Aug 08

Au trecut doi ani de când trăiesc departe de cei dragi.

Așa cum vă spuneam și cu alte ocazii, pentru mine, lipsa libertății de mișcare nu îngrădește libertatea de conștiință. Efectiv, gândești mai mult. Cumva, este o provocare intelectuală la care nu aș fi avut acces în lumea liberă și foarte aglomerată.

În ultimii 20 de ani, în tot ceea ce am făcut, am ales să fiu înconjurat de tineri aflați în diferite etape ale experienței lor profesionale. Din motive obiective sau subiective, sau poate pentru că și eu am primit la un moment în viață o investiție de încredere, am crezut întotdeauna că tinerii trebuie sprijiniți și promovați. Fără un ajutor, o îndrumare sau chiar un pic de avânt, persoane inteligente, creative, bine structurate, rămân întreaga viață în umbră, irosindu-și nedrept înzestrările sau ideile.

Pentru că acum am mai mult timp, am decis să lansez astăzi o provocare tinerilor care aspiră sa aibă propria mica afacere.

Îmi puteți transmite la adresa cabinet@danvoiculescu.ro ideile voastre, dacă aveți disponibilitatea de a munci mult și bine. Fiicele mele mi le vor printa, iar eu vă voi răspunde în scris, fiecăruia în parte.

Voi încerca să înțeleg și să răspund întrebărilor referitoare la ce înseamnă un plan de afaceri de succes, despre cum începi să-ți construiești propria afacere, de la idee la profit, și vom căuta împreună cea mai bună soluție pentru a construi un traseu profesional reușit.

PS: În legătură cu semnificația acestei zile, sunt sigur că nu va trece mult până se va afla tot adevărul despre procesul în care 13 persoane au fost acuzate, unul a murit, 5 au primit pedepse cu suspendare iar 7 cu executare. Și toți, în solidar, au fost obligați la plata a 60 milioane euro stabilite de procurorul Eva în mod fraudulos.

Nici astăzi, după doi ani, statul român, prin ANAF, nu a vândut terenul și clădirile părăsite din patrimoniul ICA. (cei interesați pot vedea aici și pe www.dosarulvoiculescu.ro cum arată cladirile ICA, care erau datoriile, în valoare de 20,2 miliarde lei, pe care ICA le avea la stat atunci când a fost privatizată, dar și că, pe respectivul teren, nu se pot face construcții durabile pentru că terenul este impropriu, format din aluviuni).

Nu am făcut înțelegeri cu politicienii care au jefuit și distrus România. Într-o țară în sfârșit mai liberă, sper ca Traian Băsescu și cei care l-au ajutat vor plăti în fața legii pentru faptele lor. Acesta a fost prețul pe care mi l-am asumat pentru opțiunea mea. Cu toate încercările și provocările lui. Cel mai greu fiind pentru familia mea, mică și mare.

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

Legaturi (via Technorati):
Niciuna deocamdata.

5 Responses to “De 8 august”

 1. 1
  Teodor Miroslav Muntean Says:

  Buna ziua,
  Sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceasta grea incercare. Va felicit pentru taria de a nu ceda si pentru vointa de a-i ajuta pe tinerii care vor sa munceasca si sa produce ceva util si creativ, pentru ei si pentru societate.
  Multa sanatate!
  Teodor M M

 2. 2
  Teodor Miroslav Muntean Says:

  Apropos de tineri, ce ziceti de „tineri”de 67 de ani ar caror spirit s-a pastrat undeva pe la 25-30 de ani?! Si care au pe langa experienta si idei creative!

 3. 3
  Dan Voiculescu, mesaj după doi ani în pușcărie: „Sper ca Traian Băsescu și cei care l-au ajutat vor plăti…” | Reporter Virtual | Portal Says:

  […] „Nici astăzi, după doi ani, statul român, prin ANAF, nu a vândut terenul și clădirile părăsite din patrimoniul ICA. (cei interesați pot vedea aici și pe http://www.dosarulvoiculescu.ro cum arată cladirile ICA, care erau datoriile, în valoare de 20,2 miliarde lei, pe care ICA le avea la stat atunci când a fost privatizată, dar și că, pe respectivul teren, nu se pot face construcții durabile pentru că terenul este impropriu, format din aluviuni)”, se mai arată în mesajul lui Voiculescu. […]

 4. 4
  mitică Says:

  https://youtu.be/y3kf1TZM5BU

 5. 5
  Trampa Says:

  Cine sa plateasca ? CIA, Bush ? Soros ? Rotschild, Rockeffeler ? Gitenstein ? Giknavorian & co ? S.a.m.d., cu ramificatiile de rigoare inspre noi…

Leave a Reply