Dupa cum v-am mai spus, am terminat de curand  o carte intitulata “Uniunea Social Liberala – Ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian”.

Este o carte document care nu se doreste a fi o critica la adresa actorilor politici sau o scoatere in evidenta a autorului. Pentru ca uitarea e scrisa in legile omenesti, m-am gandit ca posteritatea are dreptul la un reper istoric al perioadei de dupa 1989.  Departe de a fi perfecta, sunt convins ca mai exista in spatiul public carti care se vor referi la istoria post-decembrista.

Rog cititorii blogului meu sa-si exprime o opinie referitoare la adversitatea mea politica fata de Traian Basescu, asumata public si transparent.

Si pentru ca time is money, dupa cum unii stiu deja, pe 26 martie voi lansa un concurs cu premii.

Maine voi posta regulamentul concursului, iar pe 26 martie va fi disponibila varianta electronica a cartii.

31 COMENTARII

  1. ceva asumat public si transparent e foarte rar in Romania (prin urmare, ceva pozitiv)
    iar acest presedinte odios, accident al istoriei, merita sa ajunga la brutarie, acolo unde ii este locul

  2. Domnule Voiculescu sa știți ca sunteți susținut de către foarte multa lume în aceasta lupta, sa nu renunțați pana când regimul lui Băsescu nu cade

  3. Stim cu totii ca luptati impotriva tiranului de la carma statului. Voi citi cu placere cartea dumneavoastra, ca si pe restul materialelor publicate! Cu respect, Petre Necula.

  4. v-am sustinut de fiecare data si am sa va sustin in continuare. stiu ca interesul dvs pentru binele tarii este foarte mare si este vizibil acest lucru in fiecare proiect pe care il lansati. astept cu interes cartea dvs

  5. Sa inteleg ca in aceasta carte vom descoperi inceputurile USL si cum liderii au ajuns la un consens? Ar fi interesant de vazut ce gandeau in acele momente, si cum au invins rivaliatea politica pentru acest scop.

  6. voi astepta cu mare drag acesta carte care raspunde la foarte multe intrebari pe care mi le-am pus in legatura cu scena politica din romania

  7. cred ca va fi o carte foarte interesanta unde se vor spune multe despre usl o unitate puternica si solida care vine direct in sprijinul romanilor.

  8. Astept cu nerabdare editarea acestei carti. Sper sa reusim sa aflam raspunsuri la cat mai multe intrebari. Antonescu a fost greu de convins la infiintarea Uniunii Social Liberale ??????

  9. sunt curios cate detalii picante despre presedintele basescu ne a divulga aceasta carte? se va intra in detaliile interesante din cariera politica a presedintelui? sunt curios cate lucruri se vor lamuri, ca in mare avem noi idee despre cate a facut dl basescu

  10. Este foarte probabil sa ne dati mai multe detalii despre formarea usl-ului? Deja nu mai am rabdare si cred ca mai intai o sa citesc ce scrieti despre uniune si apoi restul.

  11. O intrebare am; desi spuneti ca este o carte ce nu se doreste a fi o critica la adresa actorilor politici, ma gandesc ca orice este scris despre Basescu trebuie sa fie o critica continua, nu? Intreaga tara il critica pentru toate nedreptatile pe care le-a facut. Ar fi bine sa gasim mai multe detalii despre activitatea lui de presedinte, astfel se vor lumina si cei care-l iau in brate.

  12. Domnule Traian de la postul 8, lasati-ne cu opiniile dumneavoastra ca nu ne intereseaza. Nici macar nu sunteti in stare sa interpretati corect o fotografie si sa vedeti substraturile ei. Daca nu va intereseaza discutiile despre carte lasati-ne sa ne fie dor de dumneavoastra.

  13. Ai si tu dreptate domnule Tarlea, dar cred ca vom intelege mult mai multe dupa ce vom citi cartea. Eu sunt sigur ca aceasta cuprinde informatii foarte interesante chiar si pentru omul de rand.

  14. Domnule Voiculescu, in carte scrieti si despre toate actele de coruptie pe care tara asta le-a indurat in ultimii 10 ani? Va multumesc!

  15. Oare cati carcotasi vor fi pe seama acestei carti? Cu siguranta ca se vor trezi multi intelectuali sa-si dea ei cu parerea. Sunt convins ca aceasta carte va deranja pe unii, dar pe altii ii va lumina, nu?

  16. GENEROZITATE PREZIDENŢIALĂ

    Ştiam că-n box, câstigă un luptător iar altul pierde
    Prin k.o.sau de arbitru declarat învins la puncte ,
    Dar Traian, un mandat de-a câştigat la masa verde ,
    Lui Voiculescu i-l va transmite … la Înalta Curte .
    (Mi-e frică la proces să n-ai … termene prea scurte)

  17. domnule voiculescu va apreciez si va sustin in acesta lupta continua cu dictatura basista de care vrem sa scapam cat mai repede ca nu mai putem suporta umilinta si decaderea fiintei umane.

  18. traian basescu este cel mai nociv personaj din scena politica romanesca n u face decat sa bea cantitati industriale de bautura si sa abereze pe la tv atata tot.

  19. @Necula, fii sigur ca se vor gasi unii care sa se revolte din te-miri-ce. presimt ca ceea ce va publica dl voiculescu va deranja foarte mult pe unii care evident ca vor cauta sa isi scoata fata curata

  20. Eh asta zic, picanteriile cred ca vor fi la ele acasa si cred ca ne vom increti putin fruntile citind, dar cred ca vor fi si capitole amuzante.

  21. Cu siguranta ne va trece prin mai multe stari. Va astept cu o parere dupa ce cititi, poate mai schimbam impresii. Numai bine!

  22. Sigur, revin pentru a schimba pareri si cel mai probabil pentru a ne amuza de reactiile pacalicilor care se vor sesiza :)

  23. Este mai mult decat evident ca Basescu distruge tot. Stau si ma intreb daca acest individ a facut ceva bun in ultimii 10 ani. Sincer, nu cred ca a facut un lucru de care sa fim mandrii cu totii.

  24. Unul dintre putinele materiale de genul acesta care merita luate in seama. Istoria post-decembrista nu trebui ignorata, asta in cazul in care vrem un viitor mai bine cladit! Voi citi cu multa placere cartea dumneavoastra si voi reveni cu impresii! Sa auzim de bine.

  25. Exista o idee atat de nebuneasca incat s-ar putea sa mearga. Sa publicati o carte care sa contina mesajele romanilor catre Basescu. Sa-i spuna ce crede sau ce simte despre el. Poate nu s-ar vinde asa cum v-ati astepta, dar cu siguranta ar starni reactii.

  26. Domnule Traian (politicata.wordpress), riscati sa deveniti un Mihail Neamtu al blogurilor. Incercati, incercati si tot incercati, dar tot mediocru sunteti. Nu v-o spun in nume de rau, va rog sa ma credeti. Mesajul lasat aici cred ca este o metoda de reclama. La fel cum Neamtu se afiseaza pe oriunde pentru putina mediatizare.

Comentariile sunt închise.