Anca, PR-ul Fundatiei pentru Dezvoltarea Romaniei, mi-a umplut mailul si telefonul cu mesaje: ”E finala Andreei în seara asta, poate puneti ceva de încurajare pe blog!”.

Pun, cum să nu – aici e linkul – cu atât mai mult cu cât cred sincer că Andreea merită să câstige. Dar, Anca, poate a venit momentul să ne gândim si la un mic buget pentru promovarea asta pe care o fac în on-line: să nu-mi spui că nu-ti dă mogulul bani de virale :)?!

20 COMENTARII

  1. Aha, acum înţeleg de ce-i staţi lui Băsescu-n gât: spre deosebire de familia Băsescu, familia Voiculescu-şi face datoria – cu vârf şi îndesat – faţă de stat!
    Ia să nu le mai daţi nimic, să văd ce-ar mai avea de zis…
    Succes Andreei!

  2. Este minunata micuta domnisoara !
    Si eu voi posta pe site-urile grupurilor mele pentru ca si noi -in special cei care pot viziona acel post- sa poata vota daca doresc si ei.
    Poate-i conving si de data aceasta!
    Eu nu pot s-o vad live, din pacate… :(
    Ii ” voi tine pumnii” cu tot dragul !
    Bafta!

  3. d-l Voiculescu,
    scuzati comentariul off topic, dar Boc se pregateste de o noua super magarie, impotriva uneia dintre cele mai defavorizate categori sociale din Romania si anume somerii. Practic pe langa umilirea marginalizarea si discrimanarea acestei categori sociale. Pe langa nenorocirea de ati pierde lcul de munca si asta nu datorita tie,mai mult datorita perfomantelor economiei romanesti ess tratat cu un dispre total de insitutiile statului, AJOFM, ITM, etc. Problema o constituie eiminarea distantei de 50 km pt „oferirea” unui job de AJOFM. Va dati seama, practic o naveta mai mare de 50 km implica costuri mai mari decat salariu minim pe economie, anagajatorul nefiind obligat sa deconteze costul transportului. Partea cea mai grava e ca aduce o atingere grava la dreptul la domiciliu.

  4. Va multumesc pentru post! Andreea a castigat aseara premiul “Bravo bravissimo”. :-) In privinta bugetului pentru virale, cred ca preferati sa dam o bursa in plus unui tanar deosebit, precum Ionut Budisteanu, informaticianul care zilele acestea a fost premiat de compania Google, in Elvetia la Zurich. Aici sunt banii dvs din virale :-)

  5. Mogulul ar trebui, zic eu, să investească într-o mică casă de producţie unde să înregistreze pe CD şi DVD talentele pe care le susţine. Mogulul îşi recuperează banii investiţi vânzând CD-uri şi DVD-uri la preţuri foarte mici, talentele au şansa să înregistreze cât doresc într-un moment de start, astfel încât pot să devină celebre în foarte scurt timp, românii au şi ei acces la nişte CD-uri şi DVD-uri ieftine (comparativ cu ce este pe piaţă deja) şi, mai ales, au acces la cultură, noutăţi, excelenţă românească… De cele mai multe ori prestaţiile tinerilor în formare se pierd pentru că nimeni nu le înregistrează performanţa. Nu ar fi important să avem astăzi înregistrări cu maestrul Radu Beligan ca shakespearian Romeo după război la Naţional, cu Mariana Nicolescu interpretând Concert pentru vioara nr.1 in Sol minor, Opus 26, de Max Bruch la Şcoala de Muzică din Braşov, sau venind mai spre zilele noastre, pe Ştefan Pop în „Alfredo” din „La Traviata” (această mare speranţă a operei nu are nici măcar pagină wikipedia)?

    Timpul trece, nu iartă pe nimeni, şi ne vom trezi că ne vom regreta personalităţile culturii române fără să-i avem imortalizaţi pe suport electronic. Şi asta pentru că cineva nu investeşte două sau trei sute de mii de euro într-o casă de producţie specială acestui scop. Numai drepturile de autor asupra înregistrările vor valora enorm peste 30-50 de ani. Din 100 de copii, măcar 10 vor ajunge celebrii.

  6. Avand in vedere faptul ca statul roman nu sprijina tinerele talente, ceea ce faceti dumneavoastra este un lucru extraordinar.

Comentariile sunt închise.