Am primit următorul avertisment prin sms:

Voi informa atât autoritatile abilitate să verifice asemenea demersuri, cât si conducerea Senatului.

Cred ca este util ca si opinia publică să cunoască acest episod.

39 COMENTARII

  1. Situatia este intr-adevar grava.
    Astia au ajuns din urma GESTAPO-ul, NKVD-ul si mafia italiana.
    Am si o observatie – daca puteti sa vorbiti cu cineva din „Intact”. Am vrut de cateva ori sa comentez sau sa spun ceva legat de o emisiune difuzata pe „Antena3”. Mi-a fost imposibil. E atat de complicat, incat n-am reusit nici macar o data.
    Daca puteti sa-i spuneti Alinei Petrescu sa o intrebe pe „d-na” deputat Anca Constantinescu ce parare are ea despre contrabanda, „bisnitareala”, cand aceasta din urma e „bisnitara” de prin 1985, de pe vremea cand locuia pe Str. Nicolae Racota, la parter.

  2. am ajuns sa ne fie frica ori de cate ori iesim pe strada. sa ne uitam in stanga si in dreapta. ne este frica sa vorbim la telefon sau sa scriem liber pe net.

  3. Sincer, avand in vedere ca unele demersuri de un nivel mai mic, dar tot serioase si ce atenteaza la integritatea individuala se practica in institutii publice (respectiv univerrsitati) pentru a ascunde anumite ilegalitati, eu as lua mesajul in serios. Cel mai simplu este ce ati facut: protejati-va prin afisarea in public.

    Apropo, isi face Guvernul think tank, anuntat prin vocea Andreei Vass. Uitati aici linkul:http://www.gandul.info/news/de-ce-vrea-boc-sa-si-faca-un-think-tank-8011904

    Chestia e ca ideea mareata Andreea Vass o are de cativa ani, a mai expus-o de atatea ori public. Cred ca ea e inteligenta „roz” din spatele multor prostii debitate de Boc atat in ceea ce priveste initiativele legislative, cat si cele legate de partid, moguli si altele. Multa influenta mai exista la nivelul asta :-).

  4. Ne mai poate mira ceva anume. Alcoolistul securist Basescu restructureaza statul pana va deveni cel mai mafiot stat din Uniunea Europeana.

  5. In data de 25_02_2011 ora 13:15 am fost sunat de numarul 0212067270, am raspuns, nu a raspuns nimeni dupa care am sunat inapoi si-mi zicea ca e numar nealocat! Am facut si o plangere la politie pentru ca nu e prima data.

  6. Urasc sa-mi fie frica. Am trecut printr-o revolutie. Ar fi trebuit sa le aduca romanilor libertate. Si democratie. Pacat ca nu le-a sters si creierele. Sa dispara si obiceiurile comunistoide. Nu stiu in ce masura este real sms-ul primit de catre dvs. Dar mi-e groaza de timpurile pe care le traiesc. Si, in caz ca nu v-am mai spus, urasc sa-mi fie frica!…

  7. Sa ne mai mire ceva? Se pare ca unora nu le place ca – majoritatea dintre noi – sa traiasca DECENT. Nu stiu unele lucruri despre dvs, SI NU MA INTERESEAZA, daca ati fost securist- relatia CRESCENT?. Nu e problema mea curenta. Aveti DOUA PUNCTE TARI: A) va intereseaza dezvoltarea sectorului de IMM; B) sunteti preocupat de a creste „piticii” din Romania: Elevi si studenti. FELICITARI! Aceste doua elemente SUNT STRATEGII NATIONALE DE DEZVOLTARE DURABILA. Guvernele – actual si altele – nu fac ceea ce aveti dvs ca „viziune”. Mai este o persoana deosebita ca dvs. Se numeste Dinu Patriciu. Amandoi faceti mai mult pentru educatia „piticilor” decat fac guvernele- actuale si trecute. Mai nou, se pare ca si dl Tender se implica in educatie. Asta simtim noi oamenii de rand. Cineva – cei TREI – sunteti interesati sa lucram intr-un mediu competitiv, de performanta (ADICA SECTOR IMM) si sa ne asiguram ca vom avea copii educati, CARE SA RAMANA IN TARA, si sa ne fie asigurata forta de munca de care avem nevoie. SI SA TRAIASCA DECENT. NU SA SE „IMBOGATEASCA” PESTE NOAPTE. PRIN OPERATIUNI „NEORTOXE/MAFIOTE”.
    Sa va fie bine si sa fiti sanatos multi ani!

  8. Poate va intereseaza initiativa asta: http://www.grepit.info/despre-grepit/
    GrepIT – Grupul Elevilor Pasionati de IT. Si-au pus niste elevi de liceu o chestie in cap acum cativa ani si a luat amploare. Bravo lor.
    Acum unii dintre ei sunt studenti: Medicina, Arhitectura, Informatica, AC, dar inca mai organizeaza concursul si mentin grupul pentru a sustine alti elevi. Daca altii nu sustin tinerele talente, au hotarat ei sa se sustina singuri :-).

  9. @ Dan Voiculescu
    Nebunii dau astfel de ordine?, nici măcar o tură, dacă nu regina or regele… Domnule Voiculescu, sau este la „mişto” şi atunci este la „mişto” şi nu aveaţi de ce să daţi acest mesaj, sau este „pe bune” şi atunci, prin publicarea acestui SMS, îi faceţi mari probleme celui care v-a dorit binele… adică tot nu ar trebui să-l daţi. Eu nu mă pot gândi în ce variantă a fost bine că l-aţi dat.

  10. hmmmmmmmmmmm……………cred ca e o glumitza in….albastru si ..negru…. :)

    p.s.daca e cazul, mai tineti-ne la curent si pe noi.
    Eu vazandu-Va aceasta postare,deja am vb cu matusha mea cea cu nume ….de floare, sahista -de care V-am mai vb- si mi-a spus ca….ea e divortata si isi poate face timp sa Va ajute sa invatati -asta daca nu stiti, bineinteles- si sah !
    Daca e pe bune acest mesaj…tot nu sunteti singur.
    Matusa nu e cea din municipiul Brasov ci este cea din Suedia.

    Va doresc un Week-End Placut !

  11. SERVICIILE SECRETE TRADEAZA PE BASESCU
    TRECAND IN TABARA VOICULESCU !
    Tara e condusa de un clan mafiot. De fapt, e un clan mafiot care lucreaza pentru interese economice foarte bine conturate, iar Traian Basescu este liderul acestui clan. Actualul aspect al luptei politice seama cu wrestlingul, unde oamenii se fac ca se lupta. De fapt, cineva stabileste cine castiga, este un spectacol regizat. Acel regizor nu este cunoscut. Este Basescu si serviciile secrete. Intrat in ancheta securitati in 1977 pentru transmiterea catre occident a unui material despre Ceausescu vorbind despre bomba atomica romaneasca ,am gasit securitatea deja sparta in doua. Viata mi-a fost salvata de o scrisoare a Presedintelui Carter si a eforturilor unor ofiteri de varf si anchetatori. Pastrez legatura cu acestia primind informatii despre ce se intampla inauntrul serviciilor.
    Securitatea la tradat pe Ceausescu si se pregateste sa-l tradeze pe Basescu.
    Jocurile sunt facute si Basescu este pierdut. Serviiciile nu pot juca pe un cal pierzator. Aici incepe paradoxul si marele pericol …..in special pentru Voiculescu.
    Basescu ca si Kaddafi joaca ultima carte .Sunt lupi incoltiti care sunt extrem de periculosi.
    Sunt contactat zilnic de ofiteri de oameni noi ai servicilor. Ei trimet zilnic
    mesaje de sprijin pentru profesorul Voculescu. Toate informatile concura intr-un singur punct. BASESCU A DAT ORDINUL DE LICHIDAREA POLITICA A LUI DAN VOICULESCU. Daca pana acum erau diferite servicii si diferite departamente acum se poate vorbi de concetrarea aproape totala in lupta anti mogulului. Din toata asa numita opozitie singurul care are o carte buna in mana este mogulul nostri. Trustul mediatic si in special Antena 3 pot si trebue da-l darame pe Basescu.
    Acest lucru trebue facut acum pana nu este tarziu pentru Voiculesu…..si pentru noi toti.
    Despre inplicarea servicilor romanesti ( securisti arabi ai serviciilor) in represiunea sangeroasa din Libia deschideti http://devanewyork.blogspot.com/.

  12. Nu zic ca n-o fi asa, cu toate ca mi se pare mai plauzibil sa fie unul care are teoria conspiratiei, dar ce castiga Basescu din asta? Iar daca a dat un ordin, cui l-a dat? Serviciilor? Pai aia de ce s-ar baga, mai ales cand situatia e tulbure… Si daca se baga, sunt prosti sa va puna in garda? De ce n-a angajat un freelancer, ca isi permite iar de la ala clar nu rasufla nimica. La logica bunului simt probabil ca ar avea mai mult de castigat daca l-ar accidenta pe Antonescu, sau macar pe Ponta…Dar pe Antonescu in primul rand, ca ar fi greu sa scoata PNL-ul acuma altul la fel de carismatic…O sa se lamureasca situatia cand o sa fie gasit autorul mesajului, care zic eu ca nu e de la servicii , ca daca era stia ca se pot scoate inregistrarile, si identifica numarul de pe care s-a sunat sau s-a dat mesaj si chiar daca era cartele pre-pay se poate identifica vocea celui care a folosit cartela…Dar oricum, pana la clarificare eu as merge mai mult cu trenul decat cu avionul, nu mi-as lasa masina nesupravegheata, as urca mai mult pe trepte decat cu liftul…Chestii de securitate minima. Eu m-as ingrijora daca aflam ca nu se poate identifica autorul mesajului si daca peste cateva zile aflam ca soferul vre uni director de la SRI sau omul de serviciu de acolo s-a spanzurat cu cureaua de lustra, sau a alunecat pe sapun si si-au rupt gatul in baie. Tare ar fi sa aflam ca s-a sunat de pe un telefon vandut in piata, cu o cartela pre-pay de pe care nu s-a vorbit deloc ci doar s-a dar un singur mesaj si apoi a fost aruncata, cumparatorul sa fi cumparat cartela dintr-un magazin fara camere de luat vederi si sa sa plateasca fireste cash. Atunci m-as ingrijora foarte tare…

  13. @ Dan Voiculescu

    MĂSURĂ DE PRECAUŢIE

    E înţelept să fii mult mai prudent
    La un aşa grav mesaj de atenţionare ,
    Şi ca să n-ai vreun tragic accident ,
    Dă-mi mie-n dar maşina zburătoare !

  14. bineinteles ca este util, lumea trebuie sa stie la ce fel de lucruri se preteaza stimabilii pe care unii ii sustin in continuare, asta nu poate fi un mesaj decat din partea principalilor adversari politici, carora le puneti din ce in ce mai multe bete in roate

  15. asa fac golanii astia „treaba” de fapt, dar astea de obicei raman ascunse, trebuie demascati si facuti sa plateasca pentru toate mizeriile facute

  16. Cand am citit acest mesaj pe care ni-i-l impartasiti, am crezut ca e o gluma.
    SPER CA E O GLUMA !
    In agenda Dv. de e-mail la „coolmgool” aveti si in e-mail-ul trimis cu ceva vreme in urma -demult parca…(?) – numarul meu personal de telefon cu acces international.

    Eu as putea fi un bun bodyguard, cu riscul…de a ma lauda !

  17. Personal acel mesaj pe mine nu ma surprinde,ca l-ati primit.Deoarece prin personalitatea dumneavoastra intotdeuna le-ati „varat pumnul in gura”.Dumneavoastra nu trebuie sa va speriati si sa v-a continuati munca,pentru ca noi putem patii usor ceva si nimeni nu ar baga de seama,dar dumneavoastra domnule profesor sunteti mai in siguranta decat noi.Ceea ce vreau sa spun e SA NU RENUNTATI LA MUNCA DEPUSA DIN CAUZA ACESTOR …AMENINTARI.Noi cei multi dar fara prea multa influenta dar CU ADEVARATA PUTERE in maini v-a vom sustine si apara.
    Din pacate in ’89 acei oameni au murit TOCMAI CA ACESTE LUCRURI SA NU SE MAI INTAMPLE ……ACUM NE VEDEM INTORSI IN ISTORIE.

    Cineva a spus odata , si nu ar trebui sa uitam :

    PACAT ,PACAT DE SANGELE VARSAT ….PACAT ,PACAT DE SANGELE VARSAT.

  18. NEBUNUL DICTATOR TREBUIE INLATURAT .PANA NU ESTE PREA TARZIU PENTRU NOI !INJUSTITIA VA LOVI IN CURAJOSUL RESPONSABIL DAN VOICULESCU, PENTRU A IL DISCREDITA IN FATA OPINIEI PUBLICE !!MAFIOTILOR PORTOCALII ,LE ESTE FRICA CA MASELE ASCULTA DE ECONOMISTUL DAN VOICULESCU ,CARE VREA BINELE ACESTEI TARI,AL ACESTUI NEAM INCERCAT ATAT DE MULT!

  19. “Loialitatea mea este una faţă de patrie, nu faţă de instituţiile şi ocupanţii trecători ale acestora. Patria este o entitate reală, fundamentală şi eternă; este cea care trebuie permanent vegheată, protejată şi căreia ai datoria să-i fii cu adevărat loial.”
    Mark Twain

  20. Dupa cum pare, totusi ar putea fi un advertisment de…bine, dar nefiind tot vizibil… (?) mie asa-mi pare azi.

    Va doresc : Have a Nice Day !

  21. Va salut, cu respect, domnule Dan Voiculescu!
    Ma numesc, Cristea Calin, sunt din Sibiu, am 44 de ani si am terminat Facultatea de Asistenta Sociala, anul trecut. Am intalnit multe cazuri in acesti 3 ani si va spun ca sunt consternat de ceea ce se intimpla . In Romania apar O.N.G.-uri care cersesc bani dar fara un progra, fara o strategie, fara a avea bunul simt sa ajute pe altii. Nu stiu unde se duc banii si din cauza aceasta am refuzat sa lucrez pentru aceste ONG-uri, deoarece mi se parea un furt de la oamenii de buna credinta. De aceea daca doriti as vrea sa va prezint un proiect viabil care tine de educatie si de cautare a valorilor reale in randul copiilor proveniti din familii aflate in situatii de risc si in cadrul carora copii chiar au valoare, dar aceasta nu este descoperita. Impreuna poate vom reusi!
    Va multumesc si sper sa creem un program care sa ne aduca multumiri peste ani!
    Daca sunteti interesat de ideile mele astept sa ma contactati pe adresa de e-mail!
    Cristea Calin

  22. Sa multumiti lui dumnezeu ca nu v-au legat pana acum .dupa cate nelegiuiri ati facut !!!!!! Apropo, ati mai angajat doi ,,LATRAI” la comanda, pe ,,TANDA si MANDA, ?????

  23. ”Domnule” voiculescu, inca aveti multi lingai, vazand p-acilea. Sunt atat de redusi…nici nu realizeaza, nici macar n-au umor… Acum cativa ani, un pusti de-a unspea si-a cumparat o cartela sim cu care a trimis un mesaj de amenintare cu moartea parintilor, conditionand ca acestia sa depuna intr-un loc (stiut de elev ). Fiind incredibil de naivi, parintii s-au conformat, ne anuntand politia. Acestia au aflat tarasenia cand s-au trezit ca progenitura si-acumparat o motocicleta si a trebuit sa recunoasca ca el si-a achizitionat-o. Aste sunt basme pt. prosti si sunt, inca, prea multi si naivi – in gradina dumitale. Nu te simti ofensat ? sau iti convine, cred si eu !

Comentariile sunt închise.