Am sustinut intotdeauna ca aptitudinile și talentul copiilor trebuie descoperite și încurajate încă din primii ani de viață. Prin teste speciale care evalueaza potentialul nativ, aptitudinile si talentul, psihologii pot detecta “samburele” unei inteligente prodigioase inca de la trei-patru ani.

1

Plecand de la observatiile specialistilor, parintii pot dezvolta potentialul celor mici.  Cu cat un parinte isi va cunoaste mai bine copilul, cu atat mai bine va intelege nevoile propriului copil.

2

3

4

5

Este datoria noastra sa ne pregatim mereu copiii si tinerii pentru succes, competitie, competitivitate.

Un program al Fundatiei pentru Dezvoltarea României pe care îl recomand tuturor părintilor cu pici de grădinită. Detalii aici

8 COMENTARII

  1. SĂ NU ZICI CĂ NU ŢI-AM ZIS !

    Noi ştim c-atât de tare , îţi plac picii
    Încât, tot timpul, lângă ei ai vrea să fii ;
    Dar acuzat vei fi ca mâine, de “servicii”,
    Că la fundaţia ta … faci trafic de copii .

  2. Fundatia pe care ati creat-o reflecata perfect ideile Dv. vizionare.
    Este o oaza de normalitate pentru o parte din viitorul tarii noastre.
    Inca o data Sincere Felicitari pentru ideile Dv. !

  3. se mai poate spune ceva??????nu.viitorul nostru ca tara ca neam este in viitorul copiilor nostrii si trebuie sa-i orientam de mici pentru a ne bucura de ei la maturitate.domnul voiculescu trage un semnal de alarma ca pe viitor sa nu mai avem griji sau greutati cum avem acum.ma inclin in fata ideilor si principiilor dumnealui.

  4. Sunt bucuros ca in Romania de astazi mai exista oportunitati pentru micutii ce vor creste si ne vor conduce! Respect aceste fundatii si oamenii care muncesc pentru cei nevoiasi sau pentru formarea celor mici!

  5. este minunat cum, intre atata rautate si interes, se mai gaseste cineva pe care il preocupa viitorul copiilor nostri…apreciez tot interesul dumneavoastra si toate proiectele dezvoltate care vizeaza copiii

  6. Cel mai mic dintre fiii mei (6 ani) este indragostit de programele fundatiei si vrea sa mearga chiar si duminica daca s-ar putea. Pe fiul cel mare (9 ani) l-am inscris la programele fundatiei AmadeusIQ pentru ca are un potential extraordinar. Pe aceasta cale as vrea sa-i multumesc domnului Voiculescu, unul dintre singurii care se mai gandeste la viitorul tinerei generatii mai mult decat la propriul buzunar. Toata stima, domnule Voiculescu!

  7. Respect pentru Fundatia Dan Voiculescu. O initiativa foarte buna, una dintre multele idei puse in practica pentru asigurarea unui viitor mai luminos pentru urmasii nostri.

  8. Un lucru extraordinar din partea lui Voiculescu. Trebuie sa ne mândrim cu astfel de oameni și sa ii prețuim pentru ca ei duc tara acolo unde ii este locul.

Comentariile sunt închise.