De data aceasta vă voi spune eu motivul plecării mele din țară  (regret că astfel îi dezamăgesc pe amatorii de zvonuri alarmiste):

După cum știți, în curând urmează să fiu operat.

Iar pentru această intervenție chirurgicală,  profesorii pe care i-am consultat mi-au recomandat un control medical mai amănunțit, analize și investigații în străinătate.

PS: Celor 34% din populație care au încredere în mine (conform celui mai nou sondaj de opinie Avangarde), le promit că îi voi ține la curent cu starea mea de sănătate.

4 COMENTARII

  1. Vă salut, domnule Dan Voiculescu !

    Chiar dacă anumite organe nu funcționează la capacitate maximă, starea dumneavoastră de sănătate este în regulă, iar după intervenția chirurgicală, cu siguranță, o să vă simțiți mult mai bine.

    Sună bine „Lupta cu abuzurile”, dar astăzi m-am gândit că ar fi bine să găsim soluții sau chiar o pedeapsă pe măsură ca, indiferent de slujbă, grad sau funcție, să-i fie frică oricui să se mai gândească la vreun abuz.

    Sănătate, succes și să auzim numai de bine !

    Cu sinceritate , Toni !

  2. Buna sa va fie fiecare zi , domnule Dan Voiculescu

    Imi pare rau sa aud ca aveti probleme de sanatate si sper din tot sufletul sa le rezolvati cat mai urgent si cu bine.
    Ma bucur in schimb ca dupa trei ani suferiti pe nedrept sunteti LIBER impreuna cu cei dragi Dumneavoastra.

    Sunt printre cei care va apreciaza .

    Daca toti cei cu bani si idei bune dupa Revolutie ar fi gandit si actionat constructiv ca Dumneavoastra era departe acum Romania. Dar egoismul si individualismul multora a fost mai distrugator decat un razboi nuclear. A distrus OPTIMISMUL MULTOR OAMENI SI CEI MAI RAU, AL TINERILOR.

    Bunele IDEI pentru progresul si dezvoltarea Romaniei nu le vor avea niciodata cei care ocupa de ani de zile posturi caldute , permanente si bine platite din toate Ministerele si subconcentratele acestora din teritoriu. Ei nu stiu si nu vor stii niciodata ce inseamna sa construiesti si mai ales sa dezvolti si sa intretii o afacere privata. Si mai ales nu vor stii cum sa-i consilieze pe cei care au nevoie de ajutorul lor.
    Multi ROMANI vor sa se intoarca acasa dar cu ce sperante pentru anii care vor veni.
    Va rog nu va inchideti in Dumneavoastra ci vorbiti cu noi, caci sfaturile Domniei Voastre ne sunt utile.
    Multa , multa sanatate si va salut cu mult respect.

Comentariile sunt închise.