N-am văzut foarte multă analiză si nici foarte multă creativitate la concursul dedicat vietii lui Traian Băsescu după suspendare/demitere: e ca si cum ne-am fi pierdut până si speranta că mai poate fi schimbat ceva. Am premiat, din acest motiv, mai mult autenticitatea si capacitatea de a surprinde corect starea de spirit a momentului.

Cineva
câstigă la categoria ”analitic”.

cineva Says:

septembrie 26th, 2010 at 11:39 am
Viata post-demitere(caci despre asta-i vorba) va fi extrem de linistita pentru noi si extrem de agitata pentru altii. Sa explic putin: nu sufar de naivitate astfel incat sa ma imbat cu apa rece si sa-mi imaginez ca dupa ce nu va exista basescu in functia de presedinte va curge lapte si miere. Nicidecum. Insa, astept dupa demitere o intoarcere la normal a scarii valorilor (empiric explicat sa conteze ceea ce ai in capul tau si mai putin spre deloc carnetul de partid, banii si caii putere pe care au reusit sa-i fure toti cei care ne conduc), in acest moment fiind cu susul in jos, astept o reprezentare la cel mai inalt nivel facuta de un om care este constient in ce functie este, astept institutii functionale si nu detonate de un iresponsabil, astept sa nu ne mai fie ascultate telefoanele (nu ca am avea secrete de ascuns) pentru ca au murit in ’89 oameni pentru libertate, aceste servicii avand un cu totul alt rol in tarile civilizate, astept sa nu ne mai fie frica sa vorbim cum ne este acum si mai astept un guvern de oameni responsabili care sa faca ceva si pentru poporul asta. Mai astept ceva: sa plateasca pentru tot ceea ce a facut pana acum Pinochio! Asa imi imaginez viata post-demitere!

Radu Oprea câstigă la categoria ”creativitate”.

Oprea Radu Says:

septembrie 22nd, 2010 at 11:25 am edit

Pur si simpul nu mai inteleg.Nu ma intereseaza ce va face acest om.Vreau doar sa plece. Natiunea noastra e pe cale sa MOARA. Nu se mai poate asa. In locul lui eu as pleca in Nepal, m-as muta in Islanda sau Alaska sau chiar pe o alta planeta. Vad in fiecare zi oameni plangand de suparare, din cauza grijilor. Vorbesc zilnic pe mess cu oamenii plecati din Romania care desi nu traiesc aici sunt la fel de consternati ca noi, cei de aici. Am 24 de ani si desi sunt foarte tanar pur si simplu consider ca nu mai avem nici o sansa, suntem lipsiti de speranta. Eu as intra in pamant in locul acestor oameni care ne conduc. Atat Boc (de departe cel mai incompetent premier al Romaniei all time) cat si acest “cancer” al societatii romanesti ar trebui sa dispara pentru a lasa alti oameni sa incerce sa redea o speranta si o urma de normalitate acestei natiuni necajite. Oameni noi,care daca vor gresi macar sa avem increderea ca isi doresc si muncesc sa faca lucruri bune pentru pentru cei care-i voteaza. Am auzit vorbind oameni care spun ca orice si oricine ar fi mai bun sau mai competent decat ce avem acum. Asa ca eu le doresc acestor “conducatori” falsi, fara suflet, fara credinta, fara simt al penibilului, parsivi si mincinosi sa dispara pentru totdeuna, ratacind in neantul lipsei de speranta, incredere, in neantul suferintei si lacrimilor pe care ei le provoaca oamenilor, oamenilor simpli si necajiti care-i privesc si asculta neputinciosi.

Câstigătorii vor fi contactati de echipa mea.

12 COMENTARII

  1. Mogulule, sunt bune comentariile… dar parca prea generaliste, pe principiul: apa e uda, zapada e rece, focul arde, etc, adica generalitati pe care le aud in fiecare secunda la televizor. Cu alte cuvinte; NU SE DESCRIE, SE SIMTE (eu simt din plin)

  2. vad o abordare mai serioasa si aplicata a lui DV pe blog… poate si critica mea a dus la ceva . remarca cu speranta ….nu stiu de ce ar fi o surpriza ? e o apasare generala , mocnita si frustranta . Ne-au vandut fanii tabloidelor pe o sticla de ulei si un kil de zahar … o vor face din nou si la suspendare . ne ducem crucea …

  3. „Cine descrie cel mai creativ si mai sprintar viata lui Pinocchio post-suspendare ”

    Parca acest concurs era despre viata lui Pinocchio :P

    din ce am vazut din primul comentariu, doar o fraza este despre asta. ” Mai astept ceva: sa plateasca pentru tot ceea ce a facut pana acum Pinochio! Asa imi imaginez viata post-demitere!”. Restul e cam pe langa subiect :P

  4. De ce v-ati grabit sa anuntati castigatorii cand concursul nu se incheiase? Ati spus ca data limita este 28 septembrie. Nu ati specificat o ora anume, asa ca se considera ca pana pe 28 septembrie, ora 23:59, se pot primi textele. Gresesc? Va spun asta pentru ca v-am trimis cam ce cred ca ar face Basescu dupa demitere. V-am trimis dupa ce se anuntasera castigatorii, dar respectand termenul limita (dupa logica mea). Nu este cine stie ce, dar daca tot am scris, macar sa particip la concurs.
    Va dau un exemplu despre limite: limita de viteza in orase este de 50 km/h. Dar e ok daca merg cu 50 km/h, problema e daca depasesc limita vitezei. Deci e ok daca trimit oricand descrierea lui Basescu pe 28 septembrie, dar nu dupa..

  5. CON(cur)S

    Dacă cel din parantezele titlului (BT) ar fi participat la concurs, pe bune, l-aţi fi putut declara câştigător, domnule DV ?

  6. BAI VOICULESCULE TOT BASESCU SI AI LUI VOR FI LA PUTERE,MAI BINE GANDESTETE DE UNDE AI AVUT BANI SA TI FACI TELEVIZIUNILE ASTEA,ITI SPUN EU AI FURAT DIN AVEREA LU CEAUSESCU CARE ERA DE FAPT AVEREA STATULUI

Comentariile sunt închise.