Stimati magistrati si reprezentanti ai Societatii Civile,

In contextul deciziei CSM de a ancheta moderatorii si invitatii unei televiziuni (Antena3) pentru declaratiile lor publice (fapt fara precedent in spatiul euro-atlantic, unde “delictul de opinie” nu este incriminat),

in calitate de cetatean roman ale carui drepturi civile, inclusiv cel la petitie (art.51 din Constitutia Romaniei), nu au fost inca ingradite,

va adresez, cu toata consideratia pentru functia pe care o detineti si pentru rolul determinant al institutiei pe care o reprezentati, urmatoarele intrebari:

1. Cele 2 televiziuni (B1TV si RomaniaTV) si 2 ziare (Evenimentul zilei si Romania Libera) care solicita public, de sute de ori in sapte zile, anchetarea jurnalistilor de la un post concurent, FAC PRESIUNI ASUPRA JUSTITIEI?

Solicitarea expresa si obsesiva ca cineva anume sa fie audiat de o anumita structura dobandeste, prin repetitie si detalii, un caracter imperativ. Devine un ordin. O presiune publica acuta.

Insa ce nu inteleg nici cei care cer audieri pentru concurenta, nici cei care dau curs acestor cereri, este ca ei sunt primele lor victime.

Un ziarist care isi imagineaza ca da comenzi justitiei isi pierde luciditatea. Iar orice institutie care isi asuma public obedienta, actionand la comanda, isi pierde legitimitatea.

2.     Evenimentul zilei si B1TV care, dupa decizia completului Tribunalului Bucuresti de eliberare a domnului Sorin Alexandrescu, au denigrat agresiv pe magistratii care au compus completul, prezentand tendentios dosare anterioare cu scopul de a le decredibiliza deciziile, FAC PRESIUNI ASUPRA JUSTITIEI?

3. Demersurile Evenimentul zilei si B1TV care, in cazul unui dosar aflat in curs de judecata (Dosarul ICA – TELEPATIA), repeta invariabil si tendentios doar cateva date din rechizitoriu, ignorand programatic orice informatii obiective (expertize comandate de instanta care concluzioneaza ca nu exista prejudiciu; grave erori de procedura; lipsa totala a oricaror probe directe si indirecte care sa sustina acuzatiile etc.), dar publicand insistent numele magistratilor care judeca acest dosar, REPREZINTA PRESIUNI ASUPRA JUSTITIEI?

In intervalul 1 martie – 10 mai 2013, Evenimentul zilei a publicat, in print si online, 146 de articole despre Dan Voiculescu, subiectul predilect fiind dosarul ICA-TELEPATIA. 146 de articole distincte! In cadrul acestora, numele meu a fost mentionat, direct sau indirect, de 735 de ori.

Stimati magistrati si reprezentanti ai Societatii Civile,

Rostul acestor 3 intrebari NU este acela de a declansa alte anchete asupra presei.

Desi, B1TV, Evz, RomaniaTV si Romania Libera au declansat o campanie furibunda impotriva mea, daca am de ales intre libertatea presei (si chiar a exceselor sale) si obtinerea unei reparatii personale, aleg, de fiecare data, libertatea presei. Pentru ca stiu ca fara libertatea presei toate celelalte libertati devin iluzorii.

Romania are nevoie de echilibru si obiectivitate.

Romania are nevoie de un Consiliu Superior al Magistraturii plasat deasupra oricaror partizanate. Romania are nevoie de incredere in magistrati.

Dupa 8 ani de excese din toate partile, din toata taberele, avem inca sansa sa eliberam institutiile statului de ideologii, stereotipuri si subordonari oculte.

Esecul mandatelor prezidentiale ale domnului Traian Basescu a demonstrat ca modelul “arbitrului jucator” este nociv pentru Romania. Este nociv pentru democratie. Este nociv pentru increderea romanilor in institutiile fundamentale ale statului.

N.B. Cu certitudine, continutul si sensul acestei scrisori deschise vor fi denaturate de cele 4 institutii de presa mentionate anterior. Se va comunica, din nou, ca “Voiculescu pune presiune pe justitie”. Treceti dincolo de manipulari si prejudecati. Aveti responsabilitatea credibilitatii justitiei din Romania, nu o irositi in adversitati personale. 

Acest mesaj este trimis inclusiv partenerilor nostri europeni (Comisia Europeana, Parlamentul European).

33 COMENTARII

  1. Cetățene, de crezi că ai mai multe drepturi decât mine? De ce crezi că ai dreptul să denigrezi împreună cu o parte din angajații tăi un președinte și toate instituțiile statului care nu-ți fac jocurile, nu fac exact ce dictezi tu? Cu ce esti mai presus sau egal fata de Guvernul României? Cum crezi că poti prosti o țară întreagă fără să fie consecințe? Ia un sfat gratuit: retrage-te de pe sticla, din viata publica si nu mai influența politica acestei nații, că o faci prost și total interesat. Pentru toti cei care s-au crezut mai presus de lege au existat situatii care au fost in detrimentul acestora. Nu ești exponentul meu, al vecinului meu, al orașului meu, al țării mele, ești doar exponentul tău, al bolii tale și al dorintei tale bolnave de putere. Mai lasa-ne!!!!!

  2. Voiculescu e exponentul a cel putin 100.000 de oameni, cei care l-au votat in toamna pentru mandatul de senator. Asa ca mai calmeaza-te basistule! Du-te si mai ridica niste osanale conducatorului iubit!

  3. UNEI VEDETE TV: SORINA MATEI

    Va deveni un top model – fără îndoială
    Sorina, ce i s-a prescris meniu disociat :
    Să mânce la Antena3, doar pâine goală
    Şi-apoi, la B1 şi la RTv, numai … rahat .

  4. Stimate tovarășe Dan Voiculescu,

    De câțiva ani trustul Intact are ca obiectiv principal lovirea, denigrarea și mânjirea cu substanță maro a adversarilor dumneavoastră. Cine nu e cu voi vă e dușman. Dar ce a ieșit? Încet, încet Băse își recapătă din popularitate deoarece oamenii încep să înțeleagă și mai ales încep să vadă că voi USL-iștii sunteți cel puțin la fel de josnici ca și portocalii.
    Dar ce te faci tovarășe că lanțul se strânge și începi să decazi cam pe toate planurile!? În sondaje tu scazi, Băse crește! Ce de de făcut? Iată că procurorii și judecătorii își fac treaba, desigur doar tu și numai tu deții adevărul absolut.
    Am soluția pentru tine dragă tovarășule, du-te în Turcia întoarce-te cu vreo 50 de protestatari și pune-i la Universitate. Chiar dacă costă mai mult decât românii de la protestele trecute măcar cu turcii faci puțin zgomot.
    Multă sănătate și să ne trăiești ani mulți. Să ai parte de cât mai multe posibilități de criticare a justiției eventual din spatele…!

  5. Ajutati-ma cu un avocat, care sa-mi formuleze testul la raspunsul pe care mi-l solicita PARCHETUL, pentru completarea DENUNTULUI MEU impotriva celor 6 judecatori ai CCR, care au invalidat, in mod ilegal, referendumului.

    Domnule Voiculescu, cel mai grav pentru mine este ca Palatul Cotroceni este ocupat in mod ilegal de Traian Basescu.
    De aceea, insist pentru a nustiu cata oara, ca media sa arate telespectetorilor inexplicabilile greseli in aplicarea prevederilor legale:
    Prevederile art.2, alin.(1), lit.c) din Legea 370/2004 reactualizata, stabilesc in mod imperativ, fara o alta posibilitate de interpretare, ca din numarul total al cetatenilor romani cu drept de vot (de pretutindeni), se trec in listele electorale permanente numai cetatenii romani CU VARSTA DE NUMAI 18 ANI, (de pretutindeni).

    Listele electorale permanente continand numai electorii cu varsta de numai 18 ani, cvorumul de prezenta la referendum a fost realizat cu varf si indesat. A fost realizat intr-o proportie mai mare de 100%. Cati romani cu varsta de numai 18 ani (cetateni romani) sunt in toata lumea???
    Probabil ca legiuitorul, dorind sa clasifice listele electorale pe diferite categorii, din considerente organizatorice, a limitat cvorumul numai la cetatenii romani cu varsta de numai 18 ani, poate,chiar, din greseala. Dar, aceasta greseala este in favoarea celor 7,4 milioane de electori, pana la modificarea legii gresite.

    Sustin ca referendumul trebuia validat, si presedintele demis, si in fapt!!!
    In numele democratiei, va rog sa cititi cu atentie prevederile legale si sa ma ajutati cu un avocat.

    FACIAS nu-mi raspunde la solicitarile mele.

    Timpul trece si BASE’ isi reconsolideaza si mareste POZITIA in cele rele, pentru ca actioneaza „LA RAZBUNARE”!!!

  6. In legatura cu Magistratii:

    La solicitarea domnului Stoica, cand acesta era Ministrul Justitiei, magistratii au primit un spor substantial la salariu, tocmai, ca sa faca fata tuturor felurilor de presiuni. Ei vor si spor si sa ne inchida gura!!! Mari smecheri.

    Urare tuturor MAGISTRATILOR

    Sa luptati cu insistenta,/
    Pentru drept si-independenta!!!/
    „Asa deci si prin urmare,”/
    Succes in DELIBERARE!!!/

    @(De )@

    Ca tot patitul, iata parerea mea despre unii reprezentanti ai justitie si despre credulii in acestia, exprimate in doua catrene cu aceleasi rime:

    1) Unor reprezentanti ai justitiei

    Stand mandri-nvesmantatiin negre robe,/
    Mimati prestanta unor puritani,/
    Dar folositi cu sarg viclene vorbe/
    Cand vreti, chiar — sa-i salvati pe sarlatani./

    2) Credulilor in reprezentantii justitiei

    Vazandu-i imbracati in fastuoase negre robe/
    Nu-i credeti buni sau drepti, nu-i credeti puritani!!!/
    Impresionati de-al lor vesmant si de alese vorbe/
    Veti constata Tarziu plangand — ca-s sarlatani./

    @(De )@

    Ca sa-mi scnimb parerea despre justitie, va rog sa ma ajutati cu un avocat, pentru a continua DENUNTUL, de care v-am vorbit la postarea anterioara.

    In cazul actiunii mele Parchetul actioneaza lent. Nu a folosit instantaneu Biblia!!!

  7. si cam cati il mai voteaza la urmatorul scrutin ? Ca incep judecatorii de la ICCj sa se simta neglijati, prea mult a stat dosaul la Tribunal.

  8. […] Prin prezenta scrisoare, nu-ti dai seama ca faci presiune pe Justitie din pozitia de politician marcant si fondator al USL? Dece te agiti, impreuna cu mercenarii de la Antena 3, daca te stii curat? Lasa justitia sa-si faca datoria, nu are nevoie de sfaturile unui demagog […].

  9. Orunde-i zazanie si zavera, acolo se infatiseaza ca un talhar ordinar….. Basistul.
    D`aia da acu` navala , de zici c-a venit cu navalitorii lui Arpad ( basistu` fiind si Udemerist , dar si Udemeristu` e basist !!)
    Nu te mai infalosa ca prostul , basist fara mutra de om .
    Faceti garagatza ca natangii . Din frica ce va macina pentru nelegiuirile facute. Pentru crimele ce le-ati facut , in contra romanilor si-a tarii.
    Va agatati de orice lucru , cat de mic. Doar-doar de acolo va va veni scaparea !!! Cersiti, precum salbaticii cei fara scop si fara capatai, o „minune” . Pentru voi insa nu exista „minuni” d` astea. Voi sunteti nelegiuitii. Iar de stirpea voastra ne vom ocupa noi , poporul.
    Nici gitensteinii , nici femelele lui Hitler zise ” Merkel” nu va vor scapa de cele ce va asteapta. Nici sfantul duh de-ar cobora din cer nu va mai poate ajuta. Ba , chiar va va scuipa in ochi.
    (eu Serban am scris aceasta. Si altele si-mai-si)

  10. Ti-a venit randul dle Voiculescu (Felix) sa vezi cum e sa fii calomniat si improscat cu minciuni si jigniri grosolane. Antenele trebuie desfiintate!

  11. Pt. toti care posteaza „comentarii” aici, basisti sau nu: d-l Voiculescu chiar daca a facut parte din vechea securitate, lucru de care ma-ndoiesc, pt. ca si CNAS-ul nu e obiectiv decat cand se vrea lucrul acesta, cred ca si domnia sa trebuia sa dea raportul, prin natura functiei pe care o detinea, exact cum si basila trebuia sa faca aceasta. Dar basila era si informator, inca de pe bancile facultatii, lucru dovedit. Si in alta ordine de idei, cati ex-securisti au fundatii, prin care ajuta oameni sau copii? Eu nu stiu pe vreunul, in afara de d-l Voiculescu (daca a fost securist). Asa ca „ciocu’ mic”, ca sa citez o „portocalie”!

  12. Ce ziceai ca esti ?? cetatean ??? Am o vorba pentru tine , „cetatene” : Te prefaci . Nu esti niciun fel de cetatean . Esti doar un basist. Un talhar basist.
    Si ca orice basist, minti ,inseli, conspiri , viclenesti.

  13. @Georghe Bradut:

    Este extrem de amuzant cum faci referire doar la forma si nu si la fond:

    „De câțiva ani trustul Intact are ca obiectiv principal lovirea, denigrarea și mânjirea cu substanță maro a adversarilor dumneavoastră.”

    Intrebarea de bun simt in aceasta situatie, pentru mine, ar fi: „Merita acei adversari ceea ce li se ofera?” Te rog sa eviti raspunsuri precum : „Da, dar si X e nasol”.

    „Iată că procurorii și judecătorii își fac treaba” – Iata ca procurorii nu-si fac treaba, dat fiind eliberarea lui Sorin Alexandrescu.

    Ura pe care o ai te face sa renunti involuntar la utilizarea logicii.

  14. Romani !… Cu adevarat orice basist este un tradator calificat , slinos. Si cand tace , tot urla ca o hiena : te vand. TE VAND !! VA VAND…

  15. Ce-i basisti , va dezmatzati pe-aici , de parca n-ati avea stapan ??
    EI las` ca va pun eu potcoave-n bot , sa nu mai fiti asa „zglobii”

  16. Asa sunt io , Gheorghe Bradut si sunt mandru ca-s basist. si tradator al romanilor. si spion in folosul celor ce vor dezmembrarea Romaniei.La fel ca seful meu suprem , presedintele Basescu , ii dau zilnic rapoarte lui Tokes Laszlo.
    Va vin de hac , romani !! Jos Trianonul ! Vreau ruperea Romaniei in bucati pe care sa le inhate strainii !!

  17. Deschid „British Lexicon” …. si caut sa vad ce sinonime gasesc pentru notiunea de „basism”. Si ,iata ce gasim : Basism e sinonim cu : corceala , ura , tradarea, putreziciunea, falsul ,furtul si inchinaciunea la gitensteini. Pe scurt , sec si englezeste , cu notiunea de Dusman al poporului. Englezii stiu ce vorbesc. Au proprietatea academica a notiunilor .Sunt concisi si foarte rationali : pragmatismul e litera lor de lege. De aceea sunt o Mare-Natiune. Si tot de aceea isi vor lua tara inapoi, dand cu parul in escrocenia numita cu fatarnicie „UE” .Scuipand in barrosi , merkelitze si decrepiti rapaci de soiul lui Rompuy.
    P.s : sa va vad pe voi astia , basistii , in ce gauri scarboase va veti pitula fara „spatele” UE-ului. Care se va sfarsi , precum orice mare si sinistra ticalosie. Atunci , voi va trebui sa stati fata in fata cu noi, poporul . Sa va vedem daca veti dobandi „placeri” in aceasta ipostaza.
    (eu, Serban am scris aceasta…si inca altele , si-mai-si.)

  18. te salut serban , si-ti transmit simpatia mea , ca deobicei. cred ca turbeaza basistii , asta pentu ca aici , pe blogul domnului voiculescu n-au cum sa mai sara pe tine ca in alte parti . de pomina ce patesc prostii astia de la tine si in cotidianul si in evenimentul ( mai ales acolo) esti cel mai misto si cel mai cool serbane. asa sa ramai si sa fii teroarea hotilor si railor de basisti.
    ps : multa sanatate si putere pentru domnul profesor dan voiculescu.

  19. B re căcăciosule, băsist din cale-afară,
    R egreţi cretinule că “iarna nu e vară”?
    Ă sta de-i dai matale dulci limbi la buci,
    D uhnind a băutură, ne puse pe butuci.
    U n imbecil năuc scârbit şi de Yehova,
    Ţ urţure maroniu, pe viaţă la Rahova !

  20. FRAU şi BAU-BAU

    Angela îl plăcu pe Viorel. Nu-i basm ;
    Şi ce primire, sperând la un orgasm.
    Turbat, rănit, Bau-Bau ieşi pe post
    Vrând referendum. O! cât este de prost.

  21. Orice derbedeu si talhar pe care istoria si prostia oamenilor il ridica din noroi ,viseaza la un singur lucru : puterea absoluta asupra semenilor sai. Aceasta putere se afla ascunsa intr-o magistratura suprema : posibilitatea de a arunca in temnita pe cine vrei si mai ales , cand vrei.
    Aceasta putere a dobandit-o Traian Basescu. Nu prin calitati personale formidabile , „dracesti” . Pentru ca nu-i un Joseph Fouche ori vreun Felix Dzerzhinsky (fondatorul CEKA) sau Maliuta Skuratov (cu Opricina) , pesonalitati cu adevarat geniale in crearea de sisteme represive.
    Basescu s-a ridicat pe slabiciunea, lasitatea si lipsa de vointa a majoritatii clasei politice , care a colaborat cu el multi ani . In loc sa-i vie de hac , atunci cand le era usor. Vezi in acest sens comportamentul lui Adrian Nastase.
    Cat despre CSM , CCR , si alte oficine asemanatoare , ele sunt doar sub-sectii ale securitatii basiste , nimic altceva. Orice discutie este de prisos pe acest subiect si ar fi semnul unei naivitati sinistre. Atata timp cat Basescu va zace nepedepsit la Cotroceni sau aiurea , aceasta putere va fi in posesia lui. Pentru ca a avut 10 ani la dispozitie. Si toate resursele unei tari in mana sa. Nici nu-i mare lucru sa construiesti un astfel de sistem criminal daca nimeni nu ti se opune cu adevarat. Cu maxima, extrema duritate . Nu cu palavre si cu ingaimari.
    De aceea , o sugestie , oarecum imperativa : Politicieni ! daca nu stiti , nu puteti sau nu aveti forta sa va bateti cu aceasta caiafa tradatoare zisa Basescu , mai bine plecati sau faceti alte lucruri. Pentru ca veti iesi mereu umiliti : cum ati mai patit-o de „n” ori ! In plus , va veti atrage ura poporului. Indreptatita de altfel : ati primit de la Romani totul , absolut totul. Iar scuzele voasre ca „nu se poate” , ca „Europa” , ca Merkaleasa , ca Gitenstein , ca CCR-ul ……….. ei bine , toate acestea nu mai conving pe nimeni !!
    Nu puteti ?? nici o problema ! carati-va ! Poate vin altii in locul vostru. Mai hotarati , mai barbati , mai Romani .

  22. Articolul 90 : Preşedintele României, după consultarea Parlamentului, poate cere poporului să-şi exprime, prin referendum, voinţa cu privire la probleme de interes naţional.
    …………………………………………………………………………………………………………………..
    Aseară, anunţând referendumul fără să consulte Parlamentul, domnul Guvernator iar s-a şters la… cu Constituţia, încălcare sadea suficientă pentru a i se cere demisia prin chiar referendumul respectiv, sic.
    Şarpelui când i se face de măciucă iese-n potecă !

  23. DEGLUTIŢIE

    Să aibă o nuntă cum n-a văzut New York-ul
    Şi-ar fi dorit Nuţica din Pleşcoi cu Dorinelu ‘;
    Dar când Traian s-a hotărât să-nghită porcul ,
    Dânsa a renunţat să mai înghită …”cocoşelu’” .

    (Şi c-o broască-n gât e greu, i-a zis … Nelu* )

    *Nelu = Ioan Oltean (pentru (ne)cunoscatori)

  24. Daca-o dai in obraznicii si-n birjereli , atunci nu mai poti beneficia de protectia ce ti-o confera statutul minunat de femeie. Totusi , ai mare noroc astazi. Dar nu stii de ce.
    Hai sa-ti spun !! Ti-am consultat viitoru-ti netrebnic in Tipsia-cu-Nisip [o am de la stra-str-bunica , ce a venit din Kutaisi ( კუთაისი ) Georgia] Si ,ce vad oare ? Vrei sa-ti spun ? Hai , ma-ndur , ca sunt milos :
    Pai , nu mai traiesti opt luni de azi inainte ! Asa ca roade-ti veninul de una singura , nu mai te tara pe aici !! petrece-ti ce ti-a mai ramas din viata , asa,mai relaxat. Deoarece tot sopocaiai de calomnii , minciuni si desfiintari de „antene” , iti dau un sfat nobil : lasa astea , ca vine peste tine judecata aia mare !! Asa ca spaseste-te si nu mai face rele , ca , de ….pe Domnul-Dumnezeu nu-l mai tragi tu pe sfoara-ti basista si calpa !! Am Zis

  25. Nu stiu ce fixativ foloseste Lucian Duta dar vad ca are o coafura perfecta indiferent de vreme si vremuri.
    Lucian Duta se intoarce la CNAS ca membru in Consiliul de Administratie pentru ca specialistii valorosi trebuie sa ramana in sistem. Nu-i asa?
    Este revoltator. Lucian Duta este vinovat de lipsa morfinei si a citosataticelor din spital in perioada in care el era presedintele CNAS.
    Corpul de Control al premierului a sesizat DNA-ul pentru fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta pentru management defectuos.
    Intoarcerea lui Duta la CNAS ar fi o palma pe obrazul bolnavilor care au suferit din cauza lui. Acest lucru nu trebuie sa se intample.
    http://theodora0303.wordpress.com/2013/06/13/lucian-duta-se-intoarce-la-cnas-ca-membru-in-consiliul-de-administratie-pentru-ca-specialistii-valorosi-trebuie-sa-ramana-in-sistem-nu-i-asa/

  26. Privirea , cautatura cea rautacioasa a lui Traian Basescu spune mai mult decat vorbele lui fatarnice. Ne arata ca in el s-a cuibarit teama. Si-a cotropit poporul . Si-a tradat poporul. Si-a vandut poporul .Si-a batjocorit si umilit poporul ; cu blestamatiile lui fara-de-seaman . Stie , simte ca o fiinta primitiva, haituita….Stie : Rabojul s-a umplut . Acum urmeaza decontul. Ultimul , cel definitiv.
    al dvs Serban Dragan

  27. Un Păun când glăsuieşte
    Haina scumpă-şi murdăreşte.
    O pasăre fără noroc ;
    Toţi ar dori să-i dea la cioc.

  28. Astăzi s-a inaugurat Podul Calafat-Vidin de către Premierul Victor Ponta (bă Băsescule) şi omologul său bulgar.

    Hai să glumim puţin,
    Ciocnind cât-un pahar cu vin :

    AMOR ‘ I ‘

    – Draga, hai sa facem economii.
    – Bine… dar cum ?
    – Invata sa gatesti si da afara bucatareasa.
    – Foarte bine… Atunci invata sa faci dragoste si dam afara si soferul.

    Amor ‘ II ‘

    Un tip o intreaba pe nevasta sa:
    – Draga, cand voi muri, tu vei plange mult?
    – Desigur dragule. Stii ca eu plang pentru orice rahat…

    Amor ‘ III’

    – Draga, de astazi, dupa 12 ani de casnicie, nu te mai iubesc!!!
    – Iubitule, eu de acum 12 ani….

    Amor ‘ IV ‘ – A melhor

    O pereche venea pe o straduta interioara din sat, fara sa scoata un cuvant.
    O discutie anterioara i-a pus pe cearta, si niciunul nu voia sa se dea batut. Cand au trecut pe lânga o ferma unde erau catâri, porci si o vaca, barbatul o intreaba pe nevasta sa, sarcastic:
    – Sunt rude de ale tale?
    – Da, raspunde ea.. Cumnatii mei si soacra…

    Amor ‘ V ‘

    Barbatul o intreaba pe nevasta sa:
    – Vrei sa incercam o pozitie diferita in seara asta?
    Femeia ii raspunde:
    – Buna idee, tu ramai aici in picioare si speli vasele si eu ma asez pe sofa!!!!!

    Amor ‘ VI’ (Adoro essa!)

    Un barbat hotaraste sa-si schimbe atitudinea. Soseste acasa complet murdar si comanda:
    – Vreau sa-mi pregatesti o cina gourmet si cand termin sper sa am un desert divin. Dupa cina sa-mi aduci un whisky si imi prepari baia pentru ca trebuie sa ma relaxez. Si inca ceva: Cand termin in baie, ghici cine ma va imbraca si ma va pieptena?
    – Cei de la pompe funebre… i-a raspuns linistita nevasta sa…

    Amor ‘ VII’

    – Draga mea, ce preferi? Un barbat frumos sau unul inteligent?
    – Nici unul, nici altul. Stii ca imi placi doar tu.

    Amor ‘ VIII ‘

    Barbatul si nevasta sa beau ceva berica la un baruletz. El se intoarce catre ea si ii zice:
    – Vezi femeia aia de acolo din balcon, care isi bea whisky-ul singurica? Pai, eu m-am despartit de ea acum sapte ani! De atunci ea nu s-a mai oprit de baut.
    Femeia ii raspunde:
    – Nu vorbi prostii. Nimeni nu reuseste sa sarbatoreasca atata timp ceva, orice ar fi!!!

    Amor ‘ IX ‘
    Bula si sotia sa erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza.
    – Ce e cu valiza asta? Se rosi nevasta un pic si zise:
    – Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza.
    Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari.
    – Ce e cu cartofii astia?
    – Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat… am pus un cartof in valiza.
    – E, lasa ca nu-i asa rau, 3 cartofi….. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari?
    – Pai, de cate ori am adunat un kilogram, l-am vandut…..

  29. Daca-l intrebam pe Ponta :: de ce esti ma tradator si sperjur si te-ai inhaitat cu caiafa Basista ?? Ala, pe care-ai jurat sa-l darami ,sa-l stivesti si sa-l zvarli in fundul ocnei ?? Ala care te-a rupt cu obraznicia lui si si-a sters talpile pe tine de 200 de ori , ca pe un mucos ?? Doar d-aia ti-am dat votul nostru, sa-l spargi, nu de alte-alea !! Ponta zice , zambind aiuristic , suav : Raspunsul meu sincer este Coabitare !! Cam asa stam… Concluzia : Nu numai Basescu s-a indopat la Praznicul de Paste cu Miel-Carnivor , din acela ce „creste” din belsug prin gradinile iadului. I-a facut „portie” si lui Ponta. Iar acesta , „discret”, dar hulpav , s-a infundat cu aceiasi carnitza spurcata. Asadar, s-au pus tovarasi. Acum , sunt ca fratii .
    Si tot ca la frati le va veni si nota de plata. Pe care o sa le-o inmanam noi , poporul…

  30. În exclusivitate pentru CSM

    Shakespeare ar fi spus:

    „Intotdeauna m-am simt fericit, stii de ce?
    Pentru că nu aştept nimic de la nimeni , aşteptările întotdeauna rănesc…
    Viata este scurta , iubeste-ti viaţa ta … fii fericit …si zâmbeste , traiesti doar pentru tine şi:

    Asculta înainte de a vorbi,
    Gândeste înainte de a scrie,
    Câştiga înainte de a cheltui,
    Iartă înainte de a te ruga,
    Simte înainte de a răni,
    Iubeste înainte de a urâ,
    Incearca înainte de a renunta,
    Traieste … înainte de a muri.

    Asta e viata … Simte, traieste,iubeste si lasa-te iubit!”

Comentariile sunt închise.