Am primit pe mail, de la un coleg de lot din tinerete (asta e, suntem bunici, am trecut de la puc la pad…) cateva imagini de arhivă cu unul din cei mai buni hocheisti mondiali din generatia 60-70, când jucam si noi: rusul Valeri Kharlamov (îmi amintesc si-acum scandalul din 1972, când canadianul Bobby Clarke i-a fracturat piciorul în finala Summit Series: altă solutie ”tactică” pentru a-l opri pe Kharlamov era greu de găsit).

Kharlamov a făcut celebru tricoul cu numărul 17, toti hocheistii din est se luptau să fie ”17” sau chiar ”71” în anii următori. Eu n-am mai prins moda, aveam deja numărul meu.

Vă dau un indiciu.

34 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu, astazi 22.12.2010, ora 00.21, am vazut pe postul dvs. Antena 3, o doamna pensionara in varsta de 90 ani, careia i s-a „recalculat” pensia, primind in loc de 5 milioane si un pic, aproximativ 3 milioane. Doamna respectiva era genul de cetatean care mai bine moare decat sa aiba datorii. La stat sau oriunde. Recalcularea este, bineinteles, o greseala, dar nimanui nu ii pasa. Neputand supravietui, a inceput sa vanda diverse de prin casa, inclusiv carti. Domnule Voiculescu, faceti un pustiu de bine si ajutati-o. Trimiteti un om de incredere, daca nu doriti sa afle cineva. Mi se pare exagerat de revoltator, mai ales ca dumneaei face parte din specia pe cale disparitie a celor cu codul bunelor maniere la activ.

    O seara buna,

    Radu Zlate

  2. Acum imi dau seama de ce nu cedati in fata unor oameni ca Basescu. Sunteti obisnuit cu jocurile dure. Respect! Si sa incerc si un 18.

  3. Intrucat nu voi avea acces la Internet in viitorul apropiat, Va urez Dvs, celor apropiati si cititorilor acestui blog un Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

  4. @ D-lui Dan Voiculescu

    Cât de bun, în tinereţe, a fost Dan
    La hochei, Dumnezeu să-l judece ;
    Dar azi, ca senator, e number-one
    Deşi-i mogul de nota … 10(zece) !

Comentariile sunt închise.