In intervalul 1 martie – 10 mai 2013, Evenimentul zilei a publicat, in print si online, 146 de articole cu si despre Dan Voiculescu. Articole distincte! In cadrul acestora, numele meu a fost mentionat, direct sau indirect, de 735 de ori. Subiectul predilect: dosarul ICA din care jurnalistii publicatiei amintite repeta invariabil si tendentios cateva date din rechizitoriu, ignorand programatic orice informatii obiective (expertize comandate de instanta care concluzioneaza ca nu exista prejudiciu; grave erori de procedura – ex. declaratii influentate flagrant de procurori; sute de privatizari ale unor institute de cercetare, desfasurate dupa aceeasi procedura, care nu au facut obiectul niciunei cercetari; lipsa totala a oricaror probe directe si indirecte impotriva mea etc.).

Am ales sa nu raspund denigrarilor decat in instanta. Si, in recentul proces in care Traian Basescu a fost condamnat pentru afirmatii calomniatoare la adresa mea, am dovedit ca justitia este raspunsul adecvat la asemenea abordari.

In aceste zile, speculand un conflict comercial denaturat intr-un dosar penal din motive care, sunt convins, vor fi elucidate de justitie , s-a declansat o noua campanie furibunda de denigrare orientata impotriva mea, a familiei mele si a trustului Intact.

Din datele preliminare ale monitorizarilor, in doar trei zile, doua televiziuni mi-au invocat numele de peste 5000 de ori in contexte halucinante, printre care dezinformari flagrante care au scopul evident de a genera presiuni asupra institutiilor statului. Astazi, duminica, 2 iunie 2013, un post caruia ii voi intenta un nou proces, comunica, in regim de breaking news, ca as fi plecat din tara pentru a evita „consecintele dosarului Sorin Alexandrescu”!?

Eu inteleg frustrarea celor care nu ma pot invinge, m-am confruntat o viata cu asemenea cazuri. Dar, dupa ce am infruntat deschis abuzurile regimului Basescu in perioada sa de maxima forta, daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos. Calatoresc frecvent, sunt si acum plecat, ma voi intoarce joi, dar aceasta intamplare nu are nicio legatura cu cazul Alexandrescu. Eu imi planific deplasarile din timp si nu-mi pot schimba programul dupa dorintele unor televiziuni pierdute in derizoriu, certate cu bunul simt si adevarul.

Am imputernicit pe profesorul Gheorghita Mateut sa notifice celor care dezinformeaza cu interesul evident de a genera presiune asupra institutiilor statului si de a denigra trustul media numarul 1 din Romania ca vor raspunde in justitie pentru actiunile lor. Totodata, vor fi sesizate oficial toate institutiile interne si internationale care au competenta pe zonele de audiovizual si concurenta.

Cei care incearca sa acumuleze cota de piata printr-un razboi incorect, bazat pe dezinformari si presiuni, dus impotriva televiziunilor unui trust 100% romanesc, confirmat zilnic de increderea a 10 milioane de romani, si-au facut un calcul gresit.

A mai incercat cineva sa ii convinga pe romani “sa nu se uite la Antene” si a pierdut cu 87%.

21 COMENTARII

  1. Orice televiziune sau trust de presă lipsit de profesionalism așa procedează: aruncă-n eter fumigene fără fitil considerându-le ,,bombă de presă” . În realitate însă, dac-ar fi să mă joc cu cuvintele…,,bombă”-i doar simpla apariție a televiziunii respective pe eșicherul mass-mediei, încercând să-și facă loc cu coatele în elita presei românești. Greu își dau seama cei din respectivul trust că-s nuli, la fel ca și știrile pe care le vehiculează. Nu trebuiesc luați în seamă, cu cât sunt mai mult ignorați, cu atât se topesc mai repede.În proriile minciuni.

  2. Domnule Voiculescu,
    Indiferent în ce țară sunteți NU VĂ MAI ÎNTOARCEȚI! Aveți bani, imediat chemați familia acolo!
    Băsescu-PONTA-CIA dorește DICTATURĂ în colonia ROMANIA! După GIGI BECALI veți intra și Domnia VOASTRĂ în închisoare!

  3. Cred ca este cea mai buna idee raspunsul in instanta.
    Cred ca acest trust va iesi mai puternic din confruntare.

  4. Buna ziua. Pai atunci, ce-ar trebui sa faca Horia Georgescu, Daniel Morar, Codruta Kovesi sau Traian Basescu? Ei nu sunt terorizati de trustul de presa condus de dumneavoastra?

  5. Orunde-i zazanie si zavera, acolo se infatiseaza ca un talhar ordinar….. Basistul .Acela de soiul cel mai rau. Cel din „Evenimentul Zilei”
    D`aia da acu` navala , de zici c-a venit cu navalitorii lui Arpad ( basistu` fiind si Udemerist , dar si Udemeristu` e basist !!)
    Nu te mai infalosa ca prostul , basist fara mutra de om .
    Faceti garagatza ca natangii .Din frica ce va macina pentru nelegiuirile facute. Pentru crimele ce le-ati facut , in contra romanilor si-a tarii.
    Va agatati de orice lucru , cat de mic. Doar-doar de acolo va va veni scaparea !!! Cersiti, precum salbaticii cei fara scop si fara capatai, o „minune” . Pentru voi insa nu exista „minuni” d` astea. Voi sunteti nelegiuitii. Iar de stirpea voastra ne vom ocupa noi , poporul.
    Nici „Gitensteinii” , nici femelele lui Hitler zise ” Merkel” nu va vor scapa de cele ce va asteapta. Nici sfantul duh de-ar cobora din cer nu va mai poate ajuta. Mai mult : va va scuipa in ochi.

  6. Blestem si moarte lui Traian Basescu , Dusmanul Poporului.
    Blestem si moarte stirpei lui si neamului sau.
    Blestem si moarte slugilor , ciracilor si adeptilor sai.
    Fie sa le intre cancerele-n carnuri. Fie sa le putrezeasca plamanii . Fie sa-i napadeasca boli monstruase , ciudate si fara tratament.
    Fie ca hoiturile lor sa fie azvarlite-afara din pamantul tarii, din gropile pe unde-or zace in putreziciune si duhoare.
    Fie ca fiarele-cele-rele din padurea groazei sa sfasie aceste lesuri strambe si sa-i imprastie in patru zari ; asa se va sfarsi nelegiurea lor.
    In viata si in moarte , asa sa fie !!
    In viata si in moarte , sa se-mplineasaca cele ce le-am zis.

  7. Basisti nemernici ; „europenilor” , „gitensteinilor” , vandutilor !!
    Noua ani ne-ati stors sufletele : Voi si pocitania voastra , Caiafa traian-Basista.
    Noua ani din viata ne-ati mancat cu bestia voastra de tatar corcit , dusmanul poporului Traian Basescu. Ati fost fara mila cu noi , oamenii. Ati fost sadici si satrapi cu noi Romanii. Mai rai decat fiarele-fiarelor ; salbatice si hamesite…Dar : in acest ani nici noi n-am stat degeaba.
    Am facut cate ceva : am „mesterit”. Niste custi. Multe custi. Cate una pentru fiecare din voi. Veti fi „introdusi” in ele. Dar , nu veti sta acolo chiar singuri. Vom avea grija de voi ,adica vom avea grija sa va bagam o naparca cu voi. Cate una in fiecare cusca.
    Blestemati sa fiti, basisti. In veci nu va vom ierta , Basisti . Implineasca-se aceasta, Basisti. BASISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Romani !! Priviti-va drept in ochi dusmanul , naparca-cea-basista !!
    Cum mananca , cum bea , cum chefuie , cum va sfideaza !!
    Cu 500 de securisti si securiste dupa el , platiti cu 7000 de Euro luna-de-luna. Securisti si sepepisti deghizati in oameni! Imbracati precum poporul .Ce farsor , ce zdreanta , ce papusar abject !
    Acum se indoapa ! Dar voua v-a luat lefurile ! Acum bea bauturi fine si scumpe , de 200 de euro sticla ! Dar voua v-a luat pensiile ! Acum joaca de bucurie pentru relele ce v-a facut ! Dar voua v-a luat spitalele ! Si nu se va opri decat atunci cand va fi luat si inimile din voi !
    Romani !! Cat veti mai rabda sa-l vedeti ?? Romani ! Cat veti mai rabda sa va sfideze cu nerusinare ? Romani ! Stramosii nostri n-ar fi rabdat aceasta ocara !! Romani ! Daca e lasata, bestia de mongoloid ne va lua si zilele si sufletul din noi ! Romani ! cat il mai rabdam fara sa-i platim pentru toate chinurile si nemerniciile-i tradatoare ??

  9. BASISTIULE INFECT si TRADALNIC ::::::Poti sa urli : ca fiarele. Poti sa tropai : ca bivolii . Poti reclama. La portile-iadului. Sau la securitate ; nu aia a lu` Pleshitza. ci la ailalta, a lu` Traian-Basescu
    Imi e indiferent ; fac ce vreau , cand vreau.
    Exista o singura realitate : EU va pun lumea in cap. Voua
    Eu rascol poporul. Impotriva voastra.
    Eu prepar otrava , cea care va va veni de hac.
    Eu distilez savant URA cea cumplita ,pe care-o dau poporului cu drag , s-o foloseasca in contra voastra , naparci mizere.
    Restul ? sunt vorbe proaste , marfa proasta. de tot nimicul ; fara cumparatori.
    (eu , Serban am scris aceasta . Si inca altele , si-mai-si)

  10. Aceste patru comentarii de mai sus , arata clar si fara teama ::Numai asa trebuie discutat cu criminalii traian-Basisti . Oriundea-ar fi acestia , oriunde-ar zace si oriunde s-ar ascunde !!
    Nu cu milogeli , nu cu vorbele lasilor si nevolnicilor. De tipul tradalnic al „Coabitarii”. In talhari lovesti in asa fel incat sa nu se mai ridice niciodata.
    Altfel , ca orice infractori nepedepsiti , ei prind curaj. De aia arunca oameni fara vini in puscarii. N-au teama. Si asta fiindca cei pe care i-am ales , in loc sa-i rupa , fac palavre fara rost cu ei !!
    Jos basescu !! jos Basistii , dusmanii poporului !!!

  11. CE GANDESTE UN BASIST :::Domnul presedinte Traian Basescu este un om de stat autentic. Are toata admiratia mea. Mie insa , nu-mi plac romanii. Sunt fiinte murdare , blestemate, lenese si hoate. Sunt rusinea europei. Bine fac strainii ca ne descriu in presa lor de buna calitate. Si bine face si Traian Basescu ca uraste acest popor. A luat dealtfel cea mai justa masura : a indatorat Romania in asa fel incat sa se prabuseasca definitiv. Cetatenii ei vor saraci , asa cum merita. Vor trebui sa-si vanda casele americanilor,contra unor sume derizorii.La fel si terenurile agricole. Capitalul american , aflat in conlucrare perfecta cu domnul presedinte va exploata pe nimic gazele de sist. Provocand cutremure catastrofale in tara. Desigur , multi vor fi ucisi sub daramaturi. N-are importanta insa. Pot fi adusi maghiari sa le ia locul. Acestia sunt civilizati si muncitori. Buni europeni.Si ,eventual, niste tatari, conationalii domnului presedinte. Pentru ca sa puna biciul pe Romanii astia prosti, sa-i trimita la munca. Este o solutie corecta si judicioasa.Presedintele a calculat bine.

  12. http://theodora0303.wordpress.com/2013/06/03/cui-ii-este-frica-de-bloggerii-politici-trei-bloggeri-politici-au-descoperit-ieri-ca-au-conturile-de-facebook-dezactivate/

    Trei dintre cei mai puternici bloggeri politici din Romania Starea Natiunii, Sibilla si Theodora Marinescu – Hai ca se poate! au descoperit ieri ca au conturile de Facebook dezactivate.
    Cine doreste sa le inchida gura, celor care, din anul 2009, au luptat zi de zi, cu riscuri pe care nici nu vi le puteti imagina, impotriva guvernarii Basescu – Boc – PDL?
    Conturile au fost dezactivate fara nici un avertisment (ca asa este politica celor de la Facebook) in urma raportarilor facute de nu se stie cine.

  13. @ Dan Voiculescu

    PUBLICITATE MOCA

    Nu plânge că la Be 1 şi la ROTv, de mii de ori ,
    Gratuit te-au ponegrit şi te-au înjurat de mamă ;
    N-are rost să-i iei în seamă – mai bine îi ignori ,
    Şi zi mersi că nu plăteşti … factura la reclamă !

  14. S-a gandit careva ca de fapt dusmanul Dl. Voiculescu este de fapt PSD nu PDL?
    Inclin sa cred ca PSD s-a folosit de PC si PNL ca sa puna mana pe putere. Incet incet se vor debarasa de PC si PNL folosind vechile mijloace comuniste, aruncand pisica ca PDL este de vina.

  15. Domnule Voiculescu, vă implor nu vă întoarceți în țară! Nu le faceți jocurile mizerabile!Vă vor băga nemijlocit la pușcărie! Căci e clar că sistemul de teroare instaurat de BĂSESCU CIA este extrem de eficient! Nu vă așteptați că populația românească va ieși în stradă! Luați-vă imediat familia și plecați! Viață nu înseamnă doar palatul de la Snagov! NU VĂ MAI ÎNTOARCEȚI NICIODATĂ! Cereți azil politic în RUSIA! Nimeni nu va avea curajul să intre după Domnia VAostră pe teritoriul Rusiei! Orice ar fi NU VĂ MAI ÎNTOARCEȚI!

  16. Uite ce face domnu’ Sorin:

    1. Un santaj clar ca lumina zilei la telefon, santaj pe care putea sa-l faca foarte bine direct in birou la Kovesi. Nici nu ai nevoie de „rationament logico-juridic” sa-l infunzi.

    2. Acest Bendei care are o reputatie de mare smardoi joaca evident in sceneta „domnu’ mi-e frica domnu…” Dar el nu joaca de unul singur.

    3. Transmite amenintarile in direct la cel mai mare post de TV din Romania.

    4. Acum trei saptamani il suna pe Voiculescu si ii spune:

    „Lucrăm, deja avem pe post ceva. ” si
    „Da, da, da. Păi, noi am făcut aia cu un scop”

    Totul la telefon.

    Voiculescu sa se dea la fund deocamdata prin Patagonia sau Kirgizstan…

    Miza este colosala si totul se intampla chiar acum ! Nu pot sa-mi inchipui cu cat l-au cumparat pe Sorinel si ce garantii i-au dat, sau poate omul a fost infiltrat de mai demult si isi face doar datoria…

    Acum bataia pestelui nu mai e USL sau Antonescu presedinte, ci este Noua Constitutie. Mai concret trecerea Guvernului din mana unui singur ins in mana a 600. Si mai concret, daca tu Ciutacu reprezinti fortele binelui in RO, in loc sa imparti profituri de X mld. cu Basescu, Udrea si alti cativa, sa le imparti cu mult mai multi. Practic cu toata lumea. Nasol moment, pentru chestii din astea s-au pornit in istorie razboaie mondiale.

    Ori, Noua Constitutie are nevoie de promovare in urmatoarele luni adica ACUM, publicul sau tinta este identic cu audienta Antenelor, fara Intact proiectul este mort. Noroc !

  17. mister voiculescu, nu va simpatizez deloc, asta este, dar am o intrebare: cine e domne` dragan asta? ca plange in comentarii fluviu pe aici ca-l fura basescu. sunt curios ce dracu` ii fura ca el e pe internet toata ziua…:)))). ce produce omul asta ca sa-i fure basescu?
    plange de pensii si ca bea basescu bauturi de 200 de dolari sticla, de parca nastase bea fruty-fresh…:)))
    si legat de pensii dragane tata…daca s-a vandut pe nimic industria unde pana mea sa munceasca generatia asta ca sa tina atatia pensionari si bugetari mai inteligenta? pai sa te tin eu pe pensie cand tu urlii pe forum? daca o sa ajunga la putere o miscare de dreapta o sa fiu sef de lagar si nu te vad prea bine.

  18. Sunteti un OM DEOSEBIT. As spune ALES dar mi-e sa nu se interpreteze …paranormal :)
    Sunteti un intelectual in primul rand, un om de afaceri de succes cu PREA MULT BUN SIMT ! Trebuie sa Va gasiti PR-ul potrivit -eu ma ofer oricand.

  19. Ceea ce vi se intampla Dvs. mi se intampla si mie, bineinteles la o alta scara. Dacaam refuzat sa distrugoameni si sa execut comenzi in calitate de procuror la dna am fost excusa din magistratura fara sa fiu trimisa in judecata si denigrata mass media dupa 19 ani de calificative fb. Este inadmisibil ce vi se intampla si Dvs., singura personalitate politica ce s-a implicat efectiv in sustinerea adevaratelor valori-tinerii inteligenti din Romania. Eu am incredere in Dreptate si Adevar si cosider ca aceasta va triumfa intr-un final. Sunt un om care a lucrat efectiv in sistem si cunosc toate greselile pe carele fac. Daca va pot ajuta, tel. meu este 0721271195 iar daca veti apela la mine pot sa va pun la dispozitie expertiza mea de dr in drept penal, lector univ. in functie si cercetator asociat la ICJ din Academia Romana.
    Cu deosebit respect,
    Dr. Mihaela Aghenitei

Comentariile sunt închise.