O surpriză plăcută întâlnirea cu echipa Q Magazine pentru acest interviu.

31 COMENTARII

  1. Totusi, daca tot vreti sa va cunoasca lumea, un dialog ar fi mult mai bun. Monologul de aici de pe blog nu prea ii face pe oameni sa va cunoasca…Raspunsuri pe stil vechi?!?

  2. @caghebe ai gresit o litera. oricum ideea e buna. pai ar suna cam asa. intrebare: ce materie v-a placut la scoala cel mai mult? raspuns: mogulii sunt de vina. si tot asa…

  3. Impecabil realizat, minunate raspunsuri! ador sa citesc cuvintele unor asemenea oameni.Felicitari din suflet domnului Dan Voiculescu pentru tot ceea ce este!

  4. Foarte frumos articolul pe care ni l-ati propus azi spre studiu, spre a-l citi,iar motto-ul Dv.de pe site-ul/blogg-ul Dv.este cu adevarat intelept.

    Totusi,as vrea sa Va intreb -si mi-ar face placere sa imi/ne raspundeti- daca credeti ca este vreo diferenta intre „blogg” si „sait de socializare” fiindca,uneori, eu cred ca se face confuzie intre ele.

    In alta ordine de idei, fara a dori sa Va supar, dar… mie-mi place si revista The One. :)

  5. APRECIERE SINCERĂ : ” TB este un om fără principii, fără valori, lipsit de substanţă, fără repere constante, nu crede în nimic. În funcţie de interesul său conjunctural şi-a asumat orice valoare şi orice parteneriat şi s-a dezis, fără excepţie, de fiecare. Trăieşte exclusiv pentru spectacolul public, iar între două reprezentaţii nu mai rămâne nimic, este vid, natură moartă. La Traian Băsescu totul este decor
    Conduce de şase ani România cu efecte cumplite. Medici, profesori, funcţionari, antreprenori, pensionari, mame, copii, toţi suferă sub mandatele lui Băsescu. Este un preşedinte incompetent. Iar incompetenţii trebuie înlăturaţi.” DV este decis să folosească transparent toate mijloacele legale, parlamentare
    pentru a-l îndepărta din funcţie pe Traian Băsescu.

    CĂPITANUL DE PLAI AL ROMÂNIEI

    Frunză verde de alun
    Cine e acest nebun ?
    E TB fiu de tătar,
    Javra ce ne-a pus pe jar

    Verde-i iarba pe maidan,
    Vine Voiculescu Dan
    Să găsească un gorun
    Să-l spânzure pe nebun

    Bate calul din copită,
    Ţara nu mai are pită,
    C-au halit-o pedeleii,
    Udrea, Boc, TB şi zmeii

    Frunză verde foi de plop
    Trecem noi şi acest hop.
    Unu-i căpitan de plai ;
    Dane, mai e pân la Rai…

  6. Bun, au adoptat legea educatiei! Macar au justificat cumva faptul ca s-au trezit dimineata si au plecat de acasa.
    Multe ineptii in ea, dar art 277 al 4 pare a fi bun. Dar oare este numai „batista pe tambal”? Sub aparenta campanie de „curatare a universitatilor”, lansandu-se in acuzatii de genul „familiile universitare” nu vor adoptarea legii educatiei s-a incercat atribuirea unui statul de lege reformatoare din temelii a educatiei nationale. Nu m-au interesat decat aspectele legate de universitati si cel putin la prima vedere nu vad cum exact o sa se realizeze magica si asteptata „curatare”.
    Daca tot le curatam sunt cateva aspecte care au scapat din lege:
    1. Cate mandate sunt posibile pentru un prodecan sau prorector?
    R: Nelimitat. Nu sunt alesi sunt numiti fie de rector, fie de decan. Decanul sau rectorul nu primeste sustinerea in vederea candidaturii decat daca va juca cu aceleasi persoane.
    2. Ce facem cu situatiile de incompatibilitate clara: mama/tata – decan sau sef de catedra – fiica/fiul membru al unei catedre din aceeasi facultate?
    R: Nimic. Ne facem ca totul este ok
    3. Auditeaza cineva atribuirea fondurilor facultatii pentru mobilitati?
    R: Nu sau daca o face evident ca numai anumiti oameni au rezultate care trebuie finantate
    4. Auditeaza cineva modalitatea de formare a echipelor in contractele de cercetare cu cofinantarea institutiei sau in proiectele POSDRU?
    R: Nu sau daca o face se va reliefa faptul ca pentru anumiti oameni ziua are 48 de ore de se pot imparti in atatea locuri si mai ales doar ei sunt cei mai capabili din respectiva institutie
    5. Pot coordona doctorat lectorii cu titlul de doctor?
    R: Se pare ca da, cum avem toti diplome de liceu si studii superioare, mai nou toata lumea face masterat, asa ca de ce sa nu fim o natiune de doctori in stiinte?
    Pana una alta nu curata nimic, iar „familiile universitare” de care vorbesc sunt clar inrudite si cu ei.
    Este optiunea mea sa raman in sistem de 10 ani si mai nou sa imi finantez cercetarea din fonduri proprii. Asa ca ma duc sa fac performanta in cercetare, ca asta imi cere institutia, si noroc ca am si formatie de economist, sa gasesc cumva o solutie ca din salariul de 1200 RON sa pot finanta deplasarea la o conferinta.
    Reforma asta din temelii e clar o ineptie, iar despre art 277 al 4 destul de discutat in academii, e clar „batista pe tambal” – e o exprimare prea eleganta.

  7. @Geta: nu cred ca se face confuzie intre bloguri si siteuri de socializare.
    Cel mai bine se poate explica prin exemple.
    Site de socializare: Facebook, LinkedIn (pentru contacte profesionale mai mult), Hi5. -> poti relationa cu ceilalti utilizatori care se inregistreaza.
    Bloguri (platforme): wordpress, blogger -> a se vedea si cele „personalizate”. Din ce imi dau seama, siteul „mogulului” e pe platforma wordpress. -> tu postezi, ceilalti sunt doar vizitatori/comentatori ai continutului tau.

  8. Ma bucur ca ati dat un astfel de interviu. Oamenii trebuie sa va cunoasca si altfel decat prin catalogarile facute de Basescu.

  9. @Codrin:
    Eu nu ma pricep la categoria/tipul de site, dar cred ca Facebook este site de popularizare si socialiare, eventual. La fel si hi5.
    Iti doresc o seara frumoasa !

  10. erata la „decembrie 16th,2010 at 4:47 pm” :
    in loc de „socialiare” se va citi „socializare” .
    Mii de scuze

Comentariile sunt închise.