Miercuri m-a pus naiba (mda, trebuie să-mi concediez consilierul!) să intru pe yahoo messenger. Am scris frumos adresa (coolmogul), parola (sorinovidiuvantu) şi, în câteva secunde, ecranul laptop-ului s-a umplut de ferestre care spuneau ceva de genul: ”Add to your messenger list”. Am zis OK – şi m-am trezit, instantaneu, cu vreo 8 ”prieteni on-line”. Ceea ce, trebuie să recunosc, e o performanţă: când eşti mogul, nu găseşti 8 prieteni nici măcar într-un an!

M-am lăsat repede păgubaş, pentru că m-am încurcat în butoane şi ferestre. Dar am ramas dator cu nişte răspunsuri (la întrebări care curgeau deja: ”Oooo, domnul mogul, cu ce ocazie pe aici?”) şi mă voi revanşa. Drept pentru care luni şi marţi, între şedinţele din Parlament, intru iar. Cu lecţia învăţată: o să-mi pun ”status Be Right Back” când cobor să conduc cu Mircea şedinţele Senatului. Şi o să-mi caut un avatar elegant cu Traian Băsescu.

Apropo: ştie cineva un program bun care să-l dea de gol pe Hrebenciuc în caz ca stă pe invisible?

63 COMENTARII

  1. Aflu in dvs. omul hatru pe care-l citeam cand eram mica:)
    Adunati cati mai multi in jur si poate incepem sa ne si curatam de comportamente hidoase, degradante

  2. Inspirata parola !
    Hrebenciuc nu cred ca poate sa stea invisible nici pe mesenger.
    Deci nu este nevoie de vre-un crack pentru asa ceva.
    Iar un avatar elegant cu Base mi se pare chiar imposibil.

  3. Ti-am dat un buzz.
    Spune-mi te rog, cum accesez niste fonduri europene fara sa dau spaga, si cat de repede se pot accesa.

    Merci!

    PS. nu am nevoie de raspuns pe blog, nu ma intereseaza seit-uri ma intereseaza persoane de contact si numere de telefon de la institutiile de stat care se ocupa cu asa ceva.

  4. @mario: in functie de ce fel de fonduri europene vrei sa accesezi, dureaza undeva intre 6 luni si un an pana semnezi contractul de finantare….asta daca iti faci proiectul totusi ajutat de cineva…nu neaparat de o firma sau consultant de profesie, ci de cineva care sa te ajute la partea de avize si autorizatii!
    Vad zi de zi chestia asta….dureaza in medie 30 de zile sa primesti raspuns de la institutiile statutului pentru un aviz….proiectul sa zicem ca il depui in 2 luni daca toate actele sunt in regula si ai partea ta de cofinantare….!Urmeaza insa asteptarea evaluarii proiectului….care, in momentul de fata, ajunge la 200 de zile (lucratoare) pe toate programele de finantare.!!!
    S-au tot laudat partenerii de coalitie ai mogulului ca o sa reduca birocratia, dar noi astia micii care lucram efectiv cu fonduri inca nu am observat!

    Exemplu:proiecte depuse pe masura 322 PNDR in noiembrie-decembrie au primit raspuns la inceputul lui iunie…iar PNDR-ul este considerat cel mai accesibil program..din punct de vedere al birocratiei…

  5. Dar am ramas dator cu nişte răspunsuri (la întrebări care curgeau deja: ”Oooo, domnul mogul, cu ce ocazie pe aici?”) şi mă voi revanşa.

    – printre aceste randuri ma regasesc si eu :)) Si as avea multe de vorbit cu dumneavoastra. Numai sa va „prind”…

  6. codrin, unde se depun proiectele, si ce institutii se ocupa cu asa ceva. ai ceva seit-uri oficiale, ca pe „goagle” nu am gasit nimic.

  7. Buna ziua,

    Imi cer scuze pentru faptul ca nu am completat campul „nume” cu datele corecte.
    Vreau sa spun doar atat, prin faptul ca sunteti nu doar om de afceri ci si om politic aveti o responsabilitate in plus, accea de a educa. In consecinta poate ar fi o idee buna sa schimabti putin modalitatea de a face afaceri cu programele tv antena 1,2,3. Sa eliminati complet din grila de programe a doua dintre antene emisiuni cu teme mondene ,de scandal, violenta si stiri cu preponderenta orientate spre sex, violenta, crime si alte informatii de acest gen. Difuzati-le exclusiv doar pe una dintre antene.

    Va multumesc.

  8. Domnule Voiculescu cand putem vedea pozele pe care le-am facut cu dumneavostra la festivitatea de decernare a premiilor de Excelenta?

  9. @mario:
    Pentru PNDR(agricultura si dezv rurala): foloseste http://www.apdrp.ro…programul se adreseaza doar mediului rural.
    Pentru POSDRU (resurse umane): vezi http://www.fseromania.ro
    Pentru POSCCE (imm-uri si multe altele): http://www.amposcce.minind.ro

    Daca vrei un site care le centralizeaza pe toate, foloseste
    http://www.fonduri-structurale.ro sau http://www.finantare.ro (primul ofera momentan informatii mai complete referitoare la ghiduri si alte acte, al doilea ofera informatii actualizate zi de zi privind apeluri de proiecte ce se lanseaza ->eu le folosesc pe amandoua).

    Incercati sa gasiti mogulul pe Linkedin, baieti si fete!!!…Acolo cred ca are deja cont!!!

  10. Excelenta ideea de a promova idei de afaceri dar ati comis o ereoare(scuze pentru llimbaj)! Nu ati specificat locatia unde sa fie aplicate potentialele afaceri.In Romania lui Pogea si a impozitului forfetar orice vis de afacere moare,evident daca nu esti inregimentat la portocalii sa dijmuiesti banii publici.
    Gresesc ?

  11. e evident ca a fost schimbata parola; acum e dinupatriciu.rompetrol :))… o schimba in fiecare zi… is curios cand e programata elenaudrea :))
    mogulule, inca o data se dovedeste ca, de la o numita varsta intervine „mintea copiilor” :)) dar mai bine suflet de copil decat inima prafuita

  12. Dacă trebuie să vă concediați numai consilierul, e ok – stați chiar foarte bine… Sper însă că nu e vorba chiar de cel responsabil de blog/ mess ID și parolă- ar fi păcat pentru că sunt foarte reușite, ca acțiune de imagine.
    În rest, constat că dați dovadă de același umor pe care vi-l știu de la conferințele de presă, cu niște ani în urmă. Ceea ce nu e rău…

  13. pare se ca mogool s a saturat de blog si nu mai raspunde. asta se intampla de obicei cu blogurile care ajug sa aduca multe comentarii pentru fiecare post.
    ei se bucura de notorietate iar noi ne bucuram de ignore.

  14. Nu am sa ma refer la acest subiect.

    In emisiunea de aseara (19.06.) „In gura presei”, Mircea badea spunea ca, are serioase dubii ca aceasta emisiune se va ma realiza din Ianuarie. Vreti sa o scoateti? Vreti sa faceti alta emisiune cu acelasi protagonist?

    Sau gata de tot?

  15. Necunoscandu-va personal – doar din mass-media – m-am luat dupa ei si mai folosesc cuvantul mogul knd ma refer la Dv.Dupa DEX nu e cava de rau…dar poate nu va place asocierea aceasta…poate va deosebiti de dl.sorin ovidiu vantu, de dl.Dinu Patriciu de dl.Copos, de …etc.s.a.m.d..Nu stiu daca cuvantul mogul e de rau.Dupa DEX nu e de rau.Dar in romania, e adevarat, e folosit altfel decat la DEX.Poate pt.Dv.cuvantul magnat ar fi mai potrivit…? sau…care?Deocamdata,mass-media romanesca face abecedarul pe care-l buchiseste cetateanul roman.

  16. mogul pe mess. tare :))

    hrebenciuc este mereu invizibil ;) apare online doar cand vrea el. cum delatfel asa face orice eminenta cenusie a unui partid :D

  17. Cred ca DV ne-a tras teapa azi…e offline……poate marti….oricum..tare avatarul cu George din Seinfeld si Boc….chiar seamana baietii astia doi:))…

  18. dupa email puteti vedea de unde scriu si ca un om inteligent , daca credeti de cuviinta puteti scrie inapoi si mai vorbim, daca nu numai de bine.

    Marcel

  19. Se prea potriveste o gluma ptr. intrevedere neanuntata?
    Vulpea zise:
    Ce poti aduce ptr. o cina fastuoasa?
    Clientul: Zice….

    Cine poate sa ghiceasca ce zice clientul? Ii da Nea Stolo 26 mii euro. Va multumesc !

  20. Ursul zise : Mi se vede cumva coada?
    vulpea zise : Daca ti se vede, atunci fa-i o pza si ptr. mine….

  21. buna dimineataaa..tot nimeni si nimic ??
    domnul Mogul mai intra pe aici? e valabil
    id de mess , l-am introdus in lista dar nici
    un semn pana acum….deci? daca se poate
    lasati-mi un mic raspuns, multumesc.o zi buna la toti

  22. @Mihai: Aud ca intre 1000 si 2000.
    @Cetateanu’ Turmentat: Stai sa vezi Twitter…
    @Ardelelanul: Televiziunile generaliste trebuie sa multumeasca pe toata lumea.
    @ramo: Captivat e mult spus. Dar simt ca pe-aici se vor face afaceri bune in urmatorii ani.
    @Alex: Urmeaza, cum spuneam mai sus.
    @Alina: Ia legatura cu fundatia, cea care a organizat evenimentul.
    @trewqa: Esti.
    @monique: Atata timp cat nu schimbi tara…
    @daniel v. :In ultima vreme am inceput sa stau mai mult cu nepotii.
    @Nadia Dincovici: OK, il mai tin.
    @Leandru Daniel: O fi crescut iar temperatura…

  23. mda…buna dimineata din nou!
    se pare ca nu a fost „fezabila”…
    nici un raspuns.multumesc.
    o zi buna tuturor! mai are rost sa mai intreb
    daca vom primi un raspuns in cele din urma
    la planurile de afaceri??

  24. buna ziua….aaa..ce voiam sa va intreb domnule
    Mogul….se pot inscrie la acest „concurs” de idei
    si tineri din tara sau doar exclusiv din capitala?
    multumesc

  25. neatza din nou….tot nimic ?? :)) dormiti , a??
    si eu cu cine votez ???
    „mai are rost sa mai intreb
    daca vom primi un raspuns in cele din urma
    la ideile de afaceri??”

  26. Va salut! Programul de care intrebati la modul „glumesc” nu poate fi decat unul politic, cinstit si foarte bun. Incercati in continuare! Stiti si dvs. foarte bine ca perseverenta este mama succesului! Succes in continuare cu blogul!

  27. In afara de „Mogulul de la Antene” si „Motanul Felix” nu credeam sa mai aflu si altceva despre dumneavoatra. In schimb, azi am descoperit acest blog, cu un continut interesant, ce cuprinde un umor de calitate. Am o curiozitate, este chiar „Mogulul”cel care scrie, sau vreun consilier?

  28. Deci daca articolele sunt scrise de Voiculescu…desi nu cred… mai pastrez cetatenia pana dupa urmatoarele alegeri si ma duc si votez PC…

Comentariile sunt închise.