Bine le mai zice!

15 COMENTARII

  1. off-topic:
    Ultima stire care m-a socat:
    Restructurarea cabinetelor medicilor de familie din zonele rurale.
    Cred ca sau la CNAS sunt ceva inamici ai populatiei romane sau ca unii secretari de stat si consilieri din Ministerul Sanatatii din Romania iau modelul tarilor subsubdedzvoltate in procesul de reducere a cheltuielilor.
    Mai avem 10-15 ani si….copiii nascuti prematur -la cererea mamicilor (????) vor deveni… ce ?
    Oare si doctorii romani au luat-o „razna” ?

    De altfel, cand un medic se lauda ce frumos intra el pe usa din dos a magazinelor alimentare pe vremea lui ceao in timp ce fratele sau avea principii (n.b.dr.Bacalbasa din Galati sau Constanta -whatever) cred ca e timpul sa renunt la stirile din patria mea/noastra.

  2. Dar ce fel de gen de televiziuni? Stiam ca acum vreo 2 ani va gandeati la una de business…
    Si tinand cont ca The Money Chanel e cu un picior in groapa de vreun an, pe acest segment ati detine majoritatea cotei de piata.

  3. @ DV

    Un sfat prietenesc :

    Succes să ai la cele două posturi noi ,
    Din ” surse proprii ”, să investeşti mulţi bani ;
    Dar să nu vinzi Antena 1 şi Antena 2 ,
    Ca să plăteşti regeşte…ciuvici,ciutaci şi stani !

  4. orice parinte isi doreste sa fie mandru de copilul lui . Voiculescu a reusit . insa am eu impresia sau Camelia e un pic preferata lui tata ? a aparut de prea putine ori live ca sa imi pot face o parere insa daca tine in mana un trust e valoroasa . bine tati ..:)

  5. @alex45

    + noi ciutaci, badeamirci, laptopistani, danegreci, gabrielepandeli, razvanidumitresti, raducitudori si alti mancatori de cacat.

  6. Are foarte mare dreptate in privinta fondurilor europene care au ajuns aproape inaccesibile in primul rand din cauza nerespectarii calendarului FSE cat si prin modificarea constanta a conditiilor prin introducerea a tot soiul de cerinte aberante. Si nu de catre UE.

  7. BINE LE MAI COMBATE „GAGICA”

    Care va să zică, „o economie lipsită de leadership este ca un organism privat de apă”, similar cu – spun eu -„agricultura fără ploaie e ca aia (Traian) fără alea”(Guvernul Boc).
    Atacând de la glezne „stabilitatea românească în instabilitate”, frumoasa (sic !) – călare pe situaţie – atrage atenţia alergătorilor „că numai prin stabilitate economică se poate depăşi criza”.
    Ne vinde şi 3 ponturi pentru alergările hipodromului 2011 : „componenta online a mediei, energiile regenerabile şi industria asigurărilor” ( miroase a radon – parfumul inconfundabil al cutremurului).
    O „camelie” brand de ţară ? Ce Ziceţi? Lansat oficial, ca mâine, şi pe sticlă (aştept cele două televiziuni).
    O pup pe deştul mic de la picior, să am umor ; că la mâini e aglomeraţie mare…

  8. “ Implicarea statului în economie, în special în sistemul bancar, este însă o necesitate în perioada de criză prin care trecem, susține Camelia Voiculescu”. Ca bine zice. Felicitari.Ce naste din pisica soareci mananca. China progreseaza pentru ca are un stat puternic, condus de profesionisti, bine ancorat si implicat in economie. De aceea, cand aud de stat minimal, ma apuca durerea de cap.

  9. @ Dan Voiculescu

    Pe aceste nouă posturi de televiziune avem şansa de a vedea sutele de filme româneşti vechi şi foarte vechi care nu apar pe nici un post de televiziune.

  10. Domnule Voiculescu , aveti in plan intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat .. sa vindeti Antenele unor straini ?
    Eu sper ca nu.

Comentariile sunt închise.