Lumea se intreaba:

  • „Are sau nu are Voiculescu bani, bunuri, averi nedeclarate in tara si in strainatate?”
  • „A pacalit el romanii ascunzandu-si averea?”
  • „Este, pana la urma, Voiculescu un hot sau este un om cinstit?”

 

Asa cum am precizat si in scrisoarea deschisa din 22 august 2014, Camelia Bogdan a solicitat tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din Romania, din Europa, din lume, sa-mi caute bunurile.

 Mai sunt cateva zile si se implinesc 2 luni de la demararea acestei actiuni atotcuprinzatoare si nu s-a gasit nimic.

Sa caute! Sa caute bine si peste tot, indiferent cat ar costa statul roman aceste cautari zadarnice.

Eu astept cu rabdare ca toata Romania sa primeasca, odata cu finalizarea acestor cercetari, un raspuns clar la cele trei intrebari de mai sus.

14 COMENTARII

  1. Traian Băsescu a stat la masa duşmanilor nației , în secuime :
    cu Orban Viktor , cu Tökeş Laszlo , cu László Kövér (regele fasciştilor) . Cu alți CĂLĂI ai neamului .
    A mâncat pâinea lor
    A băut băutura lor spurkată
    A mâncat din mâncarea lor de barbari şi de huni .
    A râs cu ei , s-a sărutat cu ei , ca Iuda . Şi s-a mândrit cu asta !
    Băsescu a jurat pieirea Românilor împreună cu ei , cârdaşii lui . tovarăşii lui . şi frații lui .
    Băsescu a jurat predearea Ardealului către națiunea maghiară . „Marea” națiune maghiară .
    Că aşa zice , aşa îngaimă !!! Aşa proclamă , cu neruşinare multă . Aşa boscorodeşte ca un diavol linguşind la unguri , pe care îi adoră .
    cu detracare , cu „cinste” , cu mândrie moşierească .
    „mândrie” mongolă , de trădar .
    … trădar şi pripăşit şi vânzător . trădar şi criminal de om şi de popor . trădar-traian-băsescu !!!

    Băsescu este duşmanul poporului român .
    Cel mai sadic , cel mai viclean , cel mai feroce , cel mai perfid şi cel mai blestemat din toată istoria Românilor.
    .
    ROMÂNI : Ce merită de această caiafă vânzătoare de neam Românesc ?
    Şi de pământ Românesc.
    Şi de suflet Românesc.
    Ce merită , Români ? … ce merită … CE MERITĂ ?


  2. Motto :
    nu-l poți ataca şi ponegri pe Voiculescu decât şi numai dacă eşti băsist .
    criminal băsist . fascist băsist . băsist netrebnic şi deosebit de înrăit . şi spion şi sabotor . şi trădător . şi iudă şi pacepă .

    * * *

    … pentru că Voiculescu a fost singurul sprijin al poporului în contra diktaturii criminale a moşierului băsescu . Fiind unicul și cel fără de egal stindard al libertății Românilor .
    A fost eroul nostru călăuzitor în lupta cu dihania băseskară . Şi cu străinii lui burțoşi , rapaci ; ce-l țin aicea în huzmet . Dedimpreună cu ghiutănştainii , cu nulandele , cu toți escrocii lumii ştiuți şi neştiuți . Ascunşi sau la vedere şi pe față . Cu toți acei ce ne urzesc blestemul , răul şi pieirea
    Pentru aceasta , Voiculescu a binemeritat .
    Dacă Voiculescu nu era , poporul ar fi fost lipsit de orice sprijin , de orice apărare şi de orişice suport . Pentru că restul indivizilor „politicieni” nici n-au contat în lupta asta . Şi n-au contat pentru că au stat şi-au contemplat . Ca laşii , pentru că n-au vrut ca să se rişte .
    Varanul cel de aur a fost singura forță care a avut știința și puterea de a i se opune criminalului băsescu . Şi determinarea și voința . Şi mai ales , curajul !
    … şi-a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți “viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii şi ca păduchiul .

    Drept pentru care noi poporul îi datorăm lui Voiculescu . Pentru că el şi-a dat libertatea pentru noi . Pentru ca să ne apere pe noi .
    Şi nu vom sta placizi , ca ploşnițele , ca neputincioşii şi cu mâinile în sân . Uitându-ne fricoşi .
    Şi „admirând” anapoda regimul moşieresc al lui traian băsescu şi al străinilor lui . Şi cum ne iau românii şi îi aruncă de nevinovați în puşcării . Făcând acesta din ură pentru tot ce-i românesc , din hitlerism fățiş , din pofta de-a ne chinui şi jefui şi omorî pe toți . Şi lăudându-se cu asta !
    Politicienii aşadar să umble atent , cu grijă şi să se teamă de popor . Pentru că nepăsarea lor în fața crimelor băsiste şi a cozilor lui de topor , a coşciugaşilor şi-a tuturor orătăniilor bicisnice ce-au orchestrat osânda samavolnică în contra lui Dan Voiculescu poartă un nume .
    Un singur nume .
    Acela de complicitate .
    … iar noi poporul vom trece pe răbojul nostru aceste lucruri şi aceste laşități.
    Şi vom plăti cum se cuvine fiecăruia . Plată cinstită , românească . Nu de intelectuali trădari şi hârțogari.
    … şi nu vom ierta şi nici nu vom uita . pe nimeni .

    Post scriptum : acei băsiști care-au citit aceste lucruri să fie blestemați .
    Şi cancerul și moartea direct în ei să intre .

  3. Buna ziua Dl Voiculescu,

    sa va spun ce cred eu…
    1. nu aveti bunuri nedeclarate. stiu ca sunteti cinstit.
    2. nu v ati ascuns niciodata, ba din contra lucrurile va sunt la vedere si ati avut intotdeauna curajul sa spuneti lucrurilor pe nume.
    3. cu mana pe inima cred ca sunteti un om cinstit.

    sa va dea dumnezeu santatate si rabdare, puternic stiu ca sunteti.

  4. nici nu trebuie sa raspund la aceste intrebari. toata Romania stie ca sunteti nevinovat!!!
    suneti prea cinstit pentru tara asta.

  5. Exista o teorie care spune ca fiecare om este bun nativ si fiecare actiune a sa este determinata de o intentie buna :) Asa sa fie ?

  6. Am prezentat un dosar cu cateva sute de pagini, domnului Adrian Calin cu privire la privatizarea frauduloasa de la SC Frottierex SA. Statul si in egala masura actionarii, au fost furati de 25 milioane Euro, cu sprijinul politiei si parchetului.
    Cred ca prezentarea acestui dosar, poate dezvalui cum se fura o fabrica sub ochii nostri.

  7. In definitiv si la urma urmei nu stiu cat de simplu se cladeste un trust de presa cum e Intact Media. Am sa va spun sincer domnule Voiculescu ca nu sunt tocmai increzator in crearea lui asa pe chin si truda. Trustul PRO era finantat bine mersi din strainatate, OTV-ul asisderea.

    Ceea ce a diferentiat de-a lungul anilor trustul dvs de altele au fost multiplele feluri in care oameni obisnuiti au primit ajutor nesperat pentru copii lor, pentru dramele prin care treceau, fundatiile si campaniile umanitare au fost aproape neegalate. Si asta atrage clar invidia.

    In plus nivelul de profesionalism din trust a fost mereu top-level. M-am uitat spre exemplu la cateva din emisiunile de la Nasul tv si ma intrebam daca oamenii aia se aud realmente vorbind, mie unuia mi-ar fi fost jena sa fac o emisiune care mai curand seamana a o sueta la un barbut. De labe1 teveu nu mai spun, inca n-au ajuns la nivelul ala, dar gradul de slugarnicie basista si de mizerie e la cote maxime.

    Nu fac tocmai o apologie trustului. Consider in continuare ca “Un show pacatos” e cea mai mizerabila emisiune produsa vreodata in Romania iar postul Antena Stars promoveaza puternic frivolitati si pitiponceli pe banda rulanta.

    E cert insa ca in ce priveste implicarea unora dintre jurnalistii din trust in problemele sociale, aceasta e indisputabila. Si in plus, cel mai important, rezonez cu ideile politice si sociale promovate la Antena3.

    Nu cred ca sunteti chiar asa fara pata domnule Voiculescu, insa sunt absolut convins, si cine nu e convins e fie imbecil fie de rea credinta, ca decizia asta aberanta de confiscare extinsa e o nedreptate mizerabila, e ceva ce nu mi-am imaginat vreodata sa se decida intr-o instanta din Romania chiar daca stiam bine cum merg lucrurile. E inadmisibil.

    Eu nu ma astept sa demonstreze ei nimic in privinta conturilor, eu ma astept si totusi sper ca aceasta decizie sa fie cumva atacata si intoarsa in vreun fel, e absolut absurd ce se intampla, si e absurd chiar daca sunteti vinovat chiar daca nu.

  8. Unii dintre noi stim de ce sunteti acolo:

    Aceasta va este pedeapsa pentru ca v-ati incalcat juramantul.
    Lucru care ma duce cu gandul la urmatoarea idee:

    Tocmai de aceea este bine sa nu intri in organizatii supra-statale deoarece aceastea se ingrijesc in marea majoritate a cazurilor, sa zicem in proportie de 99,99 % NUMAI de propriile interese.

    Interese care in proportie de 99,99 % sunt impotriva statelor din care toti facem parte.

  9. Domnule Profesor, stiu ca spuneti adevarul si imi pare nespus de rau ca nu va pot ajuta si eu la randul meu, cum m-ati ajutat Dumneavoastra. Sper din toata inima, ca avocatul sa gaseasca o solutie cat mai rapida prin care sa demonstreze tuturor ca acuzatiile ce vi s-au adus nu au fost decat niste jocuri de culise basiste. Multa sanatate si putere de rezistenta !

  10. Ar trebui, intr-o tara care se vrea “de drept” si avand justitia independenta, pe timpul campaniei electorale, sa nu se ia decizii in justitie; nu mai vorbim de perioade de ani de zile in care dosarele au fost “dosite”, anume pentru campanii electorale. Aceasta arata o implicare marsava in justitie a politicului. Logic, se poate deduce cine e la butoane. Jupanul a avut de mult dorinta sa-si termine adversarii de toate felurile. Numai ca, acum, acolitii sistemului sau intern (si extern) stiu ce au de facut. In plus, trebuie sa mascheze problemele celui mai mare infractor national si international, din justitie (veti avea ocazia sa o vedeti si pe asta; inclusiv, implicarea institutiilor statului, adica sistem mafiot de stat, sprijinit, dupa cum a vazut toata lumea, din exterior, acestia din urma, ei stiind pentru ce interese; exista si o reciprocitate a compromisului; nu pot sti situatia din conturile externe, SITUATIA FURTULUI NATIONAL, decat serviciile; acestea, platite din bani publici, sunt tot in cardasie cu “sistemul” indobitocit). Mai trambitati lupta impotriva coruptiei ! “Hotul striga: Hotii !”
    Nu e nici o diferenta intre comunism si regimul democratic demagogic in care traim. Si totusi exista, oarecum, o contradictie intre ce traiesc americanii, germanii, englezii, francezii si ce doresc conducatorii lor de la noi. Suntem tratati ca o posibilitate clara de exploatare economica (ca piata de desfacere, in general), financiara, energetica si nu numai. Desi, la bulgari, nu pare sa fie ca la noi, chiar daca am aderat impreuna. “Cineva” le permite prea multe celor dinafara, se vede ca ai nostri conducatori sunt vanduti cu totul; si asta, datorita puternicelor ramificatii masonice de la noi. S-au scos sume imense din tara dupa ’90, prin cardasia celor locali cu cei care le-au asigurat posibilitati de externalizare a banilor si valorilor. Numai in 2009, 2010, 2011, peste 10 miliarde de euro, anual, s-au evaporat NUMAI din bugetele locale, prin metodele cunoscute, dar Curtea de Conturi nu a vrut sa se apropie nici de 10% din frauda. De ce ? Orice, mai putin incompetenta… Nu exista nici stanga, nici dreapta; numai hoti de stanga si de dreapta, in cardasie si cu justitia. Si pe plan mondial, stanga si dreapta se subordoneaza aceluiasi conducator, “Ochiul care vede tot”. “Divide si conduce” trebuie sa functioneze, pentu a putea conduce globul. Prin conflicte create si rezolvate tot de ei, prin razboaie si inamici artificial create/creati. Mai multe pe Google, in materialul “Scrisoarea maestrului mason gr.33, A.Pike, catre Massini…”, pe site-ul “Fara secrete Romania”.

  11. INTERESUL NATIONAL PRIMEAZA LA OCCIDENTALI (americani, englezi, germani, francezi…), chiar daca fac parte din NATO si/sau UE. NUMAI LA ROMANI PRIMEAZA INTERESUL EXTERN „ALIAT”. De ce ?

  12. Avem in istoria noastra romaneasca prea multe exemple despre inlaturarea fara discernamant a patriotilor prin tradare sau din invidie pur si simplu, cum ar fi cazul lui Mihai Viteazu, al lui Alexandru Ioan Cuza, al lui Mihai Eminescu si cel mai recent si sadic, al lui Nicolae Ceausescu – care merita pedepsit dar nu ucis intr-o zi sfanta pentru credinciosi.

    Credeti ca aceasta ura si invidie, aceasta ‘ jmekereala’ de 2 bani in care se nasc romanii si care a ajuns la paroxism in ultimii zece ani va disparea usor ?

    Cat timp nu se poate face deosebirea intre un patriot si un smecher, romanii nu vor intelege bataia de joc la care Ati fost supus Dv. si familia Dv., din pacate… :(

Comentariile sunt închise.