Am primit motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-am deschis lui Traian Basescu, care mi-a atribuit, de la tribuna Parlamentului, o afirmatie pe care nu am facut-o niciodata (referitoare la controlul asupra justitiei), dar pe care presedintele suspendat a repetat-o sistematic, in ciuda faptului ca i-am comunicat public ca il dau in judecata.

In consecinta, in temeiul articolelor 72, 75, 253, 1349, 1357 din Codul Civil, art.30 alin.5 si art.20 din Constitutia Romaniei, art.8 si 10 din CEDO, instanta a decis ca TRAIAN BASESCU A COMIS FAPTE ILICITE, prin afirmatiile de natura calomnioasa facute la adresa lui Dan Voiculescu.

Asadar, domnul Basescu care a mintit Europa despre o presupusa lovitura de stat, cauzand grave prejudicii de imagine natiunii romane, a incalcat Codul Civil, Constitutia Romaniei si Conventia Europeana a Drepturilor Omului. 

Trebuie remarcat curajul instantei. Nu cred ca a fost deloc usor sa il condamne pe T. Basescu intr-un proces cu Voiculescu si intr-un dosar cu implicatii majore pentru evaluarea adevarului despre referendumul din 2012. Un curaj exceptional al judecatorului care, sunt convins, va fi remarcat pe plan intern si international.

 N.B. Atasez textul integral al motivarii redactata de instanta de judecata.

Click pe poze pentru a mari.

7 COMENTARII

  1. ..e tare…a mintit europa referitor la lovitura de stat…unde se face referire de asa ceva in sentinta? si a3 a inceput sa toace..domle..zii si mata o gogonata mai credibila..

  2. SANCŢIUNI ADMINISTRATIVE

    Nicio pedeapsă, justiţia nu i-a aplicat
    Lui Băsescu, pentru delictul de infamă ;
    Din acest motiv, lumea s-ar fi aşteptat ,
    Măcar la un scuipat în ochi şi-o palmă .

  3. http://www.antena3.ro/economic/media/samsarii-din-publicitate-fac-presiuni-pentru-modificarea-ordonantei-care-combate-evaziunea-fiscala-215867.html

    BRAVO, DOMNULE VOICULESCU!!!

    Astia sunt aia carora le trimiteam eu CV-uri acum 8-10 ani si nu ma bagau in seama, nici macar la interviu nu ma chemau.

    Acum s-a intors roata! Atunci n-aveau nevoie de mine, acum cand dau faliment sa se stranga cu toti banii lor pe care i-au facut in 10 ani si sa faca si ei ce fac eu daca sunt in stare!

    Ce razbunare!!! V-am votat de fiecare data, dar asa o razbunare… e mai mult decat puteam spera.

    BINE LE-ATI FACUT!!!

  4. Strigatul electoratului: CAPUL LUI BASESCU VREM ! CAPUL LUI BASESCU VREM ! CAPUL LUI BASESCU VREM !
    Este la modul cel mai serios si nu glumesc deloc.

  5. AVERTISMENT

    Pe zi ce trece, premierul îşi face de urât ,
    Schimbându-şi opţiunile într-un ritm alert ;
    Şi de nu-i va pune USL- ul, sârmă-n rât ,
    O va sfecli Guvernul Ponta 2 … şi-un sfert !

  6. Candva l-ati numit Pinocchio si nu am fost in acord total cu Dv. De ceva timp insa mi-am dat seama ca tinde spre patologic, spre mitomanie, din pacate si din nefericire pentru noi, cetatenii romani al caror reprezentant contrafacut este.

Comentariile sunt închise.