Am stat departe de blog în ultimele două zile: momentul impresionant din Parlamentul României trebuie tratat cu decentă. Mesajul e suficient de grav si de clar ca să mai fie parazitat de politicieni.

Asta explică usoara întârziere cu care vă urez Crăciun fericit. Liniste si seninătate alături de cei dragi.

25 COMENTARII

  1. 1-2 reactii la gestul lui Sobaru pe blog . in rest multi carnati ca asa ii frumos … definitorie reactia lui popicu din parlament … ” e o tara de c….t asta e…”

    sarbatori sanatoase …

  2. La multi ani si CRACIUN FERICIT domnu DAN,anul 2011 sa va aduca titlul de OMUL ANULUI IN ROMANIA ca puteti pt ca sunteti destept.
    Nu fac parte din nici un partid , dar daca as fii in locul domniei voastre as incerca cooptare domnului DAN PURIC in partid si de ce nu cu NOUA DREATA transformand-o in MISCAREA CRESTINA ROMANEASCA un partid profund romanesc, inca mai aveti timp altfel dracusori smecheri de genul Dan Diabolescu o sa ia 15-17% CU PARTIDUL DE GARSONIERA.
    E in putere domniei voastre , EI CE ZICETI?

  3. SINTETI UN OM MARE SI SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE IAR DE CRACIUN SI DE ANUL NOU CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA SI A OAMENILOR DE BINE SA SCAPAM DE HANDICAPATUL DE BASESCU SI DE LINGAUL DE BOC SI DE C….. UDREA

  4. In primul rand doresc sa va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi. Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, dar ne-am cunoscut asta vara pe plaja de la Vadu, cand v-am dat o mana de ajutor „cu atv-ul rosu”.
    Sper ca nu a-ti uitat ca sunteti dator cu o emisiune despre atv-uri :)))
    In al doilea rand vreau sa va spun ca, cu toate ca stiu ca nu sunteti dumneavoastra de vina, este inacceptabil ca in ziua de craciun (25 dec. 2010) pe postul antena 1 (cel local Constanta) sa se difuzeze teleshoping si interviul cu prefectul orasului……. Hai sa spunem ca interviul cu prefectul e acceptabil, ca si domnul Palaz este un pasionat atv-ist. Dar teleshoping……???? Sincer cred ca toata lumea ar fi preferat sa urmareasca emisiunea prezentata de antena 1 bucuresti (‘neata cu Razvan si Dani – editie speciala) Sper sa ajunga acest comentariu la urechile cui trebuie….
    Va doresc sarbatori fericite, un an nou mai bun…..si sper sa ne mai vedem pe plaja de la Vadu….

  5. Personal, d-lui Gadea
    Felicitari pentru toate emisiunile din cursul anului. Putere de munca si sanatate pentru 2011. Va urmarim cu admiratie si interes. ATENTIE, VA ROD LA PRONUNTIE. NU SE SPUNE 21 CI UNU. SE PRONUNTA CORECT 21 SI UNU. Ati inteles d-le Gadea? V-ati molipsit de la Gabriela Vranceanu Firea Pandele…. Nu inteleg ce legatura mai are numele de Firea cu acest mai noul… Pandele de la UNPR………? V-a placut campania acestor doi maimutoi… balbaita de Gabi cu profitorul de Pandele… de la sinistratii din Moldova… RUSINE, RUSINE, RUSINE, RUSINE….
    As dori foarte mult sa cititi acest mesaj d-le Gadea…

  6. Mda…din nou Premierul tarii noastre a ratat momentul iesirii de la guvernare cu decenta. Acel incident din Parlament ar fi fost unul.

    Vai de cei nefericiti si intradevar disperati….

  7. CANTEC DE CRACIUN
    Din an in an sosesc mereu,
    La geam cu Mos Craciun,
    E ger cumplit, e drumul greu,
    Da-i obicei strabun.
    E ger cumplit, e drumul greu,
    Da-i obicei strabun.
    Azi cu stramosii cant in cor,
    Colindul sfant si bun.
    Tot „Mos” era si-n vremea lor,
    Batranul Mos Craciun.
    Tot „Mos” era si-n vremea lor,
    Batranul Mos Craciun.
    E sarbatoare si e joc,
    In casa ta acum.
    Dar sunt bordeie fara foc
    Si maine-i Mos Craciun.
    Dar sunt bordeie fara foc
    Si maine-i Mos Craciun.
    Acum te las, fii sanatos,
    Si vesel de Craciun.
    Dar nu uita, cand esti voios
    Romane, sa fii bun!
    Dar nu uita, cand esti voios
    Romane, sa fii bun!

  8. Buna ziua, d-le Voiculescu! Va trimit un link pe care sper sa-l afisati pe blog pentru a face cunoscut un caz umanitar si astfel sa ii ajutam sa stranga suma necesara pentru operatie in strainatate. de mentionat ca teledonul de care se vorbeste in articol a fost prelungit , deci se pot face inca donatii prin romtelecom, plus conturi bancare ( nu e in textul principal al articolului, ci intr-un comentariu ). Cu sincere multumiri,
    http://www.sibiul.ro/stiri-locale/teledon-andrei-ilie/34238/#43612

  9. Buna ziua ! Imi puteti spune daca legea prin care cei care aveau avansuri pentru cumpararea unei Dacii se va aplica pana la capat?? Deocamdata au primit banii cei care depusesera banii la CEC, insa cei care au transferat banii de la CEC la BRD au fost doar „asigurati” ca se vor elabora normele metodologice insa au trecut 2 ani si nu a mai aparut nimic . As fi foarte recunoscator daca mi-ati trimite un raspuns pe e-mail. Sarbatori fericite !

  10. in legatura cu teledonul, daca l-ati putea pune ca un subiect principal, un „post” al dvs. pe blog, ar avea accesari si am putea astfel sa-l ajutam dupa puterile noastre ..

  11. Craciunul – o zi in familie, iti ofera bucuria de a revedea fragmente din copilarie, cand ai inceput sa crezi cu adevarat in Craciun. Bucura-te de cadourile Craciunului, fii alaturi de cei dragi!

  12. „De Sfintele sarbatori ale nasterii lui Hristos va doresc din toata inima multi ani plini de fericire, multa sanatate, credinta si speranta, belsug alaturi de cei pe care ii iubiti. Craciun Fericit ! „

Comentariile sunt închise.