca sant foarte bune ( si cu o tenta ironica ultimul) apelul dumnealui este clar si pertinent.Subscriu la el fara rezerve :Dumneavoastra ce faceti ? stati pasivi? Cu 70 la suta in contra sa,tot basescu isi face mendrele?

  11. VINERI, 18 IANUARIE 2013

    Ganduri despre DOR DE …

    ” Când privesc zilele de-aur a scripturelor române,

    Mă cufund ca într-o mare de visări dulci şi senine
    Şi în jur parcă-mi colindă dulci şi mândre primăveri,
    Sau văd nopţi ce-ntind deasupră-mi oceanele de stele,
    Zile cu trei sori în frunte, verzi dumbrăvi cu filomele,
    Cu izvoare-ale gândirii şi cu râuri de cântări. ”

    Eram in trecere pe bloguri si am vazut ceva demn de o cauza mai buna. Adica,in loc de semnaturi anonime si polemici fade, distructive, actiuni directe si pertinente.

    Sa ma explic.

    Privind la toata tevatura actuala cu „uite OUG-ul, nu-i OUG-ul”, cu „moftul roman” al parlamentarilor suparati de obligativitatea, din solidaritate macar, de a mai strange cureaua, cu directori la stat care nu-si fac treba, cu promisiuni bombastice si rectractari pe masura, cu propuneri interesante de redresare dar, in acelasi timp, contestate, mi se face dor de …

    De perioada anilor cand, elev fiind citeam, pe nerasuflate, despre un invatamant bine structurat si eficient „implementat” (cu toate ca la acea vreme termenul nici nu exista in dictionare) de „titani” ai pedagogiei romanesti, chiar daca si atunci elevii „isi faceau de cap” ( DAR CU CAP !). Pentru cine nu a ghicit, recomand cu caldura romanul „CISMIGIU & CO”.

    De perioada „luminoasa” a istoriei, cand „greii politicii nationale” faceau si desfaceau atat pentru binele lor DAR MAI ALES PENTRU BINELE POPORULUI. Recomand „Istoria romanilor” lui Vlad Georgescu.

    De perioada de glorie a armatei, cand instructia era instructie, cadrele militare erau stimate si respectate, statutul acestora fiind „un target” urmarit de majoritatea celor care-si doreau o cariera de succes.

    De timpurile cand a fi doctor, chiar si la tara, era o mandrie si o pasiune bine apreciata si remunerata.

    De un IMN care, ori de cate ori il auzeam, ma furnica pe spate, pentru ca era scris pentru ETERNITATE de Ciprian Porumbescu si se incheia, desi in comunism nu s-a intonat, niciodata, ultima strofa:

    Iar când, fraților, m’oi duce
    De la voi ș’oi fi să mor
    Pe mormânt, atunci să-mi puneți
    Mândrul nostru tricolor

    pentru „carcotasi” recomand Wikipedia.

    … si de multe altele care raman doar vise, cand vad epigonii politicii romanesti actuale, copii deteriorate, incorecte dar perfect asemanatoare „menajeriei politice” caragialesti.

    Fata de toata aceasta situatie, fata de toata incapacitatea intregii clase politice de a se ridica la standardele si „Acquis-ul Comunitar”, nu pot decat sa-l remarc pe un mare filozof, care conchidea:

    „Nu sunt supărat că m-ai mințit, sunt supărat că de acum încolo nu te pot crede.”
    Friedrich Nietzsche

  12. „CALUL MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA” cam acesta este TB in cateva cuvinte. Faptul ca justitia ii face mendrele, imi aminteste de 3 proverbe: „Spune-mi cu cine te unesti ca sa-ti spun cine esti”, „Corb la corb nu-si scoate ochii”, si „Cine se aseamana se aduna”. Se pare ca „Presu” (pe care ni l-au bagat fortat pe gat americanu’ si neamtu’) nu are alta treaba de facut decat sa se razbune pe oamenii care-i considera incomozi pentru imaginea lui (si asa sifonata destul de faptele lui infame), cu toate ca, un alt proverb romanesc spune ca: „Razbunarea este arma prostului”. In concluzie, „Atata minte are atata judeca” !

  13. Daca considerati ca dosarul Trofeul Calitatii este o facatura atunci consider ca si dumneavoastra meritati un loc de onoare la Jilava!

  14. Buna ziua dle Voiculescu ,
    Astazi am descoperit blogul dvs . oricum aveam o perere buna despre dvs ,astazi m-am convins ca sunteti un om de la care noi , cei mai tineri , avem ce invata .
    Referitor la subiectul de astazi …. Dumneavoastra sau altii ca dumneavoastra puternici din punct de vedere financiar , aveti cu ce sa va aparati , adica va permiteti sa angajati o armata de avocati , cind faceti un contract aveti o armata de juristi , dar noi .. restul , cum ne putem apara ? Un imobil cumparat in 2006, pentru care ne judecam de 4 ani pt ca a mai aparut un alt proprietar , avocatul care a vindut procesul dupa doi ani , judecator care …. daca va trimit sentinta … o sa aveti nevoie de bigudiuri pentru minte si de Marea Neagra sa stati cu picioarele … nu de alta dar va ia foc creierul … pe noi cine ne apara ??????Stiti cite taxe se platesc in 4 ani de proces???
    Ce solutie exista sa cerem despagubiri notarului care a inchiat contractul de vinzare cumparare , judecatorului care a dat o solutie alambicata , avocatului care nu isi face meseria .>>>>>???

  15. USL doarme pe el. Si se vaita , ca femeile , peste tot. Ca basescu isi face mendrele. De aia v-am dat noi votul ? Ca sa stati fricosi in fata acestei bestii?? daca atata puteti,dormiti in continuare.Cam pana o sa va treziti cu totii in situatia domnului Nastase. Nu v-am dat voturi cum ati cerut ?? Cate vroiati,domnilor ??

  16. Facem noi haz de necaz, dar orice roman nascut cel tarziu in anii 60 stie ce viata grea faceau cei care paraseau tara pe atunci -legal sau prin fuga- rudelor ramase in tara. Eu consider ca rudele plecate la o viata libera condamnau pe cei de-acasa la urmarire, discreta sau nu, a celor de aici. Si tot ele, rudele, cer acum despagubiri celor inrobiti dublu din tara… nu mi se pare corect !
    Verisoara Dv. ar trebui sa Va despagubeasca pentru viata grea la care V-a obligat plecand, fiindca V-a bagat automat in vizorul celor de la secu’ ! !

  17. Cei ce cred ca Voiculescu este usa de biserica, va meritati tara…
    Mi-asi schimba parerea despre politica si justitie cand il vad pe Voiculescu si Basescu colegi de celula…pana atunci spalati-va cu ei pe cap.

  18. Spre ştiinţă:
    Stimatei doamne Mona Pivniceru
    Ministrul Justiţiei

    N-AVEM UN LANŢ AŞA DE LUNG

    Convorbire între directorul Jilavei şi Guvernatorul teleportat în biroul acestuia :
    – Aş vrea ca alea 45 zile de graţie calculate de voi pentru Năstase să-i fie acodate măcar parţial, dar numai ca nopţi (19:00 – 7:00), la Cornu de preferinţă, iar ziua,aici, pentru programul normal.
    Ar fi vreo problemă ?
    – Una singură : noi nu avem un lanţ aşa de lung (Jilava-Cornu) !

  19. Era vorba ca basescu si hotii lui sa raspunda ! Nu dumneavoastra. !! Oamenii sant dezamagiti rau. Va vaitati cu totii, desi aveti toata puterea . Pe care v-a dat-o poporul, nu Merkel !!
    IULIAN are dreptate,lasati justitia sa-si faca datoria.CINE A FURAT,LA PUSCARIE CU VOI.SA AJUNS CA VOI HOTII SA FITI LA PUTERE SI NOI PROSTII SA PLATIM TAXE SI IMPOZITE,CASA AVETI CE FURA.VINE OARE TEPES?
    NU MA INTERESEAZA CA E BASESCU SAU ALTII,TOTI HOTII LA PUSCARIE SI CE E FOARTE IMPORTANT CONFISCAREA AVERILOR FURATE.
    NU NATIONALIZARE,NU COMUNISM,NU EGALITATE.DREPTATE SI ADEVAR.HOTII LA PUSCARIE SI AVERILE FURATE INAPOI.
    NU ASTEPTATI O REVOLUTIE A PROLETARIATULUI CA VA FI RAU PENTRU TOATA LUMEA.
    DUMNEAVOASTRA STITI CEL MAI BINE CE VREAU SA SPUN.
    DREPTATE NU CONDAMNARI ABUZIVE.

  20. @ ALEXANDRU . Sistemul de POLITIE POLITICA construit in regimul T.B are ca forta centrala ,executiva JUSTITIA. Aceasta nu poate sa actioneze altfel decat o face. Pentru ca asa s-a construit Sistemul de putere. Cat timp traian basescu nu este dislocat, orice speranta de functionare normala , legala este o iluzie. Chiar mai mult ,o naivitate. Reamintesc un lucru pe care multi nu l-au sesizat. Basescu era la „garaj” , suspendat. Sistemul raspundea in continuare DOAR la comenzile sale !! Procrurorii SAI erau La lucru,in forta,anchetand votantii. Folosind intimidarea. Asta desi ,OFICIAL, Basescu nu mai avea parghiile puterii in posesie . Cu toate astea, era vizibil ca doar ORDINELE sale catre aparatul politico-judiciar erau executate . CUM, IN CE FEL, PE CE FILIRA , au fost transmise aceste ordine , este cu adevarat o problema ingrijoratoare si delicata. Problema ce depaseste in mod cert o discutie pe blog. ////// salut,Serban

  21. Foarte corect ce sustine dl. serban in toate cele 3 postari.; in prima din ele pune o intrebare clara. Anume,cat va trebuie domnilor : 101 % (???) Nu vi se pare ca pretindeti prea mult ???????. Aveti tot ce va trebuie,pentru ca v-am dat ce ati cerut !! adica aveti legitimitate. Atunci ce mai asteptati ? Sa ne faca basescu dosare fabricate la toti ?? Daca il lasati asa,nu va ezita !!!! Nu-i lipseste tupeul. Si iar revin la ce a scris serban. Nu o sa va mearga mult cu „nu ne lasa strainii” !! ; indiferent cine ar fi ei. Votul l-ati primit in primul rand pentru a-l neutraliza si debarca pe acest nemernic Basescu. Abia dupa aia ocupati-va de economie. Oricum,cu el acolo,nu aveti nici o sansa sa construiti ceva !! Va va sabota,pentru ca numai asta stie sa faca . !! cu respect, teddy

  22. „Nu-i pentru cin’ se pregăteşte, ci pentru cin’ se nimereşte.”

    Aşa fu şi-n 2004 şi-n 2009 şi-n 2012 şi…rămâne de văzut.
    Cred că parlamentul şi guvernul USL vor reuşi să-l debarce pe barcagiu până-n septembrie a.c. Cât priveşte România, salvarea i-ar putea veni de la un război mondial distrugător (la noi nu mai e nimic de distrus!) sau de la un faliment iremediabil al marilor economii europene, care ne va găsi aliniaţi, cei 27 pasageri primind comanda : „Scapă cine poate !”

  23. UN BĂRBAT EXTREM DE DEMN

    Aşa este descris Adrian Năstase de către senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, noaptea târziu, cam pe la 23:35 într-o emisiune reuşită, pe Antena3. „După o aşteptare suficientă la Vorbitorul Jilavei, coboară un bărbat înalt, bine făcut, extrem de demn, îmbrăcat gros – prietenul şi colegul meu Adrian Năstase, pe care l-am vizitat în calitate de senator, cerând scuze pe această cale familiei sale pentru a fi consumat una din cele 4 întrevederi lunare.”
    Fericitul vizitator a comentat scurt câteva dintre răspunsurile lui AN la problemele abordate în cursul întrevedeii din camera specială a aşezământului, din care redau numai două ca fiind chiar vorbele vizitatului :
    – Doamne fereşte să abordaţi modificarea Constituţiei pornind de la Traian Băsescu !
    – Activităţile importante ale unui guvern trebuie să se deruleze imediat după alegeri, şi nu tardiv, spre finele mandatului !!!
    Din spusele lui SRS, vizitatul s-ar fi arătat rezervat în privinţa lui Ponta, Antonescu şi alţii, afirmând că „Pactul de Coabitare” a fost o greşeală.
    Despre şicanele ce i se fac lui AN în legătură cu legala eliberare condiţionată, senatorul Sorin Roşca Stănescu nu a ezitat să-şi spună părerea autorizată, în traducerea mea : „Teama unora de fluviul sfaturilor competente ale lui Adrian Năstase, tocmai în perioada de germinare a hotărâtoarelor decizii ale Parlamentului şi Guvenului României veşnice.

  24. Serban.Nu pot sa cred ca un om poate avea atata putere,dincontra cred ca justitia ne arunca cu praf in ochi.Ne serveste din cand in cand cate o tema de discutie si ne lasa sa ne bucuram ca fraierii.Daca ar fi dreapta pentru toti da.Nu observati ca oricine in tara asta ajunge undeva,indiferent unde cauta sa-si faca relatii pentru protectie.Sa fim toti egali in fata legii,sa ni se apere proprietatea,autoritatile sa ne respecte asa cum meritam,iar justitia cand are un dosar sa dea in cel mai scurt timp solutia:daca a furat sa dea averea nejustificata poporului inapoi,iar detentia nu e o solutie.Puscaria sa fie pentru violatori,criminali,teroristi.Cei care au facut averi nejustificate nu sunt chiar atat de vinovati ca un criminal.E ca si cum cineva i-ti ia un obiect,l-ai prins si il da inapoi.asta e te inpaci,il ierti dar nu il uiti.
    Marea nenorocire e ca justitia nu e subordonata,ci mai degraba servila,sluga…..

  25. Ce afacut Basescu cu justitia s-a mai petrecut in istoria Romaniei. In timpul lui @ALEXANDRU ::: Carol II .Si tot intr-un sistem democratic (cel putin pana in 1938) Bunicul meu , POPESCU.Z.GHEORGHE a lucrat 20 de ani (1924-1944) in sistemul de informatii. La asa numitul „BIROU 2” al Marelui stat major. Lucruri din epoca aceea, ma refer la cele mai „ascunse” le-am „mostenit” de la el. Problema este ca nici dupa fuga lui Carol nu s-a facut lumina asupra mecanismului ce a facut posibila UZURPAREA PUTERII DE STAT. Repet, in aceeasi situatie ca in timpul lui Basescu. INTR_O DEMOCRATIE, cel putin formala,scriptica. Atunci nu a fost posibil. A venit razboiul,infrangerea,ocupatia. Cate ceva tot a transpirat. Pe acel „CEVA” mi-am bazat afirmatiile . ////// salut,Serban

  26. Personal gasesc foarte interesant ce spune dl serban. Asta pt.ca in general nimic nu e nou sub soare. Afirma ca are informatii despre o cazuistica asemanatoare ,din perioada interbelica.Provenite de la bunicul sau , ofiter de informatii, deci afalat atunci in miezul lucrurilor. As fi si eu,si indraznesc sa cred ca multa lume, curios sa aflu mai multe detalii. Asadar il invit,cu respectul cuvenit,sa continue !!! si eu va salut !! , sorin

  27. Ciumeții Bădăranului – ciulinii Bărăganului
    Ten little black(at heart) prosecutors//
    Hanging on a tiny spider net//
    Play the terror with the Bible//
    But people cursing, – reverse the net//
    And 9 prosecutors hang them selves//
    Remaining just one fool – for Gallows pole*!*//
    Just one fool – for Gallows pole//
    Hanging on a tiny spider net//
    Fall in delusions of grandeur//
    Offering himself – to the spider feast*_*

  28. @sorin ::: Sorine,iti cer scuze ca nu pot prezenta amanunte istorice mai delicate in presa sau pe bloguri. Deoarece membrii ai familiei mele au fost parte efectiva la istoria politica a perioadei 1925-1960 .Desi ei nu mai sant, situatia mea are gradul ei de complexitate, fiind cumva delicata. In alt context,poate. Cu concursul unor Istorici de o prestanta certificata. Lucrurile acestea ma framanta de mult, si inca nu am putut lua o decizie. Iti multumesc pt.atentia acordata.//// Serban

  29. ŞTIAŢI CĂ

    Domnul premier Ponta ar fi afirmat într-un grup organizat de frumoase cum că :
    „Barbaţii nu au cum să câştige niciun război cu femeile pentru că nu poti câştiga un război atunci când eşti in fiecare noapte in pat cu duşmanul”(citat din Henry Kissinger, laureatul premiului Nobel pentru pace).
    – Cum şefu ? matale te dai la duşmanu ?

  30. LA ŞI DESPRE VORBITOR

    ® Dacă Unul ar asculta ce vorbesc 20 de milioane, vorbitorul ar da faliment.
    ® La vorbitor ajung mulţi din cei ce au şoptit.
    ® Vorbitorul este „dreptul democratic” la exprimare a celor cărora li s-a pus pumnu-n gură.
    ® Papagalul vorbitor ajunge, inevitabil, în „colivie”.
    ® Vrăbiile ciripesc codificat, cipul fiind patentul lor.
    ® Este atât de convingător că pân’ şi lacătele urechilor surde se desferecă.
    ® Vorbitorul este pedeapsa pentru cei ce au nesocotit că „tăcerea e de aur”.
    ® Pentru a răsturna Pământul, între un calculator şi o pârghie aş alege.. un punct de sprijin (divin).
    ® Bancurile se spun înainte şi nu la vorbitor.
    ® N-am preferinţe dacă Guvernatorului i-o dau în sau la vorbitor.
    ® Între percheziţie şi inchiziţie este legătură biunivocă
    ® Universal este limbajul cătuşelor şi al libertăţii.

  31. NĂSTASE vs ARHIMEDE

    Adrian Năstase : Daţi-mi un calculator, şi vă răstorn pământul !
    Arhimede : Nepoate, nu era mai sigur sistemul meu cu pârghia şi punctul de sprijin ?
    Adrian Năstase : Da maestre, dar aici(la penitenciar) nu e voie cu pârghii…

  32. (r) ASTA DA „FONCŢIE”

    – Cu ce se ocupă exchimoşii Sahelului, Andreea Pora şi Tăpălagă ?
    – Sunt vajnici grăniceri la marginea Universului.
    – Şi cu ce rezultate ?
    – Încă n-au ajuns la posturi…

  33. 1. (O)poziţie cu orgasm pentru Elena Urdea : Parlamentul.

    2. Amicii, strcurându-i în tolba de vânătoare un absorbant recent utilizat, şi fiind pus în situaţia de a-i răspunde soţiei sale care l-a găsit, nu a ezitat să explice :
    – E de la o căprioară rănită !

  34. „Teama unora de fluviul sfaturilor competente ale lui Adrian Năstase, tocmai în perioada de germinare a hotărâtoarelor decizii ale Parlamentului şi Guvenului României veşnice” – asta suna a propaganda comunista si limbaj de lemn ceausist.

    Vai de viitoru’ nostru cu astfel de lideri. Comunismul e in floare.

Comentariile sunt închise.